• 9.379.403 stemmen

Geregisseerd door: Raman Hui en Chris Miller

Met onder meer: Mike Myers, Eddie Murphy en Cameron Diaz

Releasedatum: 21 juni 2007

Plot Shrek the Third

"He's in for the royal treatment."

Shrek (Myers) en Fiona (Diaz) zijn waarnemend koning en koningin. Ze vinden er maar niets aan, dus gaat Shrek samen met Donkey (Murphy) en Puss In Boots (Banderas) op zoek naar de ware troonopvolger. Dat blijkt een neef van Koningin Lillian te zijn, Artie, die op kostschool zit en totaal geen interesse heeft in het koningschap. Terwijl Shrek weg is, is Prince Charming bezig met een staatsgreep om Far Far Away over te nemen.

Shrek (stemrol)

Prince Artie (stemrol)

Evil Queen (stemrol)

avatar van steffer85

steffer85

Vergeleken met de andere delen wordt de humor minder en de goeie moraal meer. Jammer! Hij was evengoed wel grappig genoeg, (dat stuk als pinokkio probeert te liegen bijv ) .

Vond wel de effects veel mooier als in de vorige delen, alles ziet er strakker uit, vooral dat paard van charming is mooi .

Al met al hebben we ons wel weer vermaakt, kijkt lekker weg.

3,0

avatar van BS

BS

Toch is dit deel wat minder dan de vorige.

In vergelijking met de andere is het toch een stukje minder.

Wat minder orgineel,wat minder verhaal, wat minder grappig, wat minder boeiend.

Daarintegen is de techniek vooruit gegaan en dat is toch echt wel te zien ! Is het een slechte film? Neeee, dat zeker niet maar de overtreffende trap die deel 2 maakte zie je hier niet terug.

Er zit wel een beetje een 'disney-eind' aan maar gelukkig wordt dat met wat vrolijkheid goed ontweken. De gebruikte muziek ( als zijn het kleine stukjes ipv volledige nummers ) is wel goed gekozen !

Er blijft nog genoeg humor en entertainment over voor een gewoon erg leuke animatie die je niet wilt missen als je de andere ook gezien hebt !

Ben benieuwd wat de dvd voor extra's gaat opleveren.

avatar van lucid dreamer

lucid dreamer

op dat inderdaad onnodig moralistische einde na vond ik de film beter dan het tweede deel. wat de humor betreft, waar de reeks het toch voornamelijk van moet hebben, waren er weer meer overeenkomsten met de afwisselend droge, sarcastische en doordachte humor van het beste eerste deel. het plot laat te wensen over, zoals we inmiddels wel gewend zijn van sequels, maar dat kan de overvloed aan pret niet drukken. tevens een erg leuke bijrol van Eric Idle!

3,5 sterren.

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

Het is toch een disneyfilm voornamelijk gericht op de jeugd. Ook is het een komedie, dus.. Moet het einde dan gewelddadig zijn zoals sommige hier beweren?

Ikzelf vind dat er al teveel geweld voor de jeugd op TV komt, laat staan dat je niet eens een komediefilm kan kijken, zonder dat er mensen zijn die hier geweld in verwachten...

Zelf vond ik de film niet één van de beste uit de reeks, ofwel de slechtse.. Ik weet niet, ik herinner mij de andere 2 delen toch veel hilarischer, dit deel had toch weer iets weg van deel 2..

Maar alsnog 3 sterren!

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1944 stemmen

D-agmar schreef:

ik had de trailer bekeken, en toen ik later de film keek had ik het gevoel dat ik de hele film al had gezien. Alle grapjes waren al bekend, totaaal geen verassings effect!

Klopt, de komische actie's in de trailer waren wel zo'n beetje alle leuke actie's in de film.

avatar van Kaffeefiltjer

Kaffeefiltjer

Sorry voor de herhaling misschien,

maar het is bekend geraakt dat "Puss In Boots" zijn eigen film zal krijgen.

avatar van timburton

timburton

Is dat zo? Puss in Boots???

