• 9.374.720 stemmen

Geregisseerd door: Donald Petrie

Met onder meer: Lindsay Lohan, Chris Pine en Samaire Armstrong

Releasedatum: 6 juli 2006

Plot Just My Luck

"Everything changed in the wink of an eye."

De sexy Ashley (Lindsay Lohan) uit Manhattan wordt door velen als het gelukkigste meisje van de buurt gezien. Maar wanneer ze de sombere Jake (Chris Pine) ontmoet, realiseert ze zich te laat dat ze elkaars (on)geluk hebben overgenomen toen ze kusten op een feestje.

Turkeyloverz

Echt weer zo een Lohan film.Mean Girls vond ik erg leuk, hoop dat deze dat ook wordt..

stan

Volgens mij is dit een set foto hoor ik had net zo'n foto en die werd afgewezen ?

Maar ik heb wel ergens een still gezien ik zal even kijken en dan laat ik die ter beoordeling versturen

Dit schijnt een still te zijn.

stan

Het kan ook aan mij liggen hoor

avatar van stinissen

Dit is een still

stan

Ach, ik vind Lindsay altijd wel lekker om naar te kijken al zijn niet al haar films echt boeiend weet ik ook niet precies wat ik van deze moet verwachten..

avatar van edejong

edejong

lijkt me zeker wel leuk! ( natuurlijk omdat lindsay meespeelt ) hier een link naar de trailer!!

avatar van Esteban

Esteban

Lindsay Lohan kan ik echt niet smaken. Ze speelt in films die leuk horen te zijn, maar voegt daar zelf niets aan toe. Lohan is geen komiek en ik stel me dan ook de vraag wat sommigen in haar zien. Bijzondere acteeprestaties hebben we nochtans nog niet gezien.

stan

Ziet er wel grappig uit maar voor de rest ook niks meer... en in trailers worden meestal alleen maar de leukste stukjes laten zien

avatar van Moviestar

Moviestar

Trailer is best aardig maar zeker geen bios film dit. En ja ik moet het toch even zeggen maar het stukje met de wasmachine die overloopt uit de trailer is gejat van Mrs. Doubtfire ....

avatar van nikelijn

nikelijn

humz,,,, ben benieuwd,,,,

avatar van x-Michelle-x

x-Michelle-x

ik ben wel benieuwd naar hoe de film zal worden heb de trailer gezien en is best wel grappig..,!

avatar van jurriaan15

jurriaan15

''Het sexy meisje Ashley (Lindsay Lohan)'''

klopt niet (meer) hehe.

stan schreef:

Stan! Wat dacht je van Samaire Armstrong! De geweldige Anna uit The O.C.! Deze film is al de moeite waard omdat zij erin speelt. Ze kan erg goed acteren, is ontzettend knap en gewoon geweldig. Who needs Lohan, get Armstrong!

Net de trailer gezien en Luke (Chris Carmack) uit The O.C. is er ook weer bij. Lang haar staat 'm niet

Maar het was best een grappige trailer, maar het ware wel veel ongelukken dus dat zullen wel de meest grappige uit de hele film zijn geweest.

Turkeyloverz

Ja, ik zie haar nu pas (aan de rechterkant van de poster).

Leuke acteurs/actrices in ieder geval, en Lohan heeft me nog nooit teleurgesteld, verwacht wel iets van dit.

stan

Samaira is wel knap maar naar mijn mening een beetje kleine borsten (on het zo even te zeggen )

Overinges heb ik de nieuwe poster ter beoordeling gestuurd en die staat er nu

Turkeyloverz

De vorige was niet eens een poster geloof ik. Mooie poster.

stan

Nee dat was ook een still

Er zijn 2 versies:

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Eindelijk een normale poster

Angrod_Pallanén

Lindsay ziet er wel oud uit. Maargoed, je kan ook niet verwachten dat ze altijd dat kinderlijke koppie houd.

Turkeyloverz

Hoe dan ook, het is alsof er iemand anders op de poster staat. Kijk es naar haar gezicht..

Angrod_Pallanén

Ja, dat dacht ik ook, maar dat is nogal ongeloofwaardig, waarom zouden ze dat doen?

stan

Als je naar de grote versie van de poster kijkt zie je wel dat ze het is..

stan

Ik vind dit zo'n grappig stukje uit de trailer he

Lindsay: Please tell het that i am not lucky

Samaire: You were voted for prom queen at Franklin High

Lindsay: So..?!

Samaire: WE WENT TO JEVERSON..!

Hhaa, idd grappig!

avatar van RoOsJ_LoVe

RoOsJ_LoVe

lijkt me egt een leuke film oor:)

ben benieuwt!!

stan

Trailer met quiktime (niet de slappe kwaliteit van AOL)

avatar van d__f__

d__f__

Jaaa, Samaire Armstrong, zij is zooo leuk En in de trailer, was dat Chris Carmack? I lovee The O.C.!

Angrod_Pallanén

Ja, dat was idd Chris Carmack.

stan

Ga de film deze week nog kijken, ben benieuwd en hopen dat Lohan haar van een goede kant laat zien.. Ook wil ik wel is zien hoe Samaire het doet