• 9.373.321 stemmen

Hot Shots! Part Deux (1993)

Komedie | 87 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Jim Abrahams

Met onder meer: Charlie Sheen, Valeria Golino en Lloyd Bridges

Releasedatum: 22 juli 1993

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Hot Shots! Part Deux

"Just deux it."

Na alle avonturen in Hot Shots heeft Topper Harley (Sheen) zich teruggetrokken om bij een klooster als klusjesman te gaan werken. Hij wordt gevraagd voor een geheime missie waar hij het reddingsteam moet redden dat het reddingsteam ging redden dat krijgsgevangenen van de Golfoorlog moest gaan redden. Met een grote knipoog naar o.a. Rambo en Commando gaat Topper de uitdaging aan, geholpen door de president, waar enkele schroefjes flink bij loszitten.

Topper Harley

Michelle Rodham Huddleston

Saddam Hussein

Gray Edwards

avatar van Zinema

Wederom vermakelijk filmpje wat misschien zelfs ietsje beter is dan deel een. Toch wordt het niveau van de eerdere werkjes als bijv. Top Secret, niet gehaald. Dit ligt voornamelijk aan de balans tussen goede en slechte grappen. Edoch, een onderhoudende zit.

avatar van snip

snip

kan hier altijd wel om lache !!!

avatar van Filmpje1

Filmpje1

Dit is nou echt zo'n film die je echt leuk vind of echt niet, snap daarom de verschillende reacties wel maar ik ga hem vanavond wederom weer zien, super flauwe humor je moet er echt van houden.

ik weet nog dat wij hem met 8 vrienden op een verjaardag gezien heb toen moest de film om de 10 min. op pauze om bij te komen van het lachen.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

tommykonijn schreef:

Eigenlijk ongeveer even Goed als Deel 1 als ik heel eerlijk ben, Charlie Cheen zet een perfecte rol neer waar je jezelf soms echt te pletter mee lacht en verder zat er ook nog wel een Vermakelijk Verhaal in maar verder is er niet veel bijzonders meer naar mijn mening.

Ik heb op Hot Shots! gestemd, en dat klopt want die heb ik gezien, van het 2e deel dacht ik dat ik hem gezien had, maar gisteren zette ik een film op, en toen zag ik een voorstukje van deze film, ik heb deze film helemaal niet gezien, maar ik heb dat voorstukje zo vaak gezien (ik was fan toen ik me inschreef van die film) dat ik kennelijk dacht dat ik op dit deel ook had gestemd. Ik heb geloof ik toch ooit eens een stuk van de film gezien, maar aangezien ie vanavond op TV kom lijkt het me geen slecht idee hem te kijken (die Trailer ziet er grappig uit).

een betere film dan hot shots 1.ik heb hem al een paar keer gezien maar hij blijft goed moet er ook altijd nog om lachen daarom geef ik het een uhhm 3.5

en natuurlijk kan Charlie Cheen super goed acteren.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Uitstekend tweede deel. Niet zo leuk als het eerste, maar de film bevat nog steeds een hoop leuke grappen.

3,5*.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Opzicht een aardige film maar toch niet echt speciaal, Charlie Cheen zat goed in zijn rol, maar zeker van Rowan Atkinson had ik een ietsje meer van verwacht en niet op het gebied van acteren maar hij is maar een paar minuten in beeld, erg jammer want ze hadden veel meer met hem gekund. De humor was matig, soms wel gelachen maar toch weinig momenten waar de film écht leuk werd. Actiescenes zijn wel dik in orde. Kortom vermakelijk filmpje voor even ertussendoor maar om deze nou iedere 3 maanden te kijken ? nou nee.

avatar van erkin17

erkin17

haha deze was soms echt grappig

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Blijft wel vet, Vooral dat stukje remake van Terminator 2 : Judgement Day , op het eind.

