• 9.376.798 stemmen

Met onder meer: Marlon Wayans, Shawn Wayans en Brittany Daniel

Gesproken taal: Engels en Ests

Releasedatum: 20 juli 2006

Plot Littleman

"Big things come in small packages"

Lilliputter Calvin Sims is een crimineel, die op een dag een kostbare diamant weet te stelen. Om het te verbergen stopt hij het in de handtas van een voorbijgaande vrouw. Als Calvin de diamant dan terug wil hebben besluit hij zich als een baby voor te doen. Als hij dan vervolgens door de vrouw en haar man in huis wordt genomen gaat hij op zoek naar de diamant.

avatar van kimmie131195

kimmie131195

deze film heb ik met nog een paar anderen meiden gezien tijdens een slaap feestje ik lag helemaal dubbel van het lachen en de anderen meiden ook !

avatar van N811

N811

Vond het net iets te flauw

avatar van film_kaza

film_kaza

Vond het een leuke film. Leek erg op White Chicks en Big Moma's House kwa sfeer, verhaal en grappen. Had me prima vermaakt en een paar keer gelachen.

3,5

avatar van kanjertje

kanjertje

Nog eens bekeken en weer heel veel gelachen.

Echt mijn genre van komische film

avatar van Kim008

Kim008

Kon niet tippen aan White Chicks, mijn favo film van the Wayan Brothers.

Toch best te pruimen, met enkele leuke momenten.

avatar van olano

olano

Redelijke film, maar verstand op 0 zetten is wel een vereiste denk ik. 2,5*

avatar van joojoo7

joojoo7

Leuke film, grappig en goed uitgewerkt verhaal! Heb echt een paar keer in een deuk gelegen! 3,5 sterren!

avatar van notorious_kim

notorious_kim

k vond hem de eerste keer vrij goed, de tweede keer dat ik hem zag vond ik hem slecht.

TIP: kijk hem maar 1 keer

avatar van guylopez93

guylopez93

hele leuke film om een keer gezien te hebben

grappig verhaal, goeie humor en die lilliputter is heel goed en grappig gedaan

dikke 3*

avatar van schram101

schram101

Beste komedie ooit! Beter dan Big Momma en White Chicks!

Voor de rest maf in elkaar gezet! Netjes.

Normaal geen 3,5* voor een comedy film maar voor deze een uitzondering!

avatar van Minotaures

Minotaures

Lijkt me heerlijk melk van een oud wijf drinken.

avatar van Dutchero

Dutchero

Nope.........niet grappig. En dat is toch echt het enige waar deze film eventueel een paar puntjes op zou kunnen scoren. Blijft over.....no score

avatar van D.vergeer

D.vergeer

best een leuke film niet de beste van hun maar we kunnen er wel om lachen.

een 4.0 van ons.

avatar van Dianaa`

Dianaa`

White chicks was leuker, maar dit is ook geen slechte film. Leuk vermaak, grappige stukken.

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

Dutchero schreef:

Alles er geen score overblijft waarom stem je dan een 0.5*?

avatar van umbro01

umbro01

Klopt hij Kon niet tippen aan White Chicks, maar verder wel Redelijke film.

avatar van WalterB

WalterB

Echt super grappige komedie! Hoogst aantal sterren waard omdat ik gewoon constant aan het lachen was!

avatar van Quentin

Quentin

Film die enkel te genieten is voor imbecielen en andere mentaal gehandicapte personen.

avatar van gotti

Lol. Zag gisteren twee minuten en voelde me wel even zo ja.

avatar van m1701

m1701

De Wayans brothers blijven leuk!!!

Af en toe best wel flauw

maar heb me goed kunnen vermaken

avatar van Louis-Rich

Louis-Rich

kimmie131195 schreef:

Wat Leuk.

avatar van Ant

Ant

Heb me echt een paar keer kapot gelachen. Moet wel zeggen dat er toen al wat bier achter de kiezen was gegoten.

Een zo'n comment: "Film die enkel te genieten is voor imbecielen en andere mentaal gehandicapte personen" Kun je beter voor je houden.

avatar van waltermuis

waltermuis

goeie komedie, ik ging op sommige momenten bijna dood van het lachen

avatar van Quentin

Quentin

Ant schreef:

Waarom zou ik? Was een welgemeende constatering.

avatar van Hectometersnor

Hectometersnor

Quentin schreef:

Waarom zou ik? Was een welgemeende constatering.

Dan is het beledigen van andere voor jou een feit. Gefeliciteerd.

avatar van SubzeroX

SubzeroX

blijkbaar ben je zelf niet helemaal 100 %

want deze film is vermakelijk

avatar van medansavamhel

medansavamhel

Het gelaat van Calvin Sims alleen al wekt op z'n minst een innerlijke lach op, althans bij mij. Een vrij primaire komedie die hoog vermaak teweeg brengt.

avatar van schram101

schram101

Quentin schreef:

Mischien ben je zelf mentaal gehandicapt en een imbeciel.. Daar wel eens vanuit gegaan? Aangezien je zo'n niet overdachte en kinderachtige kleuter uitspraak hier post. Denk voortaan even na voor je wat typt. Helaas wou de moderator je post niet verwijderen, dus vraag ik je maar wat je bezielt..?

avatar van gotti

schram101 schreef:

Dat kon denk ik niet als Q. dat zou zijn. Beetje laag om iemand met een handicap iets te vragen wat ie niet doen kan.

avatar van breedbeeld

breedbeeld

Heb me in de eerste 70 minuten regelmatig te pletter gelachen howel de humor soms erg plat was. De mimiek van die "kleine" vond ik ronduit grappig. Daarna zakt het in en wordt er naar het einde toegewerkt maar dat mag de pret niet drukken en deed het ook niet.

De film wordt op IMDB tamelijk afgekraakt maar ik vermoed dat dat iets te maken heeft met een zekere Amerikaanse hypocrisie omtrent "ras" en sex.