• 9.379.408 stemmen

The Hills Have Eyes (2006)

Horror | 106 minuten

Genre: Horror

Oorsprong: Verenigde Staten / Frankrijk / Marokko

Geregisseerd door: Alexandre Aja

Met onder meer: Aaron Stanford, Kathleen Quinlan en Vinessa Shaw

Releasedatum: 24 augustus 2006

Plot The Hills Have Eyes

"The lucky ones die first."

Een Amerikaanse familie is met de caravan op reis door de woestijn van New Mexico wanneer ze opeens een auto-ongeluk krijgen. De auto is niet te repareren en hun mobiele telefoons hebben midden in de woestijn geen bereik. Ze proberen er het beste van te maken maar al snel merken ze dat er iets niet in orde is in dat gebied. Ze worden opgejaagd door misvormde lokale bewoners die gemuteerd zijn als gevolg van nucleaire tests door de overheid in het verleden.

avatar van JodyWeistra

JodyWeistra

bulut schreef:

echt een waardeloos film

nou dit vind ik dus ook. in het begin zit je echt te denken van gaat er nu ook nog eens wat gebeuren?

veel te veel bladiebladiebla..

2 ster

avatar van Haraldinio

Haraldinio

Nou als ik julie een ding mag aanraden, de film See No Evil draait nu of binnenkort ook in de bios. Vond ik een tikkeltje beter en een tikkeltje meer horrorachtig!

Gewoon pure goorheid, in een typisch Amerikaanse sfeer. Tjah je moet er van houden...

4,5

avatar van Mattitude

Mattitude

het verhaal is zeker te doen, maar de personages komen in spannende momenten nogal dom over.

Maar de effects zijn wel weer goed.

Ik heb 4 sterren gegeven. Omdat het sfeertje opzicht goed is, en het verhaal ook.

avatar van LiefHebber20

LiefHebber20

GeWoon Kijken Is De AdviEs ,..

Als je hem heb Em je houd van Horror En viespeukerrij dan is dit de film!!

avatar van zjandannybob

zjandannybob

Dit is zeker een film voor de echte horrorfans, wat gorigheid en goeie beelden. goed begin en vooral niet langdradig.

4.5 ster

avatar van Prudh

Prudh

Deze film laat, zoals 50% van het commentaar hier in twee tot drie zinnen beschrijft, een hoop gore zien. Jammer dat dit het enige is waar in datzelfde commentaar de film op beoordeeld wordt. The Hills Have Eyes wordt nergens echt eng of spannend, alleen smerig. Verder zijn de personages vlak, dom en voorspelbaar (degenen die lang genoeg leven om daar wat over te zeggen tenminste) en het verhaal ligt ergens achter een van de heuvels. 1,5 *

avatar van SAMMEY

SAMMEY

Hmm ik vond het wel een goeie film

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Vanavond weer bekijken Heb er zin in.

avatar van lowhusky

lowhusky

OMG zelden zo'n rotfilm gezien. Bah! Wat een ongelooflijke saaie, neppe moordscenes zitten hier in. Uitermate slecht camera- en acteerwerk. De paar bloederige beginscenes waren nog redelijk maar daarna is het troep. Met slechte special effects plus de saaie personages erbij, kom ik uit op een 0,5 ster.

avatar van lowhusky

lowhusky

zjandannybob schreef:

Dit is zeker een film voor de echte horrorfans, wat gorigheid en goeie beelden.

Normaal houd ik van lekkere bloederige films maar deze film is werkelijk verschrikkelijk slecht.

avatar van krc 4ever

krc 4ever

het is niet de beste film, maar slecht is hij zeker niet, ik heb er wel van genoten

avatar van DxpZ

DxpZ

Ik heb eerst even de trailer gekeken. Ik kreeg er helemaal zin in!

Toen ik hem keek ik was aan het wachten totdat ie spannend werd.

verhaal is netzo ingewikkeld als 1 + 1 = 2

Sterren 2 (voor de mooie trailer )

avatar van The Soldier

The Soldier

3 Sterren

Vraag me af of er wel echt zulke bewoners zijn

avatar van somebody

somebody

ik vond deze film wel kicken 3 sterren

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Kan me normaal helemaal niet interesseren voor horrorfilms, maar door alle enthousiaste verhalen over Alexandre Aja besloot ik het er toch maar op te wagen.

Het viel me nogal mee. De film, die nogal traag begint, kon me eerst niet echt interesseren. Het standaard afslachten van de scientists was erg voorspelbaar en deed me niks. Nog een flinke tijd gebeurde er vrij weinig, maar vanaf het moment dat de vader levend verbrand wordt, werd het nog wel best interessant.

De film stort zich van dat moment als het ware van de afgrond. Alles gaat fout wat er maar fout kan gaan. De hoofdpersonen zijn gelukkig net niet zo dom als in de meest standaard horrorfilms, wat ervoor zorgt dat deze rollercoaster niet in een keer van de berg af stort, maar het met een paar loopings nog aardig spannend maakt.

