• 9.373.180 stemmen

Releasedatum: 27 september 2001

• Viaplay Bekijk via Viaplay

Plot Get Carter

"The Truth Hurts"

Jack Carter, een "klusjesman" voor de maffia, reist vanuit Las Vegas naar zijn geboorteplaats Seattle om de begrafenis van zijn broer bij te wonen. Hij realiseert zich dat zijn dood geen ongeluk was, maar moord. Hij besluit de verantwoordelijken hiervoor op te zoeken. Remake van de gelijknamige film uit 1971.

Blindfold

Ik had hem kunnen zien, maar hij leek me inderdaad niks, dus heb ik het maar niet gedaan. Ik hoorde dat Stallone gewoon verkeerd was gecast voor deze rol.

avatar van friday

friday

Dit is zeer zeker geen film zoals je hem van Stallone verwacht. In deze film moet hij namelijk acteren. En wat denk je ? Hij slaagt er aardig in om een redelijk personage neer te zetten. Het is geen geweldige film maar toch zeker de moeite waard als je je op een DOORDEWEEKSE dag zit te vervelen.

Ik geef hem 2,75 sterren

Jordy

ja dat kan natuurlijk niet he

Blindfold

Dan zal ik hem waarschijnlijk nooit zien, aangezien ik helemaal geen tijd heb om mezelf te vervelen

Jordy

ik ga even een divx-je lenen van deze film, hij komt tegelijk met 5 (!) andere films in de bios, die ik ook wil zien... we gaan waarschijnlijk die donderdag een marathon houden van 3 films achter elkaar in de bios

Welke 3?

Jordy

kweenie.. wil ze toch allemaal zien dus maakt me niet uit.. al wordt het wel "matige-komedie-dag" dan ben ik bang

Blindfold

Ik wilde as vrijdag nog naar drie films (evolution, Shrek & Almost Famous), maar ik ben bang dat het er maar 1 gaat worden, aangezien degene met wie ik ga niet zoveel geld heeft (shit).

avatar van Etienne U

Etienne U

ik kwam de film geloof ik al 3 maanden geleden tegen op een ftp site en aangezien onze grote Movieman mij vertelde dat hij niet uitkwam in NL had ik hem maar gedownload. Film is niet echt spectaculair stalone kan beter zijn normale actie films blijven maken inplaats van in een echt personage te kruipen. 2 sterren

avatar van SJOE®DO

SJOE®DO

de 3 films worden: "Scary Movie 2", "Down To Earth" en "Heartbreakers" die lijken mij nog het best...

Blindfold

Een vriend van me heeft Down To Earth in de States gezien en die schijnt best tegen te vallen (tenminste; als het diegene is met Chris Rock).

Jordy

bepaal jij dat sjoerd?? hehe.. nee vooruit, lijken me ook de minst-slechte

avatar van vic

vic

ja ik was diegene die down to earth heeft gezien. ja hij viel tegen. heeft iemand van jullie heaven can wait met warren beatty gezien. nou dit was precies hetzelfde verhaal maar dan met Chris Rock

Jordy

Matige film. Het grootste probleem is Stallone, die gewoon totaal niet geloofwaardig is als "coole" huurmoordenaar. De rest van de cast is ook wisselvallend: ik vond Mickey Rourke een beetje belachelijk (op z'n oude dag), maar Michael Caine en Cook waren wel redelijk. Het verhaal begint redelijk boeiend, maar wordt geleidelijk aan steeds slechter. De film barst van de apart-gefilmde shots. Sommigen hiervan vond ik erg stoer, maar vaak had ik zoiets van "doe nou maar gewoon, en zorg dat het verhaal een beetje doorgaat". De muziek was trouwens wel erg goed. Ik hou het op 2 sterren.

Blindfold

Ik snap trouwens niet dat ze deze nog in de Bios gaan draaien, aangezien hij echt al een paar maanden te huur is. Vaag hoor.

avatar van You_bastard

You_bastard

De orginele film met Michael Cain is veel harder en beter.

avatar van Fletch

Fletch

Heb het orgineel niet gezien maar deze remake is echt heel erg slecht. Stallone komt inderdaad helemaal niet geloofwaardig over. Ik snap niet dat een acteur als Michael Caine aan deze film heeft meegewerkt. 1,5 sterren

avatar van Ibrahim

Ibrahim

Ik heb mij wel vermaakt met deze film de originele is wel iets beter.

avatar van shayed

shayed

Typische doordeweekse 2 1/2 ster 'mwoah'- film.

**1/2

avatar van Q_B.Nigga

Q_B.Nigga

Dit is de stomste film die ik ooit heb gezien

Moet je echt niet kijken...

avatar van NERD

NERD

Lullig filmpje eigenlijk.

Muziek is leuk, maar past totaal niet bij de film/scenes. Denk vooral aan het begin van Moby, was veel te dromering voor wat er gebeurde en bij de aftiteling Groove Armada, dat nummer had echt niks met de film te maken "if everybody looked the same" uhuh......

En dan de gevechten die echt uit de lucht kwamen vallen. 'man kijkt Stallone aan, man richt zijn arm omhoog/naar voren en Stallone slaat hem tot pulp.

Acteerprestaties van de hoofdrollen waren redelijk slecht, ik moet zeggen dat ik Rourke nog een van de betere vond.

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Pijnlijk slechte film. Na 10 minuten wou ik al dat het was afgelopen. Totaal maar dan ook totaal overbodige remake. Be smart and stick to the original.

avatar van Armin

Armin

Niet geslaagd ! Rommelig, traag en de rol

van Stalone is inderdaad absoluut ongeloof-waardig. **

avatar van martine24

martine24

wat een ballen film...

en stalone praat normaal ook heel langzaam, maar heel de film is super traag

Groetjes van Martine

• 1985 berichten

dit is echt troep. Wat een k*tfilm zeg.

1 1/2 ster.

avatar van StuF

StuF

stallone is wel lekker bezig. d-tox is ook al zon diamant van een film

StuF schreef:

stallone is wel lekker bezig. d-tox is ook al zon diamant van een film

kom nou toch... Stallone is verleden tijd. Ik kan me alleen nog maar ergeren aan die kerel. En deze film was werkelijk het toppunt... zo slecht...

Jordy

sarcasm is wasted on some people

• 1985 berichten

uhmmm.... yep... lekker scherp van mezelf

avatar van Willem-Jan

Willem-Jan

Wat is de beste oplossing voor Stallone:

A. Aan het kruis nagelen,

B. Ritueel verbranden,

C. Flinke portie zinvolle euthenasie toepassen,

D. Alles van het bovenstaande in willekeurige volgorde.

IK HEB GESPROKEN... (deze kwis geldt trouwens voor al z'n films)