• 9.376.792 stemmen

Geregisseerd door: Donald Petrie

Met onder meer: Lindsay Lohan, Chris Pine en Samaire Armstrong

Releasedatum: 6 juli 2006

Plot Just My Luck

"Everything changed in the wink of an eye."

De sexy Ashley (Lindsay Lohan) uit Manhattan wordt door velen als het gelukkigste meisje van de buurt gezien. Maar wanneer ze de sombere Jake (Chris Pine) ontmoet, realiseert ze zich te laat dat ze elkaars (on)geluk hebben overgenomen toen ze kusten op een feestje.

avatar van kevinsmit2

kevinsmit2

weet niet heb hem ook nog niet gezien

avatar van nice

nice

hij's al in de bios geweest maar op 30 april kun je hem huren k weet het duurt nog wel erg lang vind ik ook maarja

avatar van Accezz

Accezz

Lekker simpel en voorspelbaar. Heerlijk voor de zondagmiddag- of avond

avatar van MissTalla

MissTalla

Ik vond het wel een leuke film, met mijn nicht in de bios gezien. Wel voorspelbaar ja, dat wel, maar dat maakte mij niet uit ^^

avatar van tjp1994

tjp1994

tsja lindsay he?! what can I say.... goed spul

ik heb hem nog niet gezien maar ik ga hem zeker wel een keertje kijken.

avatar van macrobody

macrobody

Ja gewoon een leuke film om een avondje te vullen, niets meer niets minder. Vond de songs die gespeeld werden niet bijster goed en op het laatst begonnen ze te irriteren.

avatar van dvl

dvl

het is wel een leuke film

ik heb hem gezien

maar hij is niet echt te gekke film

avatar van Flooorx

Flooorx

Nadat ik deze film had gezien met een vriendin ging álles fout.

Eerst stond ik op met mijn popcornbak nog half vol, je raad het al de helft valt eruit. Daarna moesten we nog even naar de wc. Mijn vriendin was helemaal bang dat ze haar mobiel kwijt was. Bleek dat ik hem had... Legt ze hem ergens neer, waar een heel plas water ligt. Vervolgens valt mijn helft die ik nog had van popcorn uit m'n handen.

avatar van Brokkelaar

Brokkelaar

Voor een romantische komedie is dit een hele leuke film. Lekker met een zak chips op de bank en gewoon over je heen laten komen. Een 3.

avatar van Raffael77

Raffael77

Lindsay Lohan altijd lekker.

Grappige film maar niet super. 3

avatar van belatona

belatona

Super film, echt geweldig

LL niet op haar best maar de Muziek maakt veel goed.

McFLY kan niet geweldig acteren maar toch, wie kan die schattige hoofdjes nu niet weerstaan?

toch echt een dikke 5 sterren waard!

avatar van MDOE

MDOE

grappig, maar niet ZO grappig.

avatar van Midnighttemptres

Midnighttemptres

yup lekkere vermaklijke meidenfilm

*3,5*

avatar van dulcinea

dulcinea

Best leuke film, allemaal voorspelbaar natuurlijk maar af en toe best grappig en gewoon een ontspannende feel good film

En Chris Pine mag er absoluut zijn!

avatar van Tun-89

Tun-89

Heerlijke film, keek er al naar uit om 'm te kijken.

Leuke Lindsay Lohan weer zo als altijd.

Misschien een meiden film, maar anyway, heb me super vermaakt!

dikke 3

avatar van kanjertje

kanjertje

Gesapig vrouwenfilmpje.

Niet slecht, maar te doorsnee om goed te zijn.

2,5 lijkt me een correcte score

avatar van De Dré

De Dré

Waardeloze film!!!

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Vreselijk, tenenkrommende shitfilm.

De hele tijd zit er zo'n irritant "pom, pompiedom" Disney deuntje tussendoor, de humor is voorspelbaar en gewoon niet leuk, alles is zo vreselijk cliché. Die jongen heeft eerst een bril a la Clark Kent ("ik ben eigenlijk best knap maar met dit 1979 montuur moet ik een nerd lijken") en Lohan is maar weinig aan vind ik.

In een film met zo'n kinderachtige sfeer is het dan ook een beetje vreemd dat Lohan op dat feestje zomaar gaat bekken met een vreemde gozer. Niet dat ik preuts ben - zie nickname - maar het past niet bij de film. De dialogen zijn slecht, de grappen vreselijk en vaak pijnlijk onleuk, de typetjes irritant, de situaties absurd en idioot (die monoloog van Lohan in het restaurant als ze onder de modder zit, pfff...)

0,5 ster

avatar van Kisje

Kisje

Natuurlijk een zeer voorspelbare film. Met soms echt wel overdreven scènes in.. Niet slecht, maar ook niet wauw ...

2.5 *

avatar van mopech

mopech

lekkere film, je hoeft er niet bij na te denken.

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Captain pervert heeft het allemaal wel gezegd. Het is echt van een dramatische kwaliteit. Ik kijk uit principe alles af, maar hier ben ik toch een paar keer wezen kijken hoelang die dramatische film nog moest duren. De eerste keer dat ik ging kijken was al na 20 minuten! Zelfs mijn vriendin zat hardop te zuchten en wilde Lohan een paar flinke klappen verkopen. 0,5 voor deze ramo.

avatar van the_weirdo

the_weirdo

de max van een film. Mcfly die er in speelt die zijn echt de max,Ik ken ze via een vriendin.Ma tis een goeie film. En zij spele echt Goeie muziek.^O^

Ma ik zou hem graag op de dvd wille vinde!!Dus als er iemand weet waar ge diene dvd kunt kope.Stuur me dan een email ofzo.

xxxxx

avatar van soom

soom

Aardig vermaak. Lindsay Lohan he, die is gewoon het beste in hersenloze tienerfilms, maar ze heeft zeker wel potentie om uit te groeien tot een veel betere actrice. Als ze maar op het rechte pad blijft. Chris Pine is niet echt knap, maar hij doet het niet slecht. Gewoon een lekker filmpje, niks mis mee verder.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

soom schreef:

Lindsay Lohan he, die is gewoon het beste in hersenloze tienerfilms.

Ik vond die plaats eerlijk gezegd eerder naar Hilary Duff gaan.

avatar van justR

justR

Flooorx schreef:

Typisch naar zo'n film toch?

Sommige mensen worden dom geboren.

avatar van Yassjuh

Yassjuh

Een van de meest saaie en voorspelbare films die ik ooit heb gezien. Na een kwartier ergerde ik me al rot aan Lindsay Lohan. Het verhaal gaat werkelijk nergens over.

een 0,5.

avatar van Bignose

Bignose

Leuke film als je lekker een avond wil relaxen.

avatar van .Marjo.

.Marjo.

Flooorx schreef:

Typisch naar zo'n film toch?

ja, raar joh, dat zal vast geen toeval zijn

avatar van anne J

anne J

Gisteren gezien.

Is die Chris Pine van Blind Dating?

Btw, je kunt goed met de film lachen zeg. Maar de film heeft niet veel verder (behalve McFly, sweet)