• 9.373.837 stemmen

Oorsprong: Australië / Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: David Nutter

Met onder meer: James Marsden, Katie Holmes en Nick Stahl

Plot Disturbing Behavior

"In Cradle Bay it doesn’t matter if you’re not perfect. You will be."

Een jongen verhuist naar een nieuwe plaats en wordt daar lastig gevallen door een stel populaire kids. Hij besluit zich aan te sluiten bij een groep minder populaire mensen. Eén van hen zit vol samenzweringstheoriën, een ander is een albino en met de derde krijgt hij een relatie. Samen ontdekken ze dat de populaire kids eigenlijk gehersenspoelde zombies zijn.

avatar van Sparkle

Sparkle

Vlot amusement. Katie Holmes doet het in mijn opinie goed in dit soort films.

avatar van Rascal

Rascal

Een film voor tussendoor. Hij is wel aardig en marsden is lekker.

avatar van IamBernie

IamBernie

Nou ok, toch 2 sterren omdat Katie Holmes er erg lekker uitzag.

avatar van starbright boy

Een van de allerslechtste uit de tienerhorrortrend van een paar jaar terug. Vreselijke film. Alleen stahl acteert nog aardig, de rest maakt er een potje van. Het plotidee is gejat (Stepford wives), het script beroerd en de hele film is zelfs als popcornwegkijkertje nog mislukt.

avatar van Lukic

Lukic

starbright boy schreef:

Op zich was hij niet eens zo heel slecht. Als popcornwegkijkertje is hij zeker niet mislukt! Kijk je hoeft hem niet te kopen en ook al neit te huren want het is gewoon simpelweg geen goede film ofzo. Maar hij was best vermakelijk. Ik heb hem gister om tv gezien en het acteerwerk was niet bijzonder slecht. De hoofdrolspeler speelde best een sympathieke rol. Ja dat meisje was wel aardig ja... :-P En die andere jongen... die uiteindelijk als enigste overleefd van de blue ribbons... en eerst aan de 'goede' kant staat speelt best een sprekende rol. Wel een beetje gemaakte teksten maar goed. Ik geeft de film 2 sterren. Voor het plezier en de lekker gewone en normale personen die erin spelen. Ik bedoel het zijn geen vervelende blaaskaken, best een sympathieke cast...

avatar van alexis

alexis

Een film die aan het begin een beetje langzaam was, nadat Gavin, het "klassensysteem" had uitgelegd werd het plot wat duidelijker. De overloop van Gavin van goed naar de ribons kwam als een kleine verassing. Daarna kwam de film pas goed op gang. Leuke scène in psychiatrische kliniek. Katie Holmes zag er lekker uit en vrouwelijkt de boel een beetje op.

Deze film, hoe bizarre ook, zet je toch wel aan het denken over mindcontrol…

alles bij elkaar 4,5*voor de film

2 voor het plot

2,5 voor katie holmes

En de popcorn smaakte prima bij deze film!

avatar van TOMMY2678

TOMMY2678

Ik moet sparkle hieronder of hierboven gelijk geven maar niet alleen Katie Holmes maar ook de andere acteurs doen het hier goed dit weegt op tegen de toch wel iets tegenvalende verhaal lijn. Dit kon een goede film worden/zijn maar de film eindigt te snel en gaat aan een te snel tempo door.

avatar van mikey

mikey

Keurige tierers slaan op hol in deze 'Society meets The Stepford wifes'-tiernerhorror over een nieuw soort ubermensch. Wel amusant waren de knipoogjes naar o.a. a Clockwork orange, Total recall (?) en misschien the Dawn of the dead. 1

avatar van jasmyn

jasmyn

Ik vond het echt een domme film.. t heeft me totaal niet geboeid! maar toch heb ik hem afgekeken, maar meer uit verveling 2* !

avatar van damien

• 11905 berichten

Maar Katie Holmes is altijd leuk. 1,5*

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Ik vond het wel een aardig film met wel aardig acteurs.

Het deed me een beetje denken aan "The Faculty" mesne op een school die niet zijn wie je denkt dat ze zijn.

Vond het verhaal vrij standaard voor ditsoort films. Maar het hoge tempo en aardige acteurs maken het meer dan de moeite waard.

3,5

avatar van apple_mathias

apple_mathias

Dit vond ik nu is echt een K*Tfilm

avatar van otherfool

otherfool

Man wat slecht... Holmes blijft een schatje maar deze film is echt belachelijk, en erger nog; dodelijk saai.

0,5*.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ja een matig filmpje, maar dat had ik ook wel verwacht.

Verhaal is simpel en niet echt speciaal of spannend.

Maar opzich wel vermakkelijk, en Katie is en blijft toch een favorietje van mij, en ze doet het altijd wel leuk in dit soort films.

