• 9.374.495 stemmen

Geregisseerd door: James Foley

Met onder meer: Mark Wahlberg, Reese Witherspoon en Alyssa Milano

Releasedatum: 21 november 1996

Plot Fear

"Together forever. Or else."

Nicole Walker heeft er altijd van gedroomd om door een speciaal iemand helemaal van haar stuk te worden gebracht. Iemand die sterk is, sexy, gevoelig en die haar het belangrijkste in de hele wereld vindt. David is die persoon, en nog veel meer...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van _::Astrid::_

_::Astrid::_

Sterke rol van Mark Wahlberg! Doet ie erg goed. Het verhaal staat me erg aan, lekker spannend en een film die ik echt af wilde kijken, tijd maakte even niet uit.

avatar van flashy

flashy

Ik heb hem gisteren gezien en het was beter dan ik had verwacht.

Het verhaal is weliswaar niet orgineel, maar wel spannend. Vooral het einde.

Mark Wahlberg speelde zijn rol inderdaad heel geloofwaardig

avatar van BlueSword

BlueSword

niet slecht, beetje standaard maar ze doen het wel goed, rond het einde vond ik het ook erg spannend.

avatar van bootylicious

bootylicious

Ik vond het zeker een spannende thriller.

Ik hou wel van het geplipte vriendje soort film!

het is spannend,

redelijk goed geacteerd,

het verhaal is ook wel oke.

avatar van Glacius

Glacius

Bruuste scene in de film, 'alhoewel het maar kort was en je niet zoveel zag', was de scene waarin haar (vriendschappelijke) vriend werd achtervolgt, en z'n nek werd gebroken.. En de onthoofding van de hond..

avatar van Kisje

Kisje

Ik ga toch verhogen naar 3...

avatar van niethie

niethie

Het verhaaltje is natuurlijk erg standaard maar dit is toch best een heel aardig filmpje.

De film is redelijk spannend en bevat een aantal best leuke scenes.

Leuk acteerwerk ook, witherspoon speelt zoals altijd weer erg leuk en ook wahlberg was verrasend goed als psychopaat in zijn eerste grote speelfilm en ook de aanwezigheid van de altijd lekkere milano doet de film geen kwaad.

Kortom een staandaard filmpje maar hele aardige triller met een paar redelijk spannende scenes en leuk acteerwerk. 3 sterren

avatar van Bluebell

Bluebell

een superfilm!!! egt heel spannend vooral t laatste

avatar van niethie

niethie

Net voor de vierde keer gezien en moet toegeven dat ik hem weer even goed vond als al de vorige keren, ik pleur er gewoon nog een hafje bovenop want dit kleine filmpje stijgt net iets boven het gemiddelde trillertje uit.

avatar van K@i

K@i

minstens 1000 keer beter dan SAW en HOSTEL

avatar van dawasiknie

dawasiknie

Het verhaal is simpel als maar wezen kan, maar ze hebben het uiteindelijk wel goed uitgewerkt in mijn ogen. Mark Wahlberg en Reese Witherspoon doen het goed en maken het verhaal nog enigzins verdraagelijk. Het einde is eigenlijk nog best spannend ook.

Kortom, vermakelijke thriller, maar zeker geen geweldige film, gewoon omdat het verhaal te simpel is. Ik geef hem 3 sterren.

avatar van Tommy De Vito

Tommy De Vito

Slappe thriller die op het laatst wel erg ongelovig wordt. De film had spannende momenten, maar had veel spannender gekund.

avatar van erpmans

erpmans

vond um wel goed, spannende stukken en bleef boeiend.

Hij zou in ieder geval hoger dan de 2,79 moeten staan, daarom geef ik 5 sterren om het een beetje op te krikken.

Vind t eigenlijk een 3, 3.5 sterrer

avatar van die hard

die hard

Voorspelbaar, zoals vele andere thrillers.

De acteurs zijn goed, daarentegen

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

wat ik positief vond in deze film is dat van het gezin niemand doodging, deze film was sterk door spanning, dus echte moorden moesten dus niet alleen jammer van de hond aaaauw

avatar van Dutch Ownage

Dutch Ownage

Een interessante film met goed en erg geloofwaardig acteerspel. Vooral zeer goed acteerspel van Mark Wahlberg als overbezitterig vriendje. Ook perfect gekozen soundtrack van the sundays.

avatar van movielover1986

movielover1986

Deze film heb ik in 2,5 jaar tijd al 9x gezien en vind de film nog steeds super! Ga de film zeker nog vaker zien

avatar van Radjali

Radjali

een aanrader voor wahlberg fans:P

hiermee begon ik zijn acteerprestaties erg fantastisch te vinden

avatar van dyantha

dyantha

vind het een hele mooie film..

avatar van Zinema

Deze thriller is bij vlagen enorm spannend maar ontspoort uiteindelijk toch wel behoorlijk. Dat is jammer want hier had meer in gezeten. De cast is prima. Redelijk.

avatar van Floris1988

Floris1988

De schoonheid van deze film zit 'm in zijn eenvoud.

Simpel verhaal, met Reese & Mark in de wortels van hun filmcarriere.

3,5 *

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

Simpel verhaaltje met leuke acteurs.

Walhberg komt geloofwaardig over,en Witherspoon erg onschuldig en wat een lekker wijf is dat toch.

Goede maar geen bijzondere film

avatar van rishmie

rishmie

heel simpel verhaal, maar ik hou van dit soort verhalen...

*4,0

avatar van Syrake

Syrake

Goede film!!

Goed verhaal en goed geacteerd ... heb er van genoten, zat goed de spanning in en ben blij hem gezien te hebben

Hip-Hop Drunkie

Reese Witherspoon is een enorm schattig en knap Blond meisje daarom dat deze film goed is!

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Goede thriller waarin Witherspoon het zeer goed doet, maar ik vind dat Wahlberg de show steelt met een rol die ik van hem niet gewoon ben. De eindscène vond ik echt geweldig.

btw: vanaf welke leeftijd mag je in de VS met de auto rijden? (16-jarigen mogen het al blijkbaar...)

Kr!kke schreef:

16 jaar

Hip-Hop Drunkie

Reese Witherspoon is echt mad cute in deze film!

avatar van kanjertje

kanjertje

Goede, mooie en spannende thriller.

Weer een topfilm van Reese

avatar van Tarkus

Tarkus

Zeer goede thriller met een prima Reese Witherspoon, maar een ongelooflijk sterke Mark Wahlberg als de psychopaat van dienst.

Soms angstaanjagend hoe hij in beeld wordt gebracht, bijvoorbeeld door het spionnetje in de deur, om de koude rillingen van te krijgen.

Had niet verwacht dat deze prent zo goed zou zijn..