• 9.376.798 stemmen

Geregisseerd door: Brian Smith

Met onder meer: Harrison Chad, Glenn Close en George Carlin

Plot Tarzan II

"The Legend Begins"

Tarzan II is een niet verteld hoofdstuk in de eerste film. Tarzan voelt zich anders dan de andere apen en voelt zich vreemd in de groep. Kala probeert hem te vertellen dat deze apartheid ooit zijn kracht zal worden, maar als Tarzan een ongeluk veroorzaakt bij Kala kijkt de rest van de groep hem met de nek aan. Tarzan vlucht weg om een plek te vinden in de wereld.

Tarzan (stemrol)

Tonka (stemrol)

Additional stemrols (stemrol)

14 Juni 2005 verkrijgbaar op DVD

amazingmoi

het is te hopen dat deze terug zo goed zal worden als de eerste(tweede trok op niets)ik heb al gehoord dat de liedjes terug door phill collins zullen worden gezongen!

amazingmoi

oeps zie nu pas boven de afbeelding staan dat phill ze zal zingen!!!

avatar van Film Pegasus

Ik hoop dat deze prent beter is dan Tarzan & Jane. Want die was echt niet goed.

avatar van yello26

yello26

net gezien erg leuk

vooral voor kids.

verhaal is wat voorspelbaar maar niet minder leuk om

dus tevreden

amazingmoi

waar heb je hem al gezien?

avatar van larstig88

larstig88

larstig88 schreef:

echt een heeeeeeeeeleeeee leuke film

o jah 4,5 stem

avatar van dennis_n

dennis_n

Ik vond deze film totaal geen connectie hebben met de andere Tarzan film(s). Het olifantje is geweldig, maar verder vind ik het geen geweldige film.

avatar van Film Pegasus

Ik hoop dat hij beter wordt dan Tarzan & Jane. Disney slaat wel meer de bal mis met hun sequels. Op enkele uitzonderingen na, zie je gewoon dat er met een lager budget is gewerkt.

Ben benieuwd...

yello26 schreef:

net gezien erg leuk

vooral voor kids.

verhaal is wat voorspelbaar maar niet minder leuk om

dus tevreden

Wáár heb je hem gezien!!

Nog héél even!!!

Angrod_Pallanén

Nou het is dus zo ver geweest, ik heb hem binnen en hij viel tegen hoor. Ten eerste weet je gewoon dat er niks gebeurt met de hoofdpersonen want je weet toch al wie er in deel 1 komen. Het hele verhaal van de Zookor is gewoon irritant en heeft niks bijgedragen aan Tarzan. In de making of zeggen ze dat ze graag wouden laten zien wat er in de tussentijd van "Son of Man' gebeurde, nou mooi niet. Sowieso begint en eindigd de film met Tarzan op jonge leeftijd, en zie je hem dus niet groeien. Na twee keer iemand van een afgrond zien vallen en dan op een rots is ook achterhaald en de problemen van Tarzan spreken me totaal niet aan, omdat het in deel 1 al aan bod kwam en het gewoon niet goed genoeg is uitgewerkt.

Liever had ik gezien dat het avontuur zijn tiener jaren bedroeg en dat hij aan het einde gewoon volgroeid was en alles deed wat in 'Son of Man' ook aan bod kwam. Wat ik wel moet zeggen is dat de muziek mooi was, de liedjes niet, maar de muziek.

amazingmoi

geen aanrader dus?was van plan hem te kopen maar ik dat zo hoor...

Angrod_Pallanén

Nee, geen aanrader, misschien leuk voor kids om hem zo te zien, maar als je gehecht bent aan deel 1 hoef je deel 2 echt niet te zien.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ik vind m leuker dan het eerste deel van Tarzan.

Bij deze film was de humor leuker, maar bij de eerste Tarzan was het verhaal weer mooier en de liedjes ook.

Ondanks dat een leuke film met leuke humor!!

avatar van Ikkeuh

Ikkeuh

Ik snap niet dat ze Tarzan 2 maken als een zeg maar lang hoofdstuk in de 1ste Tarzan.

Maak dan een deftig vervolg ipv. zo'n film!

Ik heb hem nog niet gezien, en volgens mij ga ik hem nooit bekijken.

Jammer, zo'n mooie film verpesten met zo'n 2de deel...

avatar van film_kaza

film_kaza

minder leuk dan het eerste deel. maar het kijke toch wel waard. 3 sterren

avatar van jesje

jesje

ik vond hem wel grappig, maar deel 1 is natuurlijk veel leuker! Maar dat vind ik bij alle disney films waarvan nog een deel verschenen is.

avatar van Lindskie

Lindskie

Niets, in vergelijking met deel 1. Mara kleine Tarzan is wel schattig! 3*

avatar van Lindskie

Lindskie

Ikkeuh schreef:

Maak dan een deftig vervolg ipv. zo'n film!

Ik heb hem nog niet gezien, en volgens mij ga ik hem nooit bekijken.

Jammer, zo'n mooie film verpesten met zo'n 2de deel...

Dat is ook mijn idee erachter... Deel 1 van de jonge Tarzan, en deel 2 gereserveerd voor de oude. Deel twee verpest deel 1. Jammer...

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik vond dit juist een hele goede film, ik vond hem zelfs beter dan deel een terwijl die een hoger gemiddelde heeft in deze film is Tarzan nog lekker klein, het verhaal is goed en de animatie vind ik leuk maar ja smaken verschillen! *****

avatar van Dirigent

Dirigent

Een schattige en vooral leuke film maar in verband met deel 1 vind ik deze toch wat minder dus vandaar dat ik hem ook geen 4* zal geven maar hij is wel goed genoeg voor 3* .

* * *

Ps : Kerchack vind ik echt een goed Disney-figuur .

avatar van jimcarrey gek

jimcarrey gek

Goede film wat schattig is tarzan als hij klein is mooi verhaal de kleine tantor en puk of hoe hette die? vind ik ook lief een goede film 4****

avatar van tommykonijn

tommykonijn

tommykonijn schreef:

Nou nou die 5* wat ik heb gegeven verander ik naar een 4* want dit vind ik wat té veel maar hij blijft nog altijd heel Leuk in zijn genre.

avatar van shockdog

shockdog

Nogal saaie, niet grappige film.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Heel wat meer kinderachtig dan Tarzan 1 . Voor mij zou het zelfs Tarzan Kids Version mogen noemen. Deze film heeft me dan weer wel verveelt .

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Erg overbodige Disney sequel.

De film biedt een saai avontuurtje aan die niet eens leuk is. Sommige figuurtjes waren dan ook enigszins grappig. Hoe kwamen ze er trouwens bij om een Tarzan sequel te maken met een jonge Tarzan?

Ik had graag een oudere Tarzan gezien die met Jane ging slingeren. Krijgt een 1,5 vanwege de enigszins leuke figuurtjes.

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan

Leuke film maar idd kinderachtig.

avatar van strawberry09

strawberry09

Ik vond het verhaal niet zo leuk en het was slordig getekend ook nog!

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan

Ach ja,goede film,je weet hoe het afloopt maar whatever.