• 9.380.694 stemmen

Met onder meer: Tobey Maguire, Kirsten Dunst en James Franco

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 1 mei 2007

Plot Spider-Man 3

"The greatest battle lies within."

Een buitenaardse symbiote van een andere wereld geeft Peter Parker, alias Spider-Man, nieuwe krachten en een zwart pak die hij goed kan gebruiken om enkele nieuwe vijanden mee te bestrijden. Peters leven lijkt geweldig te zijn met zijn nieuwe pak, totdat hij en zijn geliefden merken dat er iets niet klopt in zijn gedrag...

Spider-Man / Peter Parker

Captain Stacey

Dr. Curt Connors

avatar van N811

N811

IK ben benieuwd. Als er trouwens een andere cast komt moeten ze echt geen spidermen 4 maken. Ik zie wel graag een spidey 4 maar dan wel met dezelfde cast.

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Op imdb staat deze film nu op een 8,3 met 1,626 stemmen

Jameson: You're fired !

hoffman : Boss , the planetarium.

Jameson: oh , wait you're unfired!

J Jonah jameson is zo grappig , hij is mijn favoriet.

houden jullie van de simpsons en j jonah jameson ?

dit is een clip van de simpsons dat ik vandaag heb gezien .

avatar van Sander D.

Sander D.

Wat een vreselijk fragment. Het lijkt wel exact gekopieerd uit Spider-Man, ze doen niet eens moeite om het te parodiëren. Het gaat bergafwaarts met The Simpsons.. Maar dat terzijde.

Wie heeft er trouwens al gestemd ?

avatar van 606

@ as

dankje wel voor de uitleg

avatar van neoryzer

neoryzer

Qua acktie en spektakelwaarde is spiderman nog altijd de nr1! ik veronderstel dat deel 3 dit ook wel weer zal bevestigen...

avatar van Flipman

Flipman

Qua tenenkrommende patriottisctische Amerika-verering is de Spider-Man reeks óók nog altijd de #1. Op de voet gevolgd door Fantastic Four.

avatar van mrmedieum

mrmedieum

Ik ga zeker naar de bios voor Spiderman 3!

avatar van Phoenix

Phoenix

Welnee, die eerste plaats is gereserveerd voor Independence Day.

avatar van davey jones

davey jones

volgens jou

avatar van thibault14

thibault14

World Trade Center komt ook aardig in de buurt...

erkin17

waar hebben jullie het over

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11924 berichten

Flipman schreef:

Dat valt toch wel mee? Sam Raimi is niet iemand die zoiets snel zou doen...

Phoenix schreef:

Welnee, die eerste plaats is gereserveerd voor Independence Day.

ik vind independence day ook best goed.

die staat in mijn top 10.

avatar van soom

soom

Wat ik opvallend aan jouw top 10 vind is dat ik Spiderman 3 en Pirates of the Caribbean: At World's end, erin zie staan , aangezien die 2 films nog niet uit zijn gebracht. Het is een beetje off topic, maar zeker wel opvallend te noemen.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

-jack_sparrow- schreef:

ik vind independence day ook best goed.

die staat in mijn top 10.

Der word ook niet gezegd dat hij niet goed is.

Tis wel weer typisch zon film waarin Amerika het in zen eentje het voor de hele wereld moet opnemen.

Iets wat ik bij de Spiderman reeks niet echt merk...

Btw waar zijn de stemmen van deze film nou heen?

soom schreef:

ik wil niet vervelend doen maar er zijn er meer dan mezelf die deze films in hun top 10 hebben staan omdatwe er zeker van zijn dat deze film mag bljven staan nadat we hem hebben gezien.

Ook al moeten we sterk zijn en datgene opgeven wat ons het meest begeert , zelfs onze dromen.

dat doet spiderman voor ons.

( - dat is een zin uit spiderman 2 )

avatar van mikoz

mikoz

-jack_sparrow- schreef:

dat doet spiderman voor ons.

( - dat is een zin uit spiderman 2 )

Wat een onzin , een film in je top 10 zetten zonder dat je hem gezien hebt alleen op je ''goede'' verwachtingen.

-jack_sparrow-

wel jij mag het noemen zoals je wil , maar ik noem het liever natuurlijke intuïtie.

erkin17

heb net een duitse venom trailer gezien vond mooie geluidseffecten

avatar van Shunshine

Shunshine

Venom komt in deze voor joepie

avatar van Riddick

Riddick

Verheug me echt op Spiderman 3. Ben al een soort -fan- van het Siderman reeks, en hier wacht ik al lang genoeg op. Ben ook niet bang dat hij mij gaat teleurstellen of zoiets, de eerste twee waren kei goed.

@-jack_sparrow-

Laat die films lekker in je Top10, zou mij -en anderen eigenlijk ook- niks schelen wat je erin zet. Het schetst alleen maar een beeld van je filmsmaak.

Van mijn hele top10 ben ik alleen zeker van èèn film, en dat is degene die op nummer 1 staat, de rest verander ik regelmatig, heb veel favoriete films, en ook al spetteren sommige er meer uit dan anderen, kan ik geen top10 maken. Wil wel wedden dat er hier genoeg mensen zijn die om 'geen goede reden?' een film in zijn top10 stopt..

@Flipman

Echt een post wat bij past haha.. Ben het niet eens over het Spiderman gedeelte. Maar snap je punt wel bij ond. Fantastic 4.

avatar van grid8400

grid8400

Flipman schreef:

*Zucht* nou ga lekker dan naar een arthouse movie kijken en quasie-intellectueel lullen daarna.. ipv op deze thread lopen janken..

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

-jack_sparrow- schreef:

Wat hoop ik dat "At World's End" een kutfilm word zeg.

avatar van soom

soom

grid8400 schreef:

*Zucht* nou ga lekker dan naar een arthouse movie kijken en quasi-intellectueel lullen daarna.. ipv op deze thread lopen janken..

Mensen hebben nou eenmaal verschillende meningen, die meningen horen gerespecteerd te worden en zeker niet dit soort reacties die in feite nergens op slaan, op te roepen. Flipman vind het nou eenmaal geen leuke film, dat mag hij toch best vinden?

avatar van grid8400

grid8400

soom schreef:

Ik zal hier niet verder de thread vervuilen, maar ik dacht dat het hier ging om je mening / beoordeling OVER de film te geven NADAT je hem gezien had. En niet op voorhand al iets de grond intrappen, omdat e.e.a. TE amerikaans is. Het lijkt mij dat daar de forums voor zijn. Anyways, sorry voor de offtopic gezeur.

op youtube kan je zien hoe eddie brock veranderd in venom

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

erkin17 schreef:

op youtube kan je zien hoe eddie brock veranderd in venom

Geweldige Scene, ook mooie muziek.

Hoe hij verandert is echt geweldig, en dat hij dan op je afkomt.

De beginscene is ook geweldig, en ik kan ook niet wachten op het gevecht tussen Sandman & Spider-Man. Ook het gevecht tussen de Green Goblin II (Harry) en tussen Spider-Man (Peter) lijkt me geweldig. Ik kan niet wachten, morgen is het zover dan is deze tegekke film in de bioscopen te zien. Ik zeg niet dat ik er bij de 1e bioscoopvoorstelling bij zit maar lang daarna zal het niet wezen!

ik ga hem vanavond al zien .ik ben echt benieuwd

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

ik ga hem vanavond al zien .ik ben echt benieuwd

Ga je naar de Premiere van Spider-Man.

Zeker die vlakbij de Arena met dat HELE GROTE beeldscherm!