Genre: Animatie / Familie
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 9 augustus 2006
Plot Garfield: A Tail of Two Kitties
"The Ego has landed."
Garfield reist met Jon naar Engeland en wordt per ongeluk verwisseld met de 'Royal Cat' op Buckingham Palace. Zodoende krijgt hij eindelijk het koninklijke leven waar hij altijd al van heeft gedroomd! Maar er liggen helaas kapers op de kust.
Jon Arbuckle
Abby
Teenage Tourist
Veterinary Assistant
annenas
Ik vond hem tegenvallen..
Ik weet niet hoe het komt, ik moet niet zoveel hebben van koninklijke films of zo hahah.
Deel I was veel beter en leuker..!
mikeh
heb garfield 1 gezien, deze vond ik redelijk leuk om zo voor een keer te zien. wil II ook wel zien.
Rocco1984
De strips zijn briljant en de films verre van.
Missen beide totaal het venijn en cynisme. Eeuwig zonde ook dat Garfield een live-action figuur is geworden. Maak dan gewoon een animatiefilm, waarin zijn verschijning tenminste tot zijn recht kan komen. Flikker er dan ook een regisseur op die duidelijk fan is van de cartoons. En het belangrijkste: laat die überluie kater niet zo verschrikkelijk veel bewegen! En het allerbelangrijkste: maak er niet zo overduidelijk een kinderfilm van.
Maar goed, aangezien bovenstaande toch een illusie is, maar een woordje over deze film: vrij slecht, maar kijkt wel aardig weg. 2*
Briljant? Wat dacht je van extreem saai? Ik heb nog nooit gelachen om de Garfield strips, en snap ook niet waarom ze dan ook al 20 jaar dag in dag uit in de krant staan. Alhoewel. We hebben het dan ook wel weer over de Telegraaf, dat komt dan wel weer overeen met het niveau van de lezers. Maar kan iemand mij vertellen wat er grappig is aan Garfield?
Hier is een voorbeeld;
Schaal met taart
Lege schaal
Zijn sukkelige baas die heel hard roept;GARFIELD!!!!!
Wat een humor.
En deze film is typisch weer een voorbeeld van het uitmelken van shit dat niet grappig is. Maar mensen die een beleveniswereld hebben ter grootte van een erwt blijven deze bullshit kijken en slikken.
Man wat word ik hier moe van zeg
antonpanneman
@ Rocco 1984
't Is wel mijn humor. Ik geniet dr van.
Sterker nog, dat voorbeeld van je, vind ik ook grappig. Humor verschilt jonge...
Het uitmelken ben ik wel met je eens.
De laatste opmerking (Maar mensen die een beleveniswereld hebben ter grootte van een erwt blijven deze bullshit kijken en slikken, red.) is natuurlijk erg bekrompen...
film_kaza
Hier is een voorbeeld;
Schaal met taart
Lege schaal
Zijn sukkelige baas die heel hard roept;GARFIELD!!!!!
Wat een humor.
Man wat word ik hier moe van zeg
Of jij snap de grappen niet of het is gewoon niet jouwn humor.
Bundy
Mischien omdat mijn Nederlandser goeder is dan het jouwne
Ga ff ophef staan maken op een scooterforum ofzo, droppie!
%%%%%%
Is me meegevallen ik had die slechter verwacht.Vond een leuke film 3 sterren
edwinb82
Ze hadden het beter bij het eerste deel kunnen laten. Hopelijk komt er geen deel 3 meer. Toch nog van mij 1.5 voor de moeite van het maken van deze film.
film_kaza
Mischien omdat mijn Nederlandser goeder is dan het jouwne
Dat slaat echt nergens op. Dus als je goed in nederlands bent zijn de Garfield strips slecht?
johanneman
Ach het was een leuke wegkijker het begin ging wel maar in de 2e helft stortte de film in , tuurlijk de stem van garfield , schitterend cynisch , john cleese vond ik tegenvallen , lijkt jammergenoeg zijn beste tijd allang te hebben gehad.
Sunshine1983
Leuk man, lekker samen met een stel
vrienden op de bank hangen en kijken
**** sterren
Jurgen76
John cleese Speelt helemaal nier in deze film, dus hoe kan die dan tegenvallen.Maar ik kan de verwarring wel een beetje begrijpen de man Billy connolly lijkt in deze film erg veel op john cleese
luuk1988
samen met 2 vrienden gekeken mijn eerste reactie was, waarom huur je zon film. Wij kijken en na 30 minuten vroeg een van ons: Wie vindt dit leuk? het bleef stil de dvd speler uit
Angrod_Pallanén
De Nederlandse versie is irritant vanwege de nasynchronisatie, maar hij was wel erg grappig. Cliché verhaal, maar wel in een leuke bewerking.
3.0
hooligan7
De eerste film was wel leuk en grappig, dus verwachtte veel van deze tweede maar het bleek wel sterk tegentevallen helaas.
blondegod8
Erg leuke film! waarschijnlijk zelfs beter dan de 1e. De stem van Murray is natuurlijk top! Zeker een aanrader 3,5 *
TimD
Goeder?
Zwart kijker
Let me sleep please !!
woehhahahahahh wat een goede film is dit .
Ik ga zeker ook deel 1 zien nu ik deze gezien heb .
ik heb zelden zo een lol gehad bij het kijken van een komedie die zo droog is .
Zo vet als ze die gezichts uitdrukingen gedaan hebben op Garfield en dan die droge grappen van hem o man hoe kunnen mensen dit slecht vinden
Een absoluute 4.5 sterren net geen 5 omdat hij inderdaad ergens in de film een heel klein beetje inzakt .
Woopi Yannick
Ik vond deze film gwn super!
Met die dieren, echt heel goed volgens mij!
Ik vind deze eigelijk veel beter dan de 1ste, omdat hier echt een verhaal achter zit!
Ik hoop dat er misschien nog een derde komt?
4.5 *
Tarkus
Bijzonder leuke film is deze 2de Garfield.
Of ie beter is dan nummer 1 kan ik op dit moment niet zeggen, heb de eerste nog niet gezien, maar ik heb me alvast kostelijk geamuseerd met deze prent.
Knappe animatie in de ganse film en leuk verhaaltje.
Kijk al uit naar een volgende Garfield avontuur.
BraMovie
stom dat garfield en jon elkaar niet verstaan en in de strips wel... sowieso dom om een film te maken van garfield... de strips overtref je nooit... dat blijkt ook maar weer want ik mis de humor die in de strips wel zitten
lieske1304
De film gaat wel..
Het is geen super film, maar het gaat wel...
Een 1.5 waard..

Over the Hedge
Animatie / Komedie, 2006

Horton Hears a Who!
Animatie / Familie, 2008
londen, engelandkatmistake in personluxuryprinswretchgebaseerd op striproyaltyverkeerde identiteitdiernobilitytalking animalanimalsbased on comic stripprince and paupergarfield