• 9.376.564 stemmen

Garfield: A Tail of Two Kitties (2006)

Animatie / Familie | 80 minuten

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 9 augustus 2006

Plot Garfield: A Tail of Two Kitties

"The Ego has landed."

Garfield reist met Jon naar Engeland en wordt per ongeluk verwisseld met de 'Royal Cat' op Buckingham Palace. Zodoende krijgt hij eindelijk het koninklijke leven waar hij altijd al van heeft gedroomd! Maar er liggen helaas kapers op de kust.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Om 1 uur ga ik na de film, en het lijkt me leuk, meer details geef ik later.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Zo even herstemt, nog steeds een 5,0. Echt super leuke film!

avatar van sam70

sam70

beste film van 2006 ,een aanrader heb mij kapot gelachen

avatar van qu1nt3n

qu1nt3n

Garfield vond ik nooit echt heel leuk maar misschien dat zijn stem een hoop goed maakt?

avatar van ghalid

ghalid

ik vind garfield 2 helemaal niks deel 1 is veel mooier enigste wat ik wil zeggen is: MAAK NIET MEER GARFIELD FILMS!

avatar van johanm3

johanm3

Pff slechte film zeg... 1,5* De enige die nog uit de strip van Jim Davis lijkt te zijn weggelopen is Garfield... al vind ik ´m een stuk minder grappig.

Vraag me trouwens af hoeveel mensen hier de strips van Garfield kennen....

Daarnaast. Voordat de film begon zag ik een kort filmpje van de rat/eekhoorn uit Ice Age. het eindigde met .. wordt vervolgd.....

Deeltje 3?

avatar van IcU

IcU

johanm3 schreef:

Vraag me trouwens af hoeveel mensen hier de strips van Garfield kennen....

Wie niet??

avatar van Lientjuh

Lientjuh

Echt leuk!!! Ik geniet echt van garfield

avatar van goodyear

goodyear

dit is echt een beestige film ik heb me nog nooit zo hard geamuseerd. kapotgaan dus. een echte aanrader

avatar van ikketjuh

ikketjuh

hey,,

ik zou echt graag naar deze film gaan zien maar ik zou dat graag met een vriendin van mij doen iie iets ouder is dan mij,, nu mijn vraag was tot hoeveel jaar vinden jullie dat de film kan ?

en is het de moeite waard ?

avatar van film_kaza

film_kaza

Ik ken een vrouw van 45 en die vond hem zelfs leuk, maar het kan zijn dat Garfield 2 niet bij de smaak van je vriendin past.

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Boven de 14 jaar ga je daar écht niet binnen raken zonder de begeleiding van een kleuter hoor

Nee, sorry. Ik denk zolang je kan genieten van simpele humor zul je deze film wel goed vinden.

avatar van Jessu123

Jessu123

4,0

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

volgens mij wel een giller , nog niet gezien maar ga hem zeker zien .

gewelige cast => bill murray ( ghostbusters , charlie's angels ) .

avatar van daanos;

daanos;

ik heb de hele film bijna gedacht dat dit wel een 3,5 zou kunnen worden, maar door die soort van Home Alone acties op het einde, met die achtervolging vind ik het toch een beetje minder, daarna wel weer leuk opgepakt enz maar niet genoeg voor een 3,5...

voor mij een 3 dus, heb toch de hele tijd kunnen lachen dusja....

avatar van aeverhoog

aeverhoog

De kinderen tussen de 6 en 8 jaar in de zaal hadden heel erg veel plezier. En er was ook veel te lachen. Misschien is het omdat ik de simpele humor wel kan volgen en de film daarom lekker vlot werd. De goeden winnen van de kwaden en Garfield is gewoon een leuke kat ... . Ik heb me goed geamuseerd.

avatar van V

V

De strips zijn briljant en de films verre van.

Missen beide totaal het venijn en cynisme. Eeuwig zonde ook dat Garfield een live-action figuur is geworden. Maak dan gewoon een animatiefilm, waarin zijn verschijning tenminste tot zijn recht kan komen. Flikker er dan ook een regisseur op die duidelijk fan is van de cartoons. En het belangrijkste: laat die überluie kater niet zo verschrikkelijk veel bewegen! En het allerbelangrijkste: maak er niet zo overduidelijk een kinderfilm van.

Maar goed, aangezien bovenstaande toch een illusie is, maar een woordje over deze film: vrij slecht, maar kijkt wel aardig weg. 2*

avatar van patrick17

patrick17

Een echte humor film Waar ik wel om heb gelachen.Deze is nog beter dan het eerste deel maar het scheelt niet veel!!

3 *

avatar van WillemC

WillemC

Beter dan deel 1. Heb er thuis lekker van genoten!

avatar van SSeagal

SSeagal

Leuker dan deel 1 vond ik. Wel vermakelijk. Bye the way, wat lijkt Billy Connoly toch veel op John Cleese zeg!

avatar van neo

neo

Ik walg met recht van dit onding. Zo schreef ik bij deel 1;

Het is zo duidelijk als wat; de charme van de strip is helemaal weg. In het begin nog acceptabel met wat leuke momenten en ik moest redelijk lachen om wat uitspraken (ondanks de vreselijke stem van Van Erven Doren, jawel ik heb de Nederlandse versie gezien). Al in 5 minuten heeft ie meer gedaan dan in zijn hele leven bij elkaar in de strip; van zingen (huh?), tot enorm veel druk doen en rennen. Een leuker idee voor in de toekomst zou zijn om korte stukken te maken met iedere keer hooguit een minuut, maar ja zie daar maar eens iemand voor te vinden. Want juist dan zou alles zijn kracht behouden.

En Garfiedl 2 is niet veel anders. 1 ster

Deel 1 is 10x beter vond deze egt niks.

2,0

het verhaal was leuker dan deel 1 maar het leek net een beestenboel dan garfield! het sloeg eigelijk op niks maar voor een zondag middag is het toppie! af en toe leek het net een boerderij!maar heb wel gelachen!

avatar van x_Roxanne_x

x_Roxanne_x

Was erg grappig!

*4,0

avatar van car-men

car-men

Gigantisch slechte film. Meer heb ik er niet over te zeggen.

leuke kinderfilm , niet echt bedoeld om alleen of met je vriendin , vrienden te kijken

+ grappige scenes's

Garfield rulezz

Hele leuke film

avatar van Film_La_Timo

Film_La_Timo

ook een hele leuke film. maar iets minder leuk dan deel 1.

avatar van ;; Nynkee

;; Nynkee

Was erg grappig!

avatar van pomlok

pomlok

Ik had de eerste gezien en vond dat best een goede film. Dan ben ik de tweede gaan kijken en ondanks het slechte comentaar heb ik mij toch vermaakt. 3,5