Genre: Actie / Fantasy
Met onder meer: Brandon Routh, Kate Bosworth en Kevin Spacey
Gesproken taal: Frans, Engels en Duits
Releasedatum: 3 augustus 2006
Plot Superman Returns
"You’ll Believe A Man Can Fly Again!"
Na zijn vijf jaar durende reis naar zijn thuisplaneet Krypton, keert Superman weer terug naar Aarde. De wereld is er echter in deze periode niet op vooruit gegaan, en de mensen, in het bijzonder Lois Lane, denken eigenlijk dat ze beter af waren geweest als Superman helemaal nooit had bestaan. Maar deze gedachten worden al snel weer bijgesteld als blijkt dat het kwaad terugkomt in Metropolis en Superman de enige is die de stad nog kan redden.
- Trailer (YouTube)
- Superman Returns (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
Martha Kent
Jor-El
Stanford
pascal83
En hij staat er eindelijk op. Voor de geïnteresseerden staan hier zogenaamde video dagboeken van de productiedagen: http://www.dtheatre.com/read.p...
Chr.s
Allemaal leuk en aardig, maar hij staat wel een beetje voor lul in zijn blauwe pakkie.
aryan
Hopelijk komt er een betere posters, via google kwam ik op deze:
BoordAppel
Inderdaad, het blijft een ongelofelijk lullig pakje. Als je je onderbroek over je maillot (!) draagt kan je toch echt niet serieus genomen worden als superheld.
TheOne
De effecten zullen zeker geslaagd zijn. Maar over dat oude blauwe pak zal iedereen wel lachen. Tuurlijk geeft het een ware identiteit van Superman mee, maar het staat gewoon niet in deze tijd. Al sinds begin jaren negentig waren er geruchten voor het maken van een nieuwe Superman en toen was er een nieuwe Superman outfit gecreeerd zonder een cape en die zag er zeer modern en cool uit, beter dan deze in ieder geval. Maar ja, daar moeten we het maar mee doen.
Captain Pervert
Ik vind het beter om die oude maillot te houden dan een fancy pak met tepels (!) te creëren zoals in Batman & Robin. Batman is er door verschillende meegaan-met-de-tijd-upgrades alleen maar op achteruit gegaan. En dan heb ik het alleen maar over de persoon Batman en niet over de films
Ben daarom ook erg benieuwd naar Batman Begins.
Don Gertus
Gaat Kevin Spacey soms Lex Luthor spelen?
Jawel.
Oneens. Burtons-versie was een stuk beter dan die nicht in een pyama in de jaren 60. En ook de updates in de strip werkten goed.
Na Burton werd batman dan ook niet verandert vanwege de tijd, maar vanwege het feit dat de studio hem te donker geworden vond. Kwa look en stijl is de tweede Batmanfilm van Burton nog steeds de beste.
Aanpakken, die Superman.
its my life
Aanpakken, die Superman.
mee eens.
Maar die uit de jaren 80 was ook niet slecht
as
Laat het supermanpak ALSJEBLIEFT up-to-date zijn !
Teskuh17
is de titel beetje onorigineel, of is die van Batman onorigineel?
Teskuh17
is de titel beetje onorigineel, of is die van Batman onorigineel?
oke, ik neem het terug :: Superman Returns - Batman begins .. oke, toch niet zo'n hele domme fout

aryan
Staande ovatie voor Superman in San Diego
Uitgegeven op 18 juli 2005 om 16:10 uur
(Novum) - Regisseur Bryan Singer heet dit weekeinde een staande ovatie gekregen in San Diego, waar hij voor 6500 fans de eerste beelden liet zien van 'Superman returns'. "Dit is één van de grootste films die Warner Bros ooit gemaakt heeft," riep Singer volgens Hollywoodreporter het publiek toe.
De regisseur van 'X-men' was vanaf de set in Sydney naar San Diego gevlogen. Hij vond de beurs voor sciencefictionfans de uitgelezen plek voor de vertoning van de eerste beelden. Een producent vertelt dat Singer nog twijfelt of het materiaal ook op internet wordt geplaatst. 'Superman returns' komt volgend jaar zomer uit.
Op de eerste beelden was te zien hoe Superman Clark Kent (een rol van nieuwkomer Brandon Routh) terugkeert naar Metropolis. Daar ontdekt hij dat zijn liefje Lois Lane (Kate Bosworth) getrouwd is met een ander. Kevin Spacey speelt één van de tegenstanders van de superheld. "Kevin heeft het unieke vermogen om humor met wreedheid te combineren", vindt Singer. Spacey heeft zijn carrière voor een groot deel te danken aan Singer. 'The usual supects' zette hem als acteur op de kaart.
Naast beelden van 'Superman returns' kregen de aanwezigen de trailer van 'Harry Potter and the goblet of fire' te zien. Regisseur Mike Newell liet zien dat Harry er zeker één nieuw obstakel bij heeft: meisjes.
[Copyright 2005, Novum]
IcU

Er was een Batman RETURNS (1992)
Pauwl
Ze zijn al een tijdje online, maar hier is er één; foto van Kevin Spacey als Lex Luthor
Voor meer, ga naar Supermanhomepage.com (en dan even scrollen)
D-ark
hopelijk een nieuw pak hij draagt dat ding al 80 jaar
ericos
ben heeeeel erg benieuwd ..
lijkt me een hele erge mooie en goede film ..
DOA
Oh ik ben benieuwd naar deze film, 99% omdat kavin Spacey erin speelt maar okay...
otherfool
Benieuwd hoe nieuwkomer en soapie Routh het gaat doen. Qua kop kon het zo de bastaardzoon van Reeve zijn iig
A.S.E.
Ik vind het wel positief dat ze een nieuwkomer nemen voor de rol. De laatste tijd zien we enkel bekende gezichten in films, wat spijtig is voor eventueel nieuw talent.

Superman IV: The Quest for Peace

Superman
1978

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Star Trek
Sciencefiction / Actie, 2009

The Adventures of Tintin
Animatie / Avontuur, 2011
saving the worlddc comicsinvulnerabilityvervolgsuperheldgebaseerd op stripsuperkrachtkryptonite superhuman strengthlex luthor