De ontwikkeling van Doug Bukowski was nog de meest vermakelijke. Beginnend als een 'cellphone' verkoper, eindigend als een wraaklustige moordenaar. Een ontwikkeling die leuk was om te zien. De verwijzingen naar Straw Dogs vlogen me om de oren. zie vooral de bril

Natuurlijk is de film niks meer dan dat, vermakelijk, daarom houd ik het bij 3*

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Ook de tweede maal bleef hij boeien. Omdat ik hem nu in een ruk gezien heb, maakte ook het begin met die tankstationhouder enige sense.

Het verhaal vond ik nogmaals erg goed voor een horrorfilm, en hoewel het qua afslachten niet allemaal even geloofwaardig gebeurt die vader hadden ze namelijk al tien keer dood kunnen maken, is het allemaal erg redelijk in elkaar gezet en komt het over het algemeen best realistisch over (zover dat kan).

Even goed als de vorige keer, maar wel een hoger cijfer.

4.0

avatar van dulcinea

dulcinea

Nou ik vond deze absoluut nog wel meevallen hoor, ik moet bekennen dat ik zoveel slechte kritieken had gelezen dat mijn verwachtingen wel heel laag waren toen ik hem bekeek, maar dat viel beter mee dan verwacht

Het is een echte slasher horror dus ik verwachtte ook niet echt een verhaal, basically draait het er in zulke films gewoon om hoe ze de monsters gaan aanpakken en wie het overleeft. En als je ook niet meer verwacht dan dan kan je toch wel tevreden zijn. Ik vond het acteerwerk meer dan ok, de sfeer perfect weergegeven, begint nogal traag maar toch voel je ook dan al de spanning, en er zitten een paar bloederige scénes in

Al bij al toch een onderhoudende horror vond ik

avatar van mahieu

mahieu

Zeker aan te raden, Zalige horrormomenten.

Wel jammer wanneer je al Wrong Turn gezien hebt, je het gevoel hebt hem al gezien te hebben.

avatar van :DOEMAARGEK*

:DOEMAARGEK*

Ben ik nou een van de weinige die hem gewoon niet leuk vond? Het is een en al bloed. Oké, het verhaal is wel oke. Maar dat was het! Waarom stonden die poppen er nou dan?

2 sterren voor het verhaal en 't goede acteerwerk

ben hem nu aan het het downloaden lijkt me vette film. ik heb het begin gezien. belooft heel wat nu (nog) 4*

avatar van Mug

Mug

Hij heeft ook niet gestemd. Check dingen eerst...

avatar van as

as

Excuus

Als je géén horror-freak bent kun je het beste deze film niet bekijken en ook geen oordeel geven. Overal bloed, een herdershond opengereten en een blond tienermeisje wat verkracht wordt door misvormde "mensen" zijn zomaar wat onderdelen uit deze film.

Zelf ben ik opgegroeid met horror-films van de jaren 70 tot heden, deze film voeg ik met genoegen toe aan mijn collectie.

Het verhaal is goed voor een horror-film, voor mij als echte horror-freak is het bloedgehalte ook goed en dit in combinatie met ranzige scene's en af en toe wat sadistische humor doet mij besluiten deze film 4,5 te geven. Waren er meer lokatie's gebruikt in deze film dan had ik de film 5 gegeven.

zeer goeie film laat je op het puntje van je stoel zitten door de enigszins gruwelijke senses

toppie een aanrader voor horror fans

kan je niet tegen bloed zal ik deze film zeker niet kijken

avatar van Sutherland

Sutherland

Ik vond het een beetje Wrong Turn meets House of Wax, en daar hou ik wel van!

Er zitten inderdaad vieze stukken tussen, maar dat weet je met zo'n film. Ik vond hem erg leuk!

4 *

M.ike

ik vond Wrong turn en House of wax best goed maar teveel bloed? ik weet niet .. spanning is ook belangrijk en heb van veel gehoord dat die er weinig was en het woord eng is ook ver te zoeken volgens me vrienden .. alleen wat goorigheid en slash werk noem ik nog geen horor film voor de ' Horor fans ' / ' Horor freaks ' .

M.ike

de meeste positieve reactie`s komen volgens mij van van de kindertjes van onder de 16 die stiekem de bois ingesmokkeld waren en dat al harstikke stoer vonden en dan een film kijken die niet voor hun leeftijd is , is dan allemaal prachtig ..

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Als je deze nou eerst zelf gaat zien dan kan je beter oordelen.

Dit is toch echt wel een horror, wil niet zeggen dat het een goede of slechte film is, maar het hoort toch echt bij dat genre vind ik persoonlijk.

En het hoeft dus ook niet zo te zijn dat alleen mensen onder de 16 deze zien, en daarom meer sterren geven.

Het kan dus ook zo zijn dat de film naar hun mening gewoon niet veel, of juist wel veel voorsteld.

M.ike

ik zeg niet da thet geen Horor is .. ik zij ik noem het dan geen horor voor de ' hororfans ' ' horor freaks'