Gekijôban Poketto Monsutâ Adobansu Adobansu Jenereshon Rekku no Homonsha Deokishisu (2004)
Genre: Animatie / Avontuur
Alternatieve titels: Pokémon: Destiny Deoxys / Pokémon 7: Doel Deoxys
Japan
Geregisseerd door: Kunihiko Yuyama
Met onder meer: Rica Matsumoto, Yuji Ueda en Fushigi Yamada
Gesproken taal: Japans en Noors
Plot Gekijôban Poketto Monsutâ Adobansu Adobansu Jenereshon Rekku no Homonsha Deokishisu
Ash en Pikachu reizen naar een planeet genaamd Larousse. Een stad wordt daar bedreigd door Rayquaza, een gemene heerser die de ondergang van de stad op zijn geweten wil hebben. Ash en Pikachu proberen alles om de stad van haar ondergang te redden.
Satoshi (stemrol)
Nyarth (stemrol)
Junsar (stemrol)
Narrator (stemrol)
moviefreak#1
Precies wat de mensheid nodig heeft :
Meer Pokkemonfilmpjes
amazingmoi
och ik heb een twee gegeven! voor kleine kindjes is dit een echt actiefilm hé
XfofaXX
Vreemd... in het begin bleef het alleen bij beestjes vangen en met elkaar vechten. Nu moet onze held al andere planeten gaan redden. Ik vind dat de Nobelprijs toch wel mag aankomen!
afca_fanatic
Ik hou altijd wel van Pokemon films doet me denken aan me jongere jaren heb deze film gezien, toevallig maar oke vond het wel leuk 3 *.
Angrod_Pallanén
ze weten ook echt niet van ophouden he!
Tot nu toe elk jaar een Pokémon film..
siyuyan_90
Ja de Nobelprijs zal zeker een keer vallen maar Aub het duurt te lang voordat er een film komt.
kalashnikovboy
Is Pokemon nog steeds hot in Japan of hoe zit dat?
BlueSword
damn is er alweer he?
en wat een hoog cijfer.
sinterklaas
Weer een nieuwe zijn die kut programmas op jet ix niet genoeg?
Ash kan iedereen verslaan met zijn pokemons nou moet ie maar eens tegen de marine vechten dan zegt ie wel wat anders dan "ik word pokemon-meester"
niet pokemon maar POKKE-mon
finaldestiny
de gameboy spelletjes zijn wel leuk, maar een film....blehhhhhh
film_kaza
hoge waardering voor een pokemon film.
sinterklaas
Die Ash Ketchup is een zielig ventje die opschept. Iedereen kan hij verslaan met die mutanten.. Nou moet hij eens tegen Terminator, Robocop of chainsaw massecre vechten.
Dood aan Ash Ketchup met zijn zielige kop en zijn klote mutanten. Alsof er niks anders op de wereld belangrijk is voor de kids. Dan kun je ze beter Cartoon Network, Eek the cat, Leven met loui, Tom And Jerry, Loney Tunes, Walter Melon of Cow And Chicken voorschotelen. Niet die domme japanse kids hero shit met die stomme beesten
de enige pokemonserie die ik leuk vind is deze
lowhusky
waarom heeft ash trouwens al die zwakke pokemon en waarom hij vangt er maar 1 per half jaar ofzo en in het begin wou ik elke pokemon vangen
somebody
ik weet niet waarom ze deze crap nog maken ik sluit me volledig aan bij sinterklaas
leuk filmpje trouwens
maxipower25
Zal er dit jaar ook één uitkomen, of zal het eindelijk een stoppen? want ik heb gezien dat er sinds 1999 elk jaar een pokémonfilm was
Max99
Ooh sorry die andere zinnen horen bij een andere film sorry
Maar Pokemon had gewoon bij de alle eerste afleveringen moeten houden dat Ash voor het eerst trainer wordt, daarna werd het alleen maar saaier en volgt niemand het meer gelukkig zijn de 1e afleveringen weer op tv
TimD
Zoek eens op google Whack O Mon, heb er nogeens een cd-rom van gehad. Met een shotgun op die beestjes schieten
nuzjan
die nieuwe soorten pokemons zijn dom, ze hebben domme namen domme uiterlijk die eerste soorten die op tv waren die zijn pas cool en leuk allemaal origineler maar nu wordt het wel nep ja.
toch vind ik pokemon wel leuk
nuzjan
maar toch pokemon blijft de leukste tekenfilm van deze hele wereld!!
ik heb nu alle pokemon films gezien ook de nieuwste pokemon 8 en die is ook super!!!!! een mooie verhaal lijn grappig en verdrietig allemaal bij elkaar echt mooi fim

lowhusky
Toch wel de beste Pokémon film die ik tot nu toe zag. De film ziet er redelijk goed uit, wel een stom verhaal, alweer. Ik geef 2,5 sterren
sinterklaas
Elke pokemon is hetzelfde.
WEEEEE ik ga die badge winnen weeeeee
ik daag je uit.....
oh nee team rocket.
picachu donderschok
team rocket houdt het weer voor gezien
en nu gaan we vechten ik kies jou.....
yeeeeh ik heb gewonnen ik word later een pokemon meester.
Ik heb de badge gewonnen hoeraaaaaaaaaaaaaaaah
en zo gaat dat 10 jaar door
danny1991
ik vind deze wel mooi maar ik vond pokemon 4 ever mooier
maar goed deze was wel lachen om te kijken na faces of death haha
eerst zo'n gore ziekelijke en dan pokemon
maar goed haha de film was oke
kelvino
Ik vond pokemon gewoon vet de hele serie is briljant bedacht het kost jaren om zoiets te doen
Villeneuve Jr.
beschrijving klopt niet helemaal
Raquiza wil de stad juist redden van de Deoxys
film_kaza
maar toch pokemon blijft de leukste tekenfilm van deze hele wereld!!

Ik vind pokemon juist de slechtste tekenfilms/serie ter wereld. Een flop die niet op de buis hoort te zitten.

Gekijôban Poketto Monsutâ Adobansu Jenerêshon Pokemon Renjâ to Umi no Ôji Manafi
2006

Gekijouban Poketto Monsutâ Adobansu Jenerêshon: Myuu to Hadou no Yuusha Rukario
2005

Gekijôban Poketto Monsutâ Adobansu Jenerçshon Nanayo no Negaiboshi Jirâchi
2003

Gekijô-ban Naruto: Daikatsugeki! Yukihime Ninpôchô Dattebayo!!
Animatie / Actie, 2004

Gekijôban Poketto Monsutâ Daiyamondo ando Pâru: Gen'ei no Hasha: Zoroâku
Animatie / Avontuur, 2010

Gekijôban Poketto Monsutâ Mizu no Miyako no Mamorigami Ratiasu to Ratiosu
Animatie / Avontuur, 2002
pokémonpocket monsters gebaseerd op videogameanimepokémon