Genre: Misdaad / Actie
Releasedatum: 27 september 2001
Bekijk via Viaplay
Plot Get Carter
"The Truth Hurts"
Jack Carter, een "klusjesman" voor de maffia, reist vanuit Las Vegas naar zijn geboorteplaats Seattle om de begrafenis van zijn broer bij te wonen. Hij realiseert zich dat zijn dood geen ongeluk was, maar moord. Hij besluit de verantwoordelijken hiervoor op te zoeken. Remake van de gelijknamige film uit 1971.
Jack Carter
Geraldine
Eddie
Jim Davis
wackyboy
Nu moet er iemand gaan zeggen dat Copland heus niet zo slecht was.
FisherKing
Wat is de beste oplossing voor Stallone:
A. Aan het kruis nagelen,
B. Ritueel verbranden,
C. Flinke portie zinvolle euthenasie toepassen,
D. Alles van het bovenstaande in willekeurige volgorde.
IK HEB GESPROKEN... (deze kwis geldt trouwens voor al z'n films)
Ja inderdaad Copland is echt een goede film .
1) dit is geen Quiz (sic)
dat hardroepende gesprokene doet me rillen..
Is u god, misschien ?
Pitbull
Ik heb ook erg genoten van actiefilms als Daylight, Rocky cyclus, Antz (als stem dan), Cliffhanger.
Diesel
Nu moet er iemand gaan zeggen dat Copland heus niet zo slecht was.
bioscoopzaal
Nog wel een aardig filmpje eigenlijk. Niks nieuws natuurlijk, eerder een guilty pleasure
2.5 sterren
davidov
de trailers gaven me al niet al te hoge verwachtingen maar toen ik de cover van de video zag (zie de poster boven) vond ik de fim toch interessant genoeg om hem te huren.....hmmm dat viel dus tegen, de film was nog saaier, slechter en minder spannend dan ik oorspronkelijk had gedacht. het is maar weer duidelijk dat sylvester gebruikt is om mensen te trekken naar een beroerde film.
geef hem een 2 omdat er wel een paar geinige fragmenten in zaten maar niet genoeg om het een "voldoende" of wat dan ook te geven.
satonyca
Wat een domme film. Sylvester kan beter stoppen met acteren want hij kan absoluut niet meer acteren!
Captain Pervert
Nou nou, dat is weer makkelijk.
Cop Land gezien? Gauw kijken dan. Neem anders First Blood of Rocky, dat zijn gewoon goede films (an sich, de sequels waren minder). In die films acteert Stallone gewoon goed, daar valt niet op af te dingen.
Verder is zijn oeuvre niet bijster imposant nee, maar hij kan echt wel acteren hoor...
Quentin
Meer dan aardige poging tot een remake van het meesterwerk. Goed geacteerd, zelfs Sly is acceptabel, ziet er leuk uit, soundtrack is ook niet verkeerd. 2,75*
nirvana
Mss ben ik hier één van de enige maar ik vond stallone hier toch ook maar zwakskes, ik vond het geen rol voor hem, met momenten ook een te hoog machogehalte, zwakke film gewoon. 1 ster.
Nitra
Ik zit al een half uur te kijken, ik begrijp het nog steeds niet, ik weet niet eens wie wie is huh ? jah nou ff kijken en dan kan ik zeggen hoeveel ik geef, maar ik ben wel helemaal into the movie... het schudt je wel ff wakker " doe iets met je leven" of is dat alleen bij mij sow?
die stallone... waarom is hij sow rood in deze film? afkicken, ouderdom of is die dronken ? ik geef tot nu toe een 2.75
neo
Caine was natuurlijk briljant in het origineel. In plaats daarvan nu ineens een veel mildere Stallone als Carter, maar dat doet ie toch nog wel aardig. Hoe weinig ie daar ook voor hoeft te doen, maar dat terzijde. Bates score maakt Roy Budd's originele thema ultra hip, in positieve zin wel te verstaan. 3 sterren
De GeuS
Hmmm, behoorlijk rommelig en onsaamhangend(dit kan nooit een woord zijn); 2,5*
AHWA
Bedroevend slechte film. Een rommelig verhaal, lelijk camerawerk en een nog slechtere montage. Slechte soundtrack en het acteerwerk was ook verschrikkelijk. Gelukkig was Rachael Leigh Cook een ware lust voor het oog.
1 ster
alexis
ik had mijn twijfels at first maar gaande weg vond ik sly wel sympahtiek. rachel ha dniet een hele grote rol maar wel een welkome verassing
**1/2
Diesel
caz
De zon liet zich niet in de film zien het regende alleen maar
nu kun je begrijpen dat dit een kutfilm is
sn@ke
- 2077 berichten
Get Carter
***
Sombere film , veel sfeer dmv vakkundig camerawerk en regie. Stallone is voor z'n doen vrij goed , Caine en Rourke zijn een meerwaarde. Geen ontzettend meesterwerk maar wel vakkundig en vermakelijk.
brielen
Verdienstelijke poging om deze klassieker over te doen.
Knallende misdaadprent. Stallone stelt niet teleur. 3
JoeCabot
Lekker "stoere" prent met een licht geraakte Stallone.
dalma
saaie film, enkel te bekijken als er niks op de spaanse televisie is ...
JoeCabot
enkel te bekijken als er niks op de spaanse televisie is ...

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Get Carter
Misdaad / Drama, 1971