• 9.369.555 stemmen

Releasedatum: 5 november 1998

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Disney+ Bekijk via Disney+

Plot The Negotiator

"He frees hostages for a living. Now he's taking hostages to survive."

Na een zoveelste opdracht succesvol te hebben afgerond, wordt de politieonderhandelaar Danny Roman (Samuel L. Jackson) door collega's en pers op handen gedragen. Die avond vertelt zijn partner hem dat hij bewijzen heeft van fraude in het politiedepartement. Wanneer hij later op de afgesproken tijd op hun ontmoetingsplaats aankomt, blijkt Danny's partner te zijn vermoord. De geprezen politieman wordt prompt beschuldigd van de moord. Hij begeeft zich naar Interne Zaken en eist van hun chef, Terence Niebaum (J.T. Walsh), de volledige waarheid. Het gesprek loopt uit de hand en Danny gijzelt Niebaum en de drie andere aanwezigen. Omdat hij als geen ander weet hoe de politie dergelijke situaties aanpakt, vraagt hij de hulp van een buitenstaander: een andere onderhandelaar, Chris Sabian (Kevin Spacey)...

Lt. Danny Roman

Denniswolt

Goede film 5

avatar van Moity

Moity

Erg mooi om te zien hoe beide hoofdrolspelers elkaar voortdurend proberen te bespelen. Het verhaal vond ik iets minder, beetje cliche allemaal.

avatar van Purmerend

Purmerend

Goede film, over iemand die op een wel hele omslachtige (maar misschien logische) manier het bewijs boven tafel krijgt. Fantastisch geacteerd, spannend alleen al die reclame's en Hart v Nederland kunnen ze daar nou niet een keer mee stoppen! Maar goed 4*!

avatar van Struikgewas

Struikgewas

idd gruwelijk vervevelend al die reclame's, maar ben blij dat ik m toch heb afgekeken. Super film 4*

avatar van rcsmit

rcsmit

Spannende film en toch wel leuke wendingen. Ook leuk om te zien hoe mensen hun bevoegdheden en verantwoordelijkheden opeisen. Moet ik ook maar eens doen op mijn werk... 3,5*

avatar van Japie1971

Japie1971

Leuk eerste uur, zwak vervolg.

Ik zie Samuel L J toch liever met een afrokapsel en/of lange staart en dito strik dan in een rol als deze. Spacey ook wel eens interessantere rollen zien vertolken.

3*tjes kan die krijgen en meer nie....

avatar van Pacino88

Pacino88

Gisteren op dvd bekeken.Wel een bovengemiddelde actiethriller met een sterk acterende Spacey en Jackson.Vooral de telefoon gesprekken waren knap gedaan.Toch was het verhaal wat cliché,maar wel mooi uitgewerkt en veel plotwendingen.

avatar van SHAQ ATTACK

SHAQ ATTACK

Goeie film, vree goe acteerwerk van Spacey en Jackson, één van zijn betere films.

De film blijft boeien tot op het einde. 3,5*

avatar van chan

chan

goed scenario

met grear actors

een film die je inderdaad in één ruk moet uitkijken(dat is eigenlijk bij alle films)zonder al die stomme reclame-boodschappen tussendoor

ik ben het echt beu aan het worden.

maar goed, deze film krijgt 4*

avatar van seth gecko

seth gecko

kevin spacey en samuel l.jackson staan erg sterk te acteren en de film heeft een goed tempo,alleen vond ik de ontknoping ietwat te geforceerd en zijn sommige 'emotioneel' bedoelde scenes ietwat lachwekkend.

3 sterren voor een onderhoudende film met sterk acteerwerk van de twee leadingactors

avatar van Dead01

Dead01

• 1975 stemmen

Goede film met goede acteurs in de hoofdrollen.Vond wel spijtig dat Kevin Spacey niet wat meer in beeld komt want die acteerd toch goed.

Verhaal is iets minder maar door dat het goed gedaan is valt het zeker mee.

De Moeite om is te zien.

3.5 sterren

avatar van koreaan

koreaan

De betere film in zijn genre, samuel L Jackson en Kebin spacey laten goed acteer werk zien

4 *

avatar van iekje

iekje

Zeer goed acteerwerk van Jackson en Spacey. Hoe ze als onderhandelaren elkaar tot op de spits drijven. Het politieteam daarentegen speelde zwak. Ik vond de FBI agenten wat dat betreft beter spelen.

Toch is het een film die best voor herhaling vatbaar is.

Al met al geef ik deze film een 3,5

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Spacey wat monotome acteerstijl stoorde me hier niet , ontzettend goede rol ...

avatar van BraCom

BraCom

Goede film, en goede acteurs.

Samuel L. Jackson speelt zijn rol erg goed vindt ik

Ik geef ****1/2

avatar van CAPIpsv

CAPIpsv

goeie film.

Op zich een lang durende film, terwijl het de hele tijd afspeelt in een gebouw, maar het verveelt op geen moment.

4,0 punten#

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Geweldig goede film, met Jackson en Spacey in echte glansrollen. Die Spacey heeft toch ook de nodige goede films gemaakt zeg!

Deze film boeit van begin tot eind. Erg goed voor zo een lange film.

Topper die iedereen gezien moet hebben.

4,5

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Sterke actiethriller die overeind wordt gehouden door Spacey en Jackson. Dreigt af en toe te langdradig te worden, maar dan gebeurt er al snel weer iets waardoor je op het puntje van je stoel wordt gehouden.

avatar van BenicioDelToro

BenicioDelToro

Aardige film, een van de betere in het genre actiethrillers. Komt vooral vanwege goed acteerwerk van Spacey, Jackson en ook Morse.

avatar van Jus-T

Jus-T

Geweldige film.

Dialogen, muziek(!), acteerprestaties, sfeer. Alles goed.
Heerlijk.

Remember Shane, Roman? You were right, the hero dies at the end..

Mist alleen de volle 5 sterren voor het niet geweldig zijnde verhaal.

4,5 ster.

avatar van Dylan Blanker

Dylan Blanker

Een hele goede actiethriller, met steengoed acteerwerk van S. L. Jackson en Kevin Spacey. Ook de telefoongesprekken waren heel erg goed geacteerd. Verder heeft de film goede actiemomenten, een goede sfeer, goede dialogen, en een spannend eind. **** en een half (4,5). Kortom, bijna alles van de film is goed!

Echt de moeite waard!

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

hele goede film, vond het geen moment te langdradig.

avatar van David_D

David_D

Geweldige film. Hoort wat mij betreft thuis in de top 250.

avatar van FisherKing

FisherKing

Het lijkt wel of SBS6 elk jaar deze film uitzendt. Wordt wel eens tijd dat ze andere films aankopen...

avatar van kakstoel

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

wwmartij schreef:

SB6 dat betekend hard van Nederland tussen door!

Precies, maar je moet er wel wat voor over hebben. Trouwens, tussendoor kan ik naar Beauty and the Nerd kijken

avatar van lil-jo

lil-jo

goeie film vanavond maar weer kijken!:)

avatar van SmuttWars

SmuttWars

wwmartij schreef:

SB6 dat betekend hard van Nederland tussen door!

Opnemen...later terug kijken...doorspoelen bij reclames en dat dat afschuwelijke programma (tussendoor!!!!!).

avatar van Eny

Eny

Likt me mooe film...is vast super spannend... maar dat programma komt tussendoor waardoor het te lang duurt, morgen=werkdag Jammer...

Weet er iemand wanneer ie weer op tv komt