Genre: Actie / Fantasy
Met onder meer: Brandon Routh, Kate Bosworth en Kevin Spacey
Gesproken taal: Frans, Engels en Duits
Releasedatum: 3 augustus 2006
Plot Superman Returns
"You’ll Believe A Man Can Fly Again!"
Na zijn vijf jaar durende reis naar zijn thuisplaneet Krypton, keert Superman weer terug naar Aarde. De wereld is er echter in deze periode niet op vooruit gegaan, en de mensen, in het bijzonder Lois Lane, denken eigenlijk dat ze beter af waren geweest als Superman helemaal nooit had bestaan. Maar deze gedachten worden al snel weer bijgesteld als blijkt dat het kwaad terugkomt in Metropolis en Superman de enige is die de stad nog kan redden.
- Trailer (YouTube)
- Superman Returns (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
Martha Kent
Jor-El
Stanford
Redlop
(Novum) - Regisseur Bryan Singer heet dit weekeinde een staande ovatie gekregen in San Diego, waar hij voor 6500 fans de eerste beelden liet zien van 'Superman returns'.
Dit zegt niet zo gek veel. Er zijn niet 6500 doorsnee bioscoopbezoekers maar 6500 (Superman) fans binnengelaten. Als je jezelf met een serieus gezicht zo noemt, vind je bij voorbaat alles wat beweegt en zich Superman noemt geweldig. Nogal logisch dat ze enthousiast waren. Of er waren uit voorzorg geen stoelen in de zaal geplaatst.
Angrod_Pallanén
In de Break Out staat een heel ander plot. Daar staat dat Superman terug keert naar de aarde waar natuurlijk weer veel badguys rondlopen en waar Lois Lane een andere vent heeft. Ik heb de andere delen niet gezien dus ik weet het verder niet..
pascal83
Verschilt toch niet zo heel veel? Er is alleen wat info bij gekomen.
Angrod_Pallanén
Nee, maar of je nou zes jaar in de ruimte hebt doorgebracht of zes jaar tussen de mensen hebt geleeft is wel wat verschil niet
ChielB
Zolang het verhaal maar boeiend genoeg is en er veel actie en special effects inzitten kan het vast een vermakelijke film worden.
raymon
Volgens mij de FLOP van het jaar kom op! het is 2006! Wie wil nu nog een bodybilder in een strak pakkie zien
, ik niet! Dus dit word een flop!
Hmm, blijkbaar niet op het nieuws gelet. Zal het nog even duidelijk maken:
Alles wat raymon slecht vind wordt een flop! Toegevoegd aan de rechten van de mens!
meclane
weer dit is al de 5de het word nu echt te veel.
ze moeten er eens mee stoppen
tog wil ik hem wel zien het zal best een aardigen film zijn
maar tog denk ik dat het een grote flop gaat worden
maar dat dat niet zo veel zegt hebben we wel kunnen zien aan batman begins die ook na zo veel delen weer een vervolg kreeg en dit was een echte top film
batman begins vond ik de beste uit de sirie
wat dat word van superman dat zullen we zien
Scratt
Een vliegende dwiep met een blinkend pakje die wat met schurken staat te gooien en rood spul uit zijn ogen laat schijnen. Wat hebben mensen hier ooit goed aan gevonden ? dit wordt waarschijnlijk al even erg als de voorgaande delen, of nog erger.
rondh
6500 man in een bioscoop
Dat is pas een bioscoop.
Fiend
Ik vind Kevin Spacey hier met z'n kale hoofd best veel op Ben Kingsley lijken
kalashnikovboy
Ik hou wel van superhelden films, dus zie niet echt een aanleiding waarom deze film slecht zou moeten worden.
Vindt het trouwens wel erg vanzelfsprekend dat ze op dit punt weeer een nieuwe Superman film uitbrengen. Ik ga hem in ieder geval zien, ook al is het niet een film waarvoor ik naar de bioscoop zou gaan.
Hmm, blijkbaar niet op het nieuws gelet. Zal het nog even duidelijk maken:
hahahhaa dat is een goeie Angrod Pallanen,
maar wat we niet moeten vergeten is dat Batman Begins een groot succes was en trouwens een top film was ( zo als al meerdere malen is gezegd), maar of deze man in een blauwe panty het gaat redden in de boks office is nog even afwachten!
Angrod_Pallanén
Klopt, maar met genoeg reclame volgepropt met special effects zijn de handen al snel gevuld.
raymon
het zal mij benieuwen, ach ja het is ook van de laatste nog niet verfilmde strip figuren ( moest toch een keer gebeuren en waarom niet na het succes van onze vampier vriend!
Angrod_Pallanén
Je moest eens weten hoeveel stripfiguren nog niet verfilmd zijn
salvatore
- 1937 berichten
hahahhaa dat is een goeie Angrod Pallanen,
Ik denk juist dat dit 1 van de grootste kaskrakers gaat worden in de zomer. Topregisseur en toch wel een goeie cast. Verheug me erg op deze film
Geronimus
Er is een nieuwe trailer online!!! Ziet er super uit! Absoluut. Kevin Spacey als Lex...wat je van hem te zien krijgt in de trailer...werkelijk meesterlijk!
Het is wel duidelijk dat ik erg uitkijk naar deze film
BS
de trailer is leuk
Hij geeft genoeg weg om het spannend te houden en wat het laat zien, ziet er goed uit.
En inderdaat, Spacey als Luther... dat wordt zeker een feest om naar te kijken!
Angrod_Pallanén
Mwah, vond de verhaallijn zoals de trailer hem liet zien veel lijken op Spider-Man. Lois Lane is oninteressant en ook het hele achtergrond verhaal van Superman is saai. Misschien moet je een filmfan zijn, maar als Smallville fan leek het me een leuke film. Ik vraag me af of hij tegen Batman en Spider-Man opkan...
TimD
, ik niet! Dus dit word een flop!
Ja, en Johnny English is wel 5,0 ster waard.
raymon
Ja, en Johnny English is wel 5,0 ster waard.
ja, maar dat heeft er ook mee te maken dat ik een biggie James bond fan ben en deze film een fantastie's parodie vond op James Bond van daar die 5,0 ( trouwens wat dan nog???
wat ik wou zeggen was, ik verrander mijn oordeel de film ziet er beter uit dan verwacht maar ben niet van plan om hem te zien in de bios ( ik heb niet het goeie gevoel er bij!) Denk na de trailer gezien te hebben dat het nog een groot succes kan worden ook
davidov
Erg mooie nieuwe poster moet ik zeggen. Is weer eens iets compleet anders.
PsychoBoyJack
Na aanleiding van de trailer moet ik zeggen dat ik toch wel weer een beetje hoop heb op een film die de moeite waard is. Kevin Spacey lijkt zich inderdaad prima vermaakt te hebben met die rol !

Superman IV: The Quest for Peace

Star Trek
Sciencefiction / Actie, 2009

The Adventures of Tintin
Avontuur / Animatie, 2011
saving the worlddc comicsinvulnerabilityvervolgsuperheldgebaseerd op stripsuperkrachtkryptonite superhuman strengthlex luthor