• 9.379.506 stemmen

Gekijôban Poketto Monsutâ Adobansu Adobansu Jenereshon Rekku no Homonsha Deokishisu (2004)

Animatie / Avontuur | 98 minuten

Genre: Animatie / Avontuur

Alternatieve titels: Pokémon: Destiny Deoxys / Pokémon 7: Doel Deoxys

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Kunihiko Yuyama

Met onder meer: Rica Matsumoto, Yuji Ueda en Fushigi Yamada

Gesproken taal: Japans en Noors

Plot Gekijôban Poketto Monsutâ Adobansu Adobansu Jenereshon Rekku no Homonsha Deokishisu

Ash en Pikachu reizen naar een planeet genaamd Larousse. Een stad wordt daar bedreigd door Rayquaza, een gemene heerser die de ondergang van de stad op zijn geweten wil hebben. Ash en Pikachu proberen alles om de stad van haar ondergang te redden.

Satoshi (stemrol)

Nyarth (stemrol)

Junsar (stemrol)

Narrator (stemrol)

Chattingforum

Dit lijkt me wel een leuke film. En ook wel grappig.

Ik ben echt een pokemonfreak, alles hier is pokemon.

En Pokemon is niet de slechte tekenfilm ooit want de effecten zijn wel goed. Alleen de personages zijn doodsaai.

Waar kan je deze dvd's/films vinden ?

Chattingforum

Heb hem net gekeken. Echt heerlijke film. Zo geweldig en modern. Beter bestaat niet.

avatar van Dark-Anacondas

Dark-Anacondas

maxipower25 schreef:

Zal er dit jaar ook één uitkomen, of zal het eindelijk een stoppen? want ik heb gezien dat er sinds 1999 elk jaar een pokémonfilm was

Na de 8ste film werd er gestopt( tenminste dat zeiden ze in Amerika)

avatar van Dragoon

Dragoon

ik haat pikachu. de rest van die beestjes zijn wel oke.

ze zijn geloof k al bezig met film 9

Chattingforum

Pokemon stopt niet. Elke dingens niet geloven. De oprichter van pokemon is ook jong. Dus die vind het te leuk om ermee te stoppen. En na de pokemon maand gloeit pokemon weer in de top.

Ik ben echt gek op Tory in deze film, terwijl ik geen gay ben maar Bi:S

Maar goed, hoop zo dat deze film ook op de tv kom.

Waarom haat u pikachu Dragoon?

Chattingforum

Uhm waarom staat deze film niet in de televisie dingens. Deze film komt donderdag om 8.10 t/m 9.35 op Jetix. Echt leuke film. EN jah ze zijn in Japan zelfs al bezig met nummero 10!

avatar van silverfaustx

silverfaustx

jammer dat het in dub is....

bier

Mooi en orgineel verhaal!

Die Ash heeft het er maar druk mee.

Zet hem op Ash! Zet je pokeballen in!

bier schreef:

Mooi en orgineel verhaal!

Die Ash heeft het er maar druk mee.

Zet hem op Ash! Zet je pokeballen in!

ja na de 100e film is het inderdaad nog steeds heel erg orgineel. als ik Ash was zou ik maar met andere ballen gaan spelen dan die Pokeballen

Dutchman076 schreef:

Ja ik snap nog steeds niet waarom hij niks wat met die Misty heeft gedaan.. of knippen ze dat eruit?

bier schreef:

haha ja waarschijnlijk heeft hij hem liever in zijn Ash;)

Dutchman076 schreef:

haha ja waarschijnlijk heeft hij hem liever in zijn Ash;)

Ja daar gebruikt hij Diglett toch voor?

bier schreef:

Ja daar gebruikt hij Diglett toch voor?

jaja die diglett maakt wel gebruik van Ash zijn Staryu denk ik.

Dutchman076 schreef:

jaja die diglett maakt wel gebruik van Ash zijn Staryu denk ik.

En dan evolueert zijn Staryu zeker in een Rondyu?

avatar van film_kaza

film_kaza

Wat een gedoe. Dat pokemon zo ineens een come-back heeft gekregen. Ik hoor dat het heel populair is ineens.

Toen ik beneden kwam zette ik de tv aan an deze was toevallig bezig.