3* (grotendeels voor Katie)

avatar van lins

lins

best een leuke film. Maar niet meer dan dat.

avatar van bioscoopstoelen

bioscoopstoelen

heb m net gezien. Ik vond hem eigenlijk wel leuk. Gewoon voor een avondje voor de buis hangen. Ik heb me prima vermaakt.

Ligt het nou aan mij of is die Nick Stahl (gavin) een iets knappere versie van hans teeuwen? Ze lijken zo op elkaar!

avatar van dafoefan

dafoefan

Wat een verschrikkelijke film is dit!

avatar van sombogywogy

sombogywogy

Vond het op zich ook wel een leuke film, alleen vond ik het laatste half uurtje de film wel meteen een stuk minder goed maken. Erg voorspelbaar helaas.

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Goeie film. Niet een geweldige film, maar gewoon goed. 3*

avatar van trashboi

trashboi

Nick Stahl is altijd leuk om naar te kijken. Goed acteur

avatar van niethie

niethie

Een van de vele nakomers van de scream films, scahaamteloze referenties naar oa a clockwork orange en stepford wives, het is (hoewel we het al twintigduizend keer eerder hebben gezien) allemaal erg vermakelijk, voeg daar de erg schattige holmes aan toe en je hebt een vermakelijk filmpje dat prima wegkijkt als je niets anders te zien hebt.

2,5 sterren

avatar van Thomas83

Thomas83

Redelijk vermakelijke film nog, maar verre van goed en ook wat rommelig en karikaturaal allemaal. Dat is ook een beetje de bedoeling, maar je kunt het overdrijven. Bij mij sloeg het in elk geval niet helemaal aan. Het plot is ook vrij belachelijk. De beste gedeeltes zijn eigenlijk nog wat gedeeltes die duidelijk bij andere films zijn afgekeken. Het einde is nog het meest debiel, aan het begin valt het allemaal nog redelijk mee.

Leuk om Katie Holmes in de film te zien, die vond ik in die tijd erg charmant, toen was ze nog niet verpest door Tom Cruise, maar ze is wel een miscast, Ze past gewoon totaal niet bij zo'n soort rol. Nick Stahl past wel goed bij zijn rol en doet het nog best leuk. James Marsden is nogal vlak maar past ook best wel goed bij zijn personage. Onbedoeld is hij soms erg grappig met zijn serieuze acteren soms met die ernstige blik erbij. Deed me een heel klein beetje aan Charlie Sheen denken.

Gelukkig is het geen film met al te valse pretenties, veel meer dan simpel vermaak wil het niet bieden en de film duurt nog geen 90 minuten. Daarom geef ik geen 1.0 of lager.

De filmposter is trouwens vreselijk. Tekenend voor het gebrek aan creativiteit en kwaliteit in de film. Verder wil ik nog even opmerken dat je dit echt geen horrorfilm mag noemen. Dat stond in de gids en ook hier op Moviemeter staat horror als een van de twee genres aangegeven, maar ik zou niet weten wat de film tot horror zou maken.

avatar van Jack_Frost

Jack_Frost

Matige film, met een rare loop! Ik vond de film in het begin echt best goed, maar hij zakte gewoon in mekaar! 1.5*

avatar van Boeikens

Boeikens

Redelijk sfeerloos en weinig spannend.

Niet mijn ding.

avatar van gauke

gauke

Het script van dit middelbare school verhaal is leeg, niet pakkend en nauwelijks realistisch te noemen en het genre horror is niet van toepassing omdat er niets echt schrikaanjagend is. Verder zijn de hoofdpersonen clichématig, anoniem, zonder 'gezicht' en voor een coming of age film haast seksueel gefrustreerd.

avatar van Film Pegasus

Luchtige maar toch amusante film dit. Het doet me wat denken aan The Faculty. Dit is een typische tienerthriller met een 90's MTV gehalte. De mix van populaire muziek, een hoge school met tieners die op weg zijn naar het volwassen worden en een thrillerthema. Verwacht geen 4 gangen menu, maar een goed gebakken hamburger smaakt ook altijd. Katie Holmes was op één of andere manier wel goed in dit genre, geen idee of ze later nog iets kon betekenen als actrice moest ze niet door Tom Cruise figuurlijk opgesloten werden. Een wat fout filmpje dat voor mij in de categorie valt van de reeksen Scream en Final Destination.

avatar van Brabants

Brabants

Deze High school thriller valt zelfs onder het genre horror, wat voor iedere kijker een compleet raadsel zal zijn. De rol van de geïndoctrineerde zombies met de naam 'blauwe lintjes' is te grappig voor woorden. De film heeft hiermee een slap en traag verhaal en is zo'n typische nietszeggende productie geworden.

avatar van Corcicus

Corcicus

Flauwe 90s-koek. Zaten wel nog goed gevonden stukken bij, maar voor het merendeel had ik toch het gevoel dat ik naar de Halloween-aflevering van Dawson's Creek aan het kijken was.