Genre: Misdaad / Actie
Releasedatum: 27 september 2001
Bekijk via Viaplay
Plot Get Carter
"The Truth Hurts"
Jack Carter, een "klusjesman" voor de maffia, reist vanuit Las Vegas naar zijn geboorteplaats Seattle om de begrafenis van zijn broer bij te wonen. Hij realiseert zich dat zijn dood geen ongeluk was, maar moord. Hij besluit de verantwoordelijken hiervoor op te zoeken. Remake van de gelijknamige film uit 1971.
Jack Carter
Geraldine
Eddie
Jim Davis
Floris22
Even de DVD opgezet, en hij is beter dan ik me herriner. Ook de muziek vind ik er goed bij deze film.
bier
hij is nu bezig, maar vind hem erg saai.
en m'n ogen doen pijn van al die blur effecten....
centurion81
- 2067 berichten
- 1990 stemmen
Ik heb deze film zojuist gezien; niet echt heel erg verveeld maar me geen moment in de film kunnen inleven...Stallone acteert erg matig...Vond hem in Copland wel goed bijvoorbeeld...Verhaal is beetje standaard; De uitzoekmethoden van Carter zijn erg saai: vertel of ik mep....jammere film....
Aston
Kutfilm. Heeft me eigenlijk geen moment kunnen boeien en was dan ook blij toen ie afgelopen was en naar mijn nest kon. (Ook al is de film nog zo slecht ik zie hem altijd uit)
Stallone zag er ook werkelijk beroerd en onfris uit, wallen onder de ogen en het lijkt wel al zit ie aan de medicijnen. Vond het een slechte verfilming van het origineel uit 1971 met Michael Caine welke 10 x beter is dan dit slappe aftreksel.
WB
Is deze film nou wel of niet in de bios geweest?
Jep...
U-96
- 2070 stemmen
Matige film met aardig wat bekende akteurs, die het ook vrij aardig doen. Toch, de personages en het verhaal konden me niet zo bekoren. Hoe en wat over Stallone's broer werd me ook niet helemaal duidelijk. Op een paar redelijke scènes na ben ik deze film al vrij snel weer vergeten.
goed geacteerd door stalone in een mooie actie film met leuke scene's
3,5 ster
sinterklaas
Matige film
Alles word grauw en regenachtig in beeld gebracht en het is gewoon erg vermoeiend, Stallone kon beter.
Heb de versie uit 1971 nog niet gezien maar dat ga ik wel eens doen.
1,5* voor de moeite
orbit
- 12092 berichten
Die kan ik je van harte aanbevelen
Veel beter dan dit veramerikaansde zonnebril-vehikel voor Stallone.
Sterker, behalve het verhaal hebben de twee versies totaal géén overeenkomsten.
kArIzMa_TuRk
erg goeie Stallone film. zoals we gewend zijn van hem. krijgt een verdiende 3.0*** van mij.
Mescaline
Vanavond op tv gezien en de film viel mij totaal niet tegen.
Goed genoeg voor een zaterdag avond film vermaak.
Leuk standaard verhaaltje en hier en daar de nodige actie.
Ik heb de originele versie van deze film nog nietgezien maar komt vast nogwelis een keertje.
Boven het gemiddelde! 3,5 sterren.
rvoormanns
Ik heb hem ook gistar avond gezien, en ik vond hem best goed.
Leuke film alleen geen meesterwerk.
Armacky
tss zo'n goed film staat zo laag gemiddeld.. ikgeef hier 5* voor, te mooi film
dafoefan
Wat een vreselijke film!
Ik had hier veel meer van verwacht, vooral omdat Stallone de hoofdrol had.
Stallone heeft wel goed gepeeld hoor, maar de film vond ik toch niet goed.
BlueVelvet
Saai is het enige gepaste woord hier. Ik zie hier dat hij 102 minuten duurt, het voelde aan als 180 minuten...
volrath
Goede film met Stallone. Goede geluidseffecten en muziek maken deze film ook vrij stijlvol. Verhaaltje is wat mager maar hij zit verder visueel sterk in elkaar. 3,5*
laika22
Ik heb hem nu ook bekeken en ik vind hem goed.Stallone is hier weer op zijn best.3*
lowhusky
Veronica magazine geeft 2 sterren:
"het verhaal wil niet boeien en Stallone kan nog steeds niet acteren".
jordybeukeboom
Oh ik dacht al: zenden ze het origineel uit
Wel vreemd dat het magazine de films van de eigen zender slecht beoordeelt, maar wel eerlijk!
Minority_Check
ik zie hem toch liever met een ak-47 iedereen dood maken
wel een leuke film maar gaat vervelen na de eerste keer
DragQueen
Goede remake, met sly die degelijk acteert. leuke blurrige effecten in de film. zit visueel erg goed in elkaar. er zit een apart sfeertje in. het verhaal is op zich niet heel bijzonder, maar toch. de muziek in de film is trouwens ook erg goed. ik snap dan ook niet dat de film zo laag wordt beoordeeld. want het is naar mijn mening best een degelijke film. verder leuke bijrollen van micheal caine en mickey rourke. ik heb me best vermaakt met deze film. en dan zeggen dat sly niet kan acteren. belachelijk hoor. hoe hij hier speelt, past gewoon bij zijn personage in het verhaal. ik vind de goatee hem best stoer staan trouwens. ik geef de film 3,5 sterren.
- M -
Een sterke remake. Heb zowel het orgineel als de remake bekeken en vind de remake vermakelijker dan het orgineel, een niet veelvoorkomend verschijnsel.
Vandernagel
Een slappe remake van het origineel. Waar het origineel nog kon bouwen op een goede weergave van de personages, is dit gewoon een saaie stallone film. Totaal ongeinspireerd.
2,0 sterren
lennox
Ik snap niet waarom deze film zo laag gequoteerd wordt!
In tegenstelling tot sommigen vind ik Stallone hier wel degelijk goed als bad guy! Vooral die scene als hij met westernmuziek de zaal binnenkomt en rourke met één slag neermept, vind ik toch fantastisch!
Donkerwoud
Met de beste wil van de wereld zie ik in Sylvester Stallone geen acteur maar een aap aan de steroiden. Zijn aanwezigheid maakt de in potentie best sterke film zo zouteloos als wat. Het origineel nog niet gezien, maar aangezien daar een hoofdrol is weggelegd voor Michael Caine vermoed ik dat deze een stuk sterker is.
xentos
vond het een saaie film, kon mn aandacht er niet goed bij houden toch 2 sterren voor "sly"

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Get Carter