• 9.374.591 stemmen

Geregisseerd door: Paul Fox

Met onder meer: Kate Greenhouse, Aidan Devine en Gordon Currie

Gesproken taal: Engels en Pools

Plot The Dark Hours

De aantrekkelijke psychiatrice Samantha Goodman verblijft samen met haar zus en echtgenoot een weekend in een vakantiehuisje. Het is gezellig, tót er een aantal onverwachte gasten arriveren. Eén van Samantha's voormalige patiënten denkt dat ze hem tijdens zijn periode in een inrichting heeft misbruikt voor andere doeleinden en zint op wraak. Een serie macabre en perverse spelletjes is het gevolg.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van 606

Ja teveel vragen blijven open hoe het nu zit.

Dat vind ik nou niet alles.

Rest is het aardig gedaan.

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Eerst maar eens even beklag over de uitzending van RTL8.

Een reclameblok van 5 minuten-5 minuten film- ...en weer 5 minuten reclame.

Kan natuurlijk ook zijn dat ik ergens een aanvalletje van narcolepsie heb gehad.

De film zelf: Een soort van soft-core variant op Funny Games.

Decors en cameramensen waren volgens mij geleend van As The World Turns.

Slaapverwekkend filmpje.

avatar van Shinobi

Shinobi

Redelijk vermakelijk, op het einde wordt alles wel vrij duidelijk. Ik begon het eigenlijk al vreemd te vinden toen ze steeds naar haar lipstick pakte, dit blijkt later dus haar spuit te zijn die ze in haar dij injecteerde en ze dus in een soort van coma is geraakt en de boel bij elkaar heeft gedroomd.

3,0 Sterren.

avatar van Perry Meer

Perry Meer

ja toch een goede film, ik mag dat mysterieuze wel,

alles zag er ook netjes uit, niet echt een spannend verhaal, dat niet, maar wel de moeite waard

ik twijfel tussen 2,5 of 3 vingers, nou vooruit

2,5 vingers

avatar van voomzap

voomzap

Goed gemaakte psychologische thriller met een ranzig randje. Zeker niet voor iedereen geschikt vanwege de hallucinante sfeer. Ik hou daar wel van, dus dat scheelt zo alweer een dik pluspunt!

avatar van KrisJ

KrisJ

Had geen grote verwachtingen en leek me in het begin een B-filpmje.

Uiteindelijk toch een goed verhaal met een duister kantje ,goed gefilmd en een kop vol vragen bij de aftiteling.

Ik ga hem zeker nog eens bekijken.

avatar van Spetie

Best een leuk filmpje.

Het begint redelijk sterk en al snel wordt het behoorlijk mysterieus. Ondanks dat er misschien een twist teveel in zit, blijft het redelijk spannend en mysterieus.

Het sfeertje is niet onaardig en de bad guy speelt sterk. Kate Greenhouse doet het dan weer wat minder, en speelt niet echt goed. Verder zitten een er een paar erg sterke scènes in, waarbij alles goed in beeld wordt gebracht. Het doodschieten van de hond en het afhakken van de vinger, waren behoorlijk indrukwekkend.

Zeker niet slecht dus, wil op het einde net wat teveel doen, maar zit verder best goed in elkaar.