Beetje low budget maar flauwe humor to tha bone

3***

avatar van skipy05

skipy05

Hij is even onnozel dan de 1ste film. Hij is even goed. De film is ook weer erg grappig. er zitten wel minder grappen in.

avatar van aerts007

aerts007

Niet altijd even geslaagd.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

ik vind hem beter dan de eerste, er zitten naar mijn mening minder echt belachelijke dingen in (uiteraard zijn er nog wel enkele in dit 2e deel). Er zitten enkele erg grappige scènes in deze film, dan denk ik bijvoorbeeld aan het stuk met de Japanse premier en het stuk in het restaurant

avatar van movie fan

movie fan

goede film , net zo als zijn voorganger , en ook een iets wat beter verhaal , en de meeste grappen , waren nu echt ook grappig , er waren natuurlijk soms nog wel wat flouwe grappen , maar veel minder dan in deel 1 , goede en vermakkelijke film .

avatar van DragQueen

DragQueen

Een leuke komedie, waarin heel wat parodieen op andere films voorbij komen vliegen. leuke hoofdrol van charlie sheen. verder is de film vermakelijk, en bevat hij hilarische momenten. 3 sterren.

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Geweldig leuke film met een super rol van Lloyd Bridges, ook Sheen is weer erg grappig. Vorge deel wordt vooral Top Gun op de hak genomen en zoals de hoes al laat zien is hier Rambo de klos.

Vooral de scene op de boot bezorgt me veel lachbuien.

avatar van Thieuke

Thieuke

De eerste keer was hilarisch, en produceerde bij mij 87 minuten (minus aftiteling) een bulderende lach.

Toch een beetje de koning van de komische film!

eindoordeel? net zo serieus als de film 5 sterren! In zijn genre: 5 sterren!

Als film slaat het natuurlijk de plank helemaal mis.

avatar van Honey87

Honey87

Masterlijke film net als deel 1, heel vaak gezien ma blijft leuk, lig dubbel van het lachen.

geniaal gewoon, samen met deel 1 een van mijn favorieten comedies.

avatar van Ninto

Ninto

Kon af en toe lachen om de TE droge grappen. Maar verder gewoon een schijt film natuurlijk

Charlie Sheen blijft gewoon de ultieme droogkloot allertijden. En dat is positief bedoelt. Kijk vooral Two And A Half Men... een van de beste komedie-series.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

beter vooral in het beging.

beter verhaal en alles is goed is scerne

gezet.

4,0* het liefst 5,0 maar dat kan niet!!

avatar van Sangoni

Sangoni

Geronimo! Geronimo! Geronimo!!! me!!!

avatar van FCTstefan

FCTstefan

Geweldige humor, eerste en tweede kijk beurt constant plat gelegen

avatar van BS89

BS89

Dit is echt Humor gewoon. In het zijn eigen genre verdient dit gewoon 4 * als je het mij vraagt. Ik heb em al 10 keer gezien ofzo, maar het leuke is, dat je na 10 keer , nog steeds weer kleine grapjes ondekt die je eerst niet zag. echt leuk!

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Damn it, man, that's the genius of my plan. Why go over there to fight? We can do it right here at home, and get in some good fishing while we're at it.

President Benson gewelidige rol van Lloyd Bridges .

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Totaal niet mijn humor.

Deze film is voor mij een overkill aan zouteloze grappen en werd daardoor een lange zit

1 ster

barns

Psychology Today: Bathing suit edition

avatar van jipt

jipt

Charlie Sheen die met kippen schiet, opzich wel lachen, met een dikke knipoog naar Rambo 2

avatar van Guinness

Guinness

Hou wel van deze humor! En inderdaad met die kippen schieten is leuk.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Ook dit tweede deel is erg geslaagd.

Misschien niet helemaal lekker om ze beide op dezelfde avond te zien, word soms een beetje te veel van het goede dan. Lekker flauw weer, alleen gaat dit tweede deel soms net over de grens van niet grappige flauwekul, wat best jammer is. Weet niet de constante vaart en humor erin te houden, echt een film met pieken en dalen.

Dat maakt het dus iets minder maar alsnog is het een zeer geinige parodie die door Charly sheen, samen met de president, tot een waardig vervolg mag worden gerekend.

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1922 berichten

Iets beter dan deel 1, maar alsnog heel erg flauw en daar moet je van houden. Omdat ik de Rambo films kan dromen heb ik meer met dit deel dan deel 1.