Littleman (2006)
Met onder meer: Marlon Wayans, Shawn Wayans en Brittany Daniel
Gesproken taal: Engels en Ests
Releasedatum: 20 juli 2006
Plot Littleman
"Big things come in small packages"
Lilliputter Calvin Sims is een crimineel, die op een dag een kostbare diamant weet te stelen. Om het te verbergen stopt hij het in de handtas van een voorbijgaande vrouw. Als Calvin de diamant dan terug wil hebben besluit hij zich als een baby voor te doen. Als hij dan vervolgens door de vrouw en haar man in huis wordt genomen gaat hij op zoek naar de diamant.
Calvin
Jimmy
Rosco
Policeman
koudeheld
Om White Chicks heb ik echt in een scheur gelegen, maar bij deze film kon er voor mij geen lachje vanaf. Het was allemaal zo ontzettend flauw en de grappen waren ook allemaal zo makkelijk. Gewoon niet leuk: 0,5*
Thijvij
de meeste dingen die de wayans doen zijn leuk, maar sloegen ze plank mtoch mis, hij was net iets tè flauw
Nummer14
Alleen het idee van Little Man en het bijpassende hoofd zijn voor mij al 3 sterren waard, en ik doe er nog een halve ster bij omdat ik toch lekker heb kunnen lachen!
B-daddy
Er zijn weinig komedies waarbij ik echt làch! Dat dit een komedie is, is een feit!
Noem het allemaal maar harstikke fout wat er in deze film gebeurd, maar ik heb er toch behoorlijk om kunnen lachen. Het is een hele aardige komedie met soms hele leuke momenten, maar ook fases dat film soms erg inzakt. Vooral Marlon Wayans is in deze film aardig op dreef met zijn af en toe rare gezichten, maar ook de bijrol van John Wotherspoon als de scherpe bijdehandte vader van Vanessa is zeker het vermelden waard. Vermakelijke onzin dus.
Nomak
Dit was op sommige momenten echt een heel goede komedie.
Marlon Wayans doet het echt geweldig.
Noodless
Gewoon een leuke film met een paar hilarische momenten.
Het idee zelf al vind ik geslaagd, vergeleken met de meeste komedies. Dus daarvoor al verdiend deze film een positieve waardering. En je kunt een avondje lachen met Little Man. 6,5/10
film88888
Eigenlijk dacht ik dat deze film zo flauw als wat ging worden, maar eigenlijk viel deze heel goed mee.
Marlon Wayans vond ik wel grappig gedaan, zijn hoofd op een dwerg gezet. En vertolkte ook zijn rol redelijk leuk, en goed.
Shawn Wayans vond ik iets wat over gaan, net zoals in de veel flauwere White Chicks, maar hier stoorde me net het zelfde wat hij in White Chicks had, en dat is: Dat piepstemmetje dat hij altijd zo heeft, en zo heel kinderachtig doen tegen Calvin, dat vond ik er iets over.
Verder ook een super grappige John Witherspoon die me altijd wel bevalt.
Ook een vrij aardig verhaaltje (Voor dit stijl van film toch)
Heb wel wat kunnen lachen met paar zeer geslaagde grappige scenes.
3,0
Metalfist
Big things come in small packages
Op aanraden van mijn broer had ik Little Man eens opgezet. Bleek dat het van dezelfde makers was als van White Chicks, die ik wel vermakelijk vond, dus ik hoopte wel op een leuke komedie. Little Man heeft wel potentie maar kan het toch niet helemaal waar maken.
Allereerst wel een pluim voor het maken van Calvin. Zag er echt wel goed uit. Het verhaal heeft niet veel om handen maar dan echt niets. Voor de rest zitten er een aantal pis en kak grappen in maar ook een aantal die wel goed zijn geslaagd. Waaronder die footballmatch tussen vader en zoons. De Wayans broertjes halen weer hetzelfde niveau zoals in hun andere films, niet geweldig maar ook niet echt slecht.
Een gemengd gevoel bij Little Man, minder dan White Chicks maar toch met een aantal geslaagde momenten.
Elineloves
Echt een grappige film, ik vind de wayans brothers altijd wel leuk om te zien.
jensy595
Dit is echt de beste film die ik ooit heb gezien! Fantastische humor met die baby
! Ik heb me gewoon echt doodgelachen! Daarom geef ik deze film 5 sterren.
film88888
Dit is echt de beste film die ik ooit heb gezien!
Je maakt een grapje?
MNV2
- 1900 stemmen
Bij momenten heb ik wel aardig gelachen en dat heeft deze film vooral te danken aan de Wayans die weer eens op een overtuigende en grappige manier hun rol neerzette.
Kr!kke
inderdaad hij doet het erg goed in deze film
aburex
Behoorlijk geslaagde komedie van de Wayans brothers. We kennen de humor van deze broers: platvloers, maar ik heb er toch op sommige momenten mee kunnen lachen. Geen slechte film maar toch één om gauw te vergeten
Minotaures
Oh! Wat een koude opmerking!
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Flauwe komedie. Hier en daar wel een grapje, maar vrij overdreven ook. Het was mijn humor niet.
charmed one
weer een geweldige komedie met de wayans brothers. maar white chicks vond ik ietsjes beter. maar ik heb weer in een deuk gelegen. ik heb me geen moment verveeld.
movie acteurs
Toen ik deze film nog niet gezien had. Ik dacht dit moet een echte bagger film zijn en dat ie niet grappig zou zijn. Maar tot mijn verassing vond ik deze film heel erg grappig. Zoals bijvoorbeeld dat stukje met de borstvoeding en dat die hond zo op hem pist waren echt een giller. Ik geef deze film een 3,5.
Zizzo
zieke film, echt te erg... valt onder mijn lijstje "slechte films ooit" veel erger kan het niet.
glimmerman2000
Droogkloot.....lachen doet zeker pijn bij jou, zo een type
...haha
Lachen? Lachen om dit gedrocht is onmogelijk. Little Man is zelfs voor Wayans brothers een droevig slecht product.
Zizzo
Droogkloot.....lachen doet zeker pijn bij jou, zo een type
...haha
misschien ben jij zoeen zielig mannetje die blijfbaar vind, dat als jij iets grappig vind iedereen dat moet vinden... erg triest hoor

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime