Genre: Actie / Fantasy
Releasedatum: 1 mei 2007
Bekijk via Videoland
Bekijk via CANAL+
Plot Spider-Man 3
"The greatest battle lies within."
Een buitenaardse symbiote van een andere wereld geeft Peter Parker, alias Spider-Man, nieuwe krachten en een zwart pak die hij goed kan gebruiken om enkele nieuwe vijanden mee te bestrijden. Peters leven lijkt geweldig te zijn met zijn nieuwe pak, totdat hij en zijn geliefden merken dat er iets niet klopt in zijn gedrag...
Spider-Man / Peter Parker
J. Jonah Jameson
Captain Stacey
Dr. Curt Connors
N811
IK ben benieuwd. Als er trouwens een andere cast komt moeten ze echt geen spidermen 4 maken. Ik zie wel graag een spidey 4 maar dan wel met dezelfde cast.
Jameson: You're fired !
hoffman : Boss , the planetarium.
Jameson: oh , wait you're unfired!
J Jonah jameson is zo grappig , hij is mijn favoriet.
houden jullie van de simpsons en j jonah jameson ?
dit is een clip van de simpsons dat ik vandaag heb gezien .
Sander D.
Wat een vreselijk fragment. Het lijkt wel exact gekopieerd uit Spider-Man, ze doen niet eens moeite om het te parodiëren. Het gaat bergafwaarts met The Simpsons.. Maar dat terzijde.
Wie heeft er trouwens al gestemd ?
neoryzer
Qua acktie en spektakelwaarde is spiderman nog altijd de nr1! ik veronderstel dat deel 3 dit ook wel weer zal bevestigen...
Flipman
Qua tenenkrommende patriottisctische Amerika-verering is de Spider-Man reeks óók nog altijd de #1. Op de voet gevolgd door Fantastic Four.
mrmedieum
Ik ga zeker naar de bios voor Spiderman 3!
Phoenix
Welnee, die eerste plaats is gereserveerd voor Independence Day.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11924 berichten
Dat valt toch wel mee? Sam Raimi is niet iemand die zoiets snel zou doen...
-jack_sparrow-
Welnee, die eerste plaats is gereserveerd voor Independence Day.
ik vind independence day ook best goed.
die staat in mijn top 10.
soom
Wat ik opvallend aan jouw top 10 vind is dat ik Spiderman 3 en Pirates of the Caribbean: At World's end, erin zie staan
, aangezien die 2 films nog niet uit zijn gebracht. Het is een beetje off topic, maar zeker wel opvallend te noemen.
Martijnnn
ik vind independence day ook best goed.
die staat in mijn top 10.
Der word ook niet gezegd dat hij niet goed is.
Tis wel weer typisch zon film waarin Amerika het in zen eentje het voor de hele wereld moet opnemen.
Iets wat ik bij de Spiderman reeks niet echt merk...
Btw waar zijn de stemmen van deze film nou heen?
-jack_sparrow-
ik wil niet vervelend doen maar er zijn er meer dan mezelf die deze films in hun top 10 hebben staan omdatwe er zeker van zijn dat deze film mag bljven staan nadat we hem hebben gezien.
Ook al moeten we sterk zijn en datgene opgeven wat ons het meest begeert , zelfs onze dromen.
dat doet spiderman voor ons.
( - dat is een zin uit spiderman 2
mikoz
dat doet spiderman voor ons.
( - dat is een zin uit spiderman 2
Wat een onzin , een film in je top 10 zetten zonder dat je hem gezien hebt alleen op je ''goede'' verwachtingen.
-jack_sparrow-
wel jij mag het noemen zoals je wil , maar ik noem het liever natuurlijke intuïtie.
erkin17
heb net een duitse venom trailer gezien vond mooie geluidseffecten
Riddick
Verheug me echt op Spiderman 3. Ben al een soort -fan- van het Siderman reeks, en hier wacht ik al lang genoeg op. Ben ook niet bang dat hij mij gaat teleurstellen of zoiets, de eerste twee waren kei goed.
@-jack_sparrow-
Laat die films lekker in je Top10, zou mij -en anderen eigenlijk ook- niks schelen wat je erin zet. Het schetst alleen maar een beeld van je filmsmaak.
Van mijn hele top10 ben ik alleen zeker van èèn film, en dat is degene die op nummer 1 staat, de rest verander ik regelmatig, heb veel favoriete films, en ook al spetteren sommige er meer uit dan anderen, kan ik geen top10 maken. Wil wel wedden dat er hier genoeg mensen zijn die om 'geen goede reden?' een film in zijn top10 stopt..
@Flipman
Echt een post wat bij past haha.. Ben het niet eens over het Spiderman gedeelte. Maar snap je punt wel bij ond. Fantastic 4.
grid8400
*Zucht* nou ga lekker dan naar een arthouse movie kijken en quasie-intellectueel lullen daarna.. ipv op deze thread lopen janken..
Drs. DAJA
Wat hoop ik dat "At World's End" een kutfilm word zeg.
soom
*Zucht* nou ga lekker dan naar een arthouse movie kijken en quasi-intellectueel lullen daarna.. ipv op deze thread lopen janken..
grid8400
Mensen hebben nou eenmaal verschillende meningen, die meningen horen gerespecteerd te worden en zeker niet dit soort reacties die in feite nergens op slaan, op te roepen. Flipman vind het nou eenmaal geen leuke film, dat mag hij toch best vinden?Ik zal hier niet verder de thread vervuilen, maar ik dacht dat het hier ging om je mening / beoordeling OVER de film te geven NADAT je hem gezien had. En niet op voorhand al iets de grond intrappen, omdat e.e.a. TE amerikaans is. Het lijkt mij dat daar de forums voor zijn. Anyways, sorry voor de offtopic gezeur.
JohnWilliams
op youtube kan je zien hoe eddie brock veranderd in venom
Geweldige Scene, ook mooie muziek.
Hoe hij verandert is echt geweldig, en dat hij dan op je afkomt.
De beginscene is ook geweldig, en ik kan ook niet wachten op het gevecht tussen Sandman & Spider-Man. Ook het gevecht tussen de Green Goblin II (Harry) en tussen Spider-Man (Peter) lijkt me geweldig. Ik kan niet wachten, morgen is het zover dan is deze tegekke film in de bioscopen te zien. Ik zeg niet dat ik er bij de 1e bioscoopvoorstelling bij zit maar lang daarna zal het niet wezen!
JohnWilliams
ik ga hem vanavond al zien .ik ben echt benieuwd
Ga je naar de Premiere van Spider-Man.
Zeker die vlakbij de Arena met dat HELE GROTE beeldscherm!

Spider-Man 2

Batman Begins
Actie / Misdaad, 2005

The Dark Knight Rises
Actie / Misdaad, 2012
verlies van geliefdedual identitygeheugenverliessandstormliefde voor iemands levenforgivenessspiderwretchegomania sandnarcissismhostilityvervolgsuperheldgebaseerd op stripwraaksymbiote spidermanspider-mansony's spider-manmarvel cinematic universe (mcu) alternate timeline