Littleman (2006)
Met onder meer: Marlon Wayans, Shawn Wayans en Brittany Daniel
Gesproken taal: Engels en Ests
Releasedatum: 20 juli 2006
Plot Littleman
"Big things come in small packages"
Lilliputter Calvin Sims is een crimineel, die op een dag een kostbare diamant weet te stelen. Om het te verbergen stopt hij het in de handtas van een voorbijgaande vrouw. Als Calvin de diamant dan terug wil hebben besluit hij zich als een baby voor te doen. Als hij dan vervolgens door de vrouw en haar man in huis wordt genomen gaat hij op zoek naar de diamant.
Calvin
Rosco
Policeman
dieuwie
Wat een drama dit.
Film draait uiteraard alleen om de Wayans brothers , en laat dat nou net iets zijn wat mij niet bevalt.
Al vond ik Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood nog wel te pruimen.
Om over het plot maar te zwijgen , ''Little Man'' is al geen uiterst brilliant idee maar dat hele diamand verhaal is weer te veel over the top.
Verder kon ik me er helaas weer amper op betrappen een glimlach op me gezicht te zien toveren.
Wat overblijft zijn dus twee nare acteurs en een erg lange zit.
dan snap ik niet zo goed waarom je deze film bent gaan kijken.
Ik vond het echt grappig. Vooral die kleine, echt humor.
XXX_sgaaty_XXX
Echt dit vond ik de film van de eeuw het was zo'n grappige film ik moest er kapot om lachen ik lach nog steeds hahaha hihihi
ik doe zelfs gek hahaha ik moest er erg om lachen vooral calvin toen ze footbal gingen doen haaahahaha
papaEd
Lekkere film,leuke cast deze film is echt een aanrader.
Verhoog hem naar een 4.5*.
M.ike
echt grappige film , alleen eerst dacht ik dat die kleine man gewoon echt was maar later zag ik bij een making of op tv , dat hij alleen z'n hoofd voor die rol van hem is en het lijf nep. .. maarja dat mag de pret niet bederven super grappige film
elientje
ik vind deze film echt zoo goed. Had daarna echt buikpijn van lachen. Tot nu toe is dit de beste film die ik ooit gezien hebt
jimbo_koda
Echt joh, deze film is zo verschrikkelijk grappig:P
Met die opa en die kleine!
Heb mij zo doodgelachen:P:P:P!!!
SUpertip, 4,5
timburton
dan snap ik niet zo goed waarom je deze film bent gaan kijken.
Ik vond het echt grappig. Vooral die kleine, echt humor.
Mee eens met Mikoz. SLAPPE FILM! Tiet en kont humor. Scary Movie maar dan alle leuke grappen eruit.
Gunner10
Veel mensen hier vinden dit een heel grappige film, maar eerlijk gezegd vond ik het niks aan, typisch Wayans-humor. Ik geef het een kleine 2.5
Ravenstein
Leuke tijd gehad met deze film!
Voor de Family Guy-fans: Alex Borstein, die de stem doet van Lois Griffin speelt in deze film de rol van Janet, één van de vriendinnen des huizes.
johnrambo
Van deze film had ik heel weinig verwacht, toch maar gekeken bij gebrek aan beter.
Viel heel anders uit als ik verwacht is.
De hele film is goed te kijken, en het onderwerp is uniek.
Dit alles zou voldoende zijn voor een kleine voldoende.
Hij krijgt meer van mij, omdat er meerdere scene's in de film zitten die simpelweg hilarisch zijn.
Meesterlijke humor die de lachspieren doet werken.
3,5 ster van mij.
Johhny A.
Goede film met de nodige grappige scenes. Uiteraard wel met een korrel zout te nemen. Die lilliputter deed bij mij ook andere spieren werken.
XXX_sgaaty_XXX
echt een grappige film een niggercomedy zou ik zeggen ik vind die nigger films vol met comedy grappig!!!
funkygirl
Vet wreed is die film ouwe!
ik heb hem zelf trouwens thuis en kijk hem vaak
ik vraag me af wat hun volgende film wordt!!
AFC Ajax1
Zekr lache film!
Als je dit met un par matties aan het kijke bent thuis!
Die kleine was zekr grappig! toen die ouders zijn luier afdeden! toen wistte ze niet wat ze zagen
En toen die ouders het gingen doen! Toen de volgende ochtend die vrouw helemaal trots dat ze het 2X gedaan hadden!
duffman
Geen toppers maar als niet weet wat doen kan je deze toch even zien. Er zitten een paar goeie grappen ( vooral die mislukte rapper vond ik goed )en het is een vrij goed verhaal.
3,5
Ethicus
De koppen die af en toe getrokken worden zijn hilarisch. Het is ook gelijk de enige bron van humor in de film. 2 sterren.
Zuzuu
Leuke film, net zoals Channa vind ik het ook best voorspelbaar.
De film zag er goedkoop uit en het acteerwerk was ook niet fantastisch.
Ik geef het een *2,0*
Leland Palmer
Vermakelijke film die je vaak aan het lachen maakt! Dan is het jammer dat de film voor de rest slecht is! Acteerwerk is prut en verhaal is zwak maar dat neemt niet weg dat je lachspieren zo nu en dan goed getraind worden!
* * 1/2
Chattingforum
Net gekeken, echt zo een grappige film. Meer heb ik eigenlijk niet te zeggen.
Finidi007
echt slechte film, hier gaan ze volledig de mist in, white chicks vond ik grappig, hier was helemaal niks aan
timburton
Zwakke film hoor. Bah! Wat een amerikaanse fluthumor! Alleen had het ook die spot met dat Amerikaanse stelltej van die blonde vrouw en die barbie-achtige "KEN". Dat er geen plaats is voor losers in Amerika. Daarom toch een 1,5. Omdat ik dit een punt vind die meer Amerikaanse regiesseur moeten erkennen van de VS.
lieske1304
Dit is egt een superfilm...
De Waynans Brothers doen het Super..
Dese film was egt voor hun weggelegt...
Een 5,0 waard..
Nielz
Ik hou van die banale humor, maar deze film vond ik dus echt helemaal niks, met 90 % grappen sloegen ze de plank in mijn ogen helemaal mis, heb alleen een paar keer moeten grinniken
1,5 ster.
Adammeh
Viel wel tegen ik had wat meer verwacht van ''The Wayans Brothers'', ''White Chicks'' blijft beter (A).
valerio2003
echt een hele leuke film ,ik heb me echt kapot gelachen
de wayans brothers zijn echt toppie
Ché Cliché
Ik ga volledig mee met Nietz, het hadden mijn woorden kunnen zijn. Toch ben ik nog 'aangenaam verrast' aangezien ik van tevoren een 0,5 film had verwacht. Toch nog een puntje hoger.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Baramui Fighter