Nadelen zijn:
- Soms komen de tekeningen erg slecht over. Een éénschaduwig. Midori No Hibi of Elfen Lied vind ik nou tenminste goeie manga. Hier kan ik in ieder geval geen pluspunt geven omdat het leuk of goed getekend is.
- Dit is nou al het 10.000ste verhaal van "Ash komt bij stad, problemen, BAM, probleem opgelost." Nou weten wij het echt wel. Het enige verschil hier is dat er andere pokemon zijn. Het beste van heel pokemon vind ik nog altijd het liedje van Jiglypuff (als ik het goed typ). Alhoewel ik dat liedje nou ook niet in mijn cd kast wil heben staan.
- Dit is wel de 20.000ste keer dat ik team rocket naar eten zie zoeken en Brock aan zijn oor word getrokken omdat hij een vrouw wilde versieren. Dit lijk op een herhaling maar dan met nieuwe mensen en pokemon.

Voordelen had de film niet.

Ik vond de "3D-overkomende-camera-draai-beelden" beelden tijdens het vechten wel leuk. Maar een 1* kan deze voorspelbare en humorloze troep niet krijgen. Ik hoefde alleenmaar de eerste zin te horen van het verhaal en de rest voorspelde ik in minder dag 2 seconden.

0,5

avatar van Black-Pearl

Black-Pearl

Ik vondt hem wel leuk ^^

Mja ik ben een anime/manga fan dus ja..

avatar van lowhusky

lowhusky

lowhusky schreef:

Toch wel de beste Pokémon film die ik tot nu toe zag. De film ziet er redelijk goed uit, wel een stom verhaal, alweer. Ik geef 2,5 sterren

het was een grapje, inmiddels een 0.5 waard.

avatar van stan

stan

ik irriteerde me dood aan die Nederlandse stemmen, helemaal niet meer de oude Pokemon stemmen..

Stom want ik kan me dan niet zo goed in het verhaal inleven

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

is beter dan vorige

maar die nieuwe stemmen zijn gewoon achterlijk lomp, ze hadden wel wat betere mensen ervoor kunnen zoeken

verder wel leuk verhaal

3.5***

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik ben het met jumpstylemovie eens dat de Stemmen veel beter hadden gekund verder vind ik ook de Serie in elkaar gezakt nu Misty er niet meer bij is (Die was wel altijd irritant maar die was ik wel gewend) en dan komen ineens May en Max of hoe ze ook heten opdagen maar ja opna de Stemmen was de Film over het algemeen wel te doen en zullen vooral Pokémonfans ervan Smullen het verhaal was verder wel Leuk Kortom : een leuke Film die Pokémonfans niet mogen missen.

***

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Zag deze op tv, wat een leuke film!

Vooral ook mooi verhaal (wel jammer dat die stemmen anders waren)...

avatar van pokefreak

pokefreak

Ik heb anders niet te klagen over de stemmen maarja ik heb dan ook enkel de engelse versie bekeken want sinds ik film 5 in het nederlands heb gezien bekijk ik pokémonfilms nogmaar enkel in het engels zijn veel beter zo, de enige film die ik nog in het nederlands volledig heb gezien is mijn favoriet (pokemon die met de orginele stemmen werkt gebruikt (eindelijk).

Nou deze film geef ik wel maar een 3.5***

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Fantasie ontbreekt nooit bij pokémon films echt geweldig!

avatar van michael myers

michael myers

och och och toen ik klein was toen was pokemon teminste mooi.

daarmee bedoel ik ongeveer de eerste aflevering tot de leque ( mischien schrijf ik het verkeerd ik bedoel de lieke zo spreek je het uit je weet wel wat ik bedoel he)

nu heb je bijv elke ochtend battle frontier wat is daar nou mooi aan en zo zit het ook met die nieuwe films als je van de nieuwe houd denk ik een 4,0 maar als je lekker van de ouwe serie houd een 1,0

jammer!!!!!!!! wat ze van een leuke serie maken !!

avatar van chimefan

chimefan

leuke film maar de slechtste van de tien die ik heb gezien.

avatar van Kevin13

Kevin13

leuk jeugdsentiment. Mooi getekend maar de nieuwe stemmen trokken op niets.

Chattingforum

Leuke film. Zoals alles van Pokémon. Alleen als je de game kent, klopt die totaal niet. Plus als je de Japanse en Engelse versie heb gezien wordt je doodziek van die derde handse stemmen die totaal niet passen. Maar goed, wel een leuke film:D Alleen Nederland had hem nooit moeten vertalen, want ze hebben de film verziekt. Volgende week kom er een geweldige:D

avatar van Hankieh

Hankieh

Hahaha, deed net de tv aan en kwam dit er op xD

Belachelijk xD

avatar van SolidKevin

SolidKevin

Één van de betere films.Vooral Rayquaza is erg mooi en sterk .

avatar van NLbart

NLbart