Mwoah... Misschien we leuk. Maar wel veel kans dat het zal floppen. Zet het anders in een Topic.

avatar van maria50

maria50

lijkt me een waardige opvolger van 1 en 2

heb er van genoten

avatar van Dynamovie

Dynamovie

Wat een gekwezel steeds op t.v. over deze film. Zo zei Cameron Diaz veel respect te hebben voor Fiona. Waar hebben we het in vredesnaam over? Over Otto Schindler? Nee, over animatiepoppetjes. Shrek was eerst best leuk maar die vreselijke Amerikaanse marketing: jakkie bah...

avatar van mausland

mausland

weet het nog niet ik moet er nog naar toe ik denk dat hij wel leuk is maar leuker dan 1en 2 weet ik niet

avatar van orginaliteit

orginaliteit

andere regie , logish dan als hij minder is

avatar van kitno

kitno

Deel 1 was de beste uit de trilogie. Shrek 3 had wel zijn grappige momenten. De gelaarsde kat blijf ik het mooiste karakter uit de film vinden. Ik kijk ook uit na de film waarin dit personage de hoofdrol vertolkt. Het einde van shrek 3 was ik ook niet zo van onder de indruk. Visueel gezien was het wel in orde. 3,0 sterren

avatar van stowa

stowa

ga de film volgende week kijken, ik zie er wel naar uit, ik denk wel dat het de moeite is om te gaan kijken...

avatar van Lady_Movie

Lady_Movie

shrek 2 vond ik al niet leuk...wel grappig af en toe maar toch saai.

dus dan zal Shrek 3 ook niet veel nieuws zijn.

een 2.0

avatar van Leviwosc

Leviwosc

Ik ga de film binnenkort in de bioscoop kijken, mijn verwachtingen zijn best hoog gespannen en ik hoop dat de film er aan voldoet.

avatar van mausland

mausland

heb je hem dan al gezien (shrek 3)

Stem verwijderd.

avatar van arne66

arne66

Dynamovie schreef:

Ik geef je groot gelijk...

avatar van Altijdklagen

Altijdklagen

Ik vond ok, maar in vergelijking met 1 en 2, valt deze film in het niet!

Het heeft inderdaad zijn grappige momenten, maar die zijn er zo weinig! Concept is gewoon uitgemolken, tijd voor iets nieuws! en daar bedoel ik geen deel 4 mee!!!!!

avatar van Quatro

Quatro

mee eens...wel aardig om te zien..maar de humor is grotendeels verdwenen

avatar van GGG

GGG

Ik heb hem al gezien en heb smakelijk zitten lachen.

Maar...2 blijft het leukst!

avatar van theresia

theresia

2 blijft het leuks.. neemt niet weg dat deze ook leuk is om naar te kijken..

avatar van MaNiAc E

MaNiAc E

3,5 puur om het feit dat het toch telkens weer in de lijn van blijft en voor een trilogy echt wel een goed deel is.

avatar van jassefras

jassefras

vond hem veel minder als deel 1/2 in deze zat gewoon niet de humor die ik erin verwachte, al zaten er zo nu en dan best grappige woordgrapjes in

daarom helaas een 2.0

avatar van dijkieR

dijkieR

je word er mee dood gegooid met deze film

maar wat valt dit deel tegen zeg

amerikaanser als dit kan niet

ik zou maar wachten tot ie in de videotheek ligt

of beter nog download m

2* en dat alleen door pinokio

avatar van hell300

hell300

hoezo groentjes die regisseurs?

avatar van rtopma

rtopma

leuke film voor de kids heb hem ook al gezien de kids zijn er helemaal weg van 5 sterren

avatar van J.Bell

J.Bell

timburton schreef:

Is dat zo? Puss in Boots???

Zal floppen? Hoezo?

De reden dat die juist een eigen film krijgt is omdat er zoveel fans zijn die dat graag zien gebeuren...

Ik denk dat het karakter sterk genoeg is om een eigen film te tillen...

avatar van INsaiGN

INsaiGN

Leuk gemaakt, leuke humor. Maar zeker weten de minste van de 3.

Desondanks toch leuk om een keer te kijken. 3*

avatar van black-flame

black-flame

hij is wel grappig. ook al keek ik hem in het vlaams