Genre: Misdaad / Drama
Geregisseerd door: Michael Bregman
Met onder meer: Jay Hernandez, Mario Van Peebles en Luis Guzmán
Plot Carlito's Way: Rise to Power
"He Rose Up On The Bodies He Left Behind"
In de film volgen we Carlito Brigante, een kleine misdadiger en kruimeldief in het Harlem van de jaren '60. De Puerto Ricaan ontpopt zich echter binnen korte tijd tot de nieuwe heroïnekoning van de stad.
Carlito Brigante
Earl
Nacho Reyes
Hollywood Nicky
Rocco
Little Jeff
Artie Bottolota Sr.
Quentin
Volgens mij onstijgt dit niet het niveau van al die "urban" low budget films van de afgelopen jaren ....
Elke film moet je een kans geven..... toch?
Benninf
Ja, maar P. Diddy staat nou niet bepaald bekend als een goede acteur. Er had sowieso geen vervolg op Carlito's Way moeten komen vind ik.
Jordy
P Diddy staat bekend als een man die verrassende rolletjes aannam in kleine films, waarmee hij aantoonde de boel serieus te nemen, en waarin hij de meeste mensen erg (positief) verraste.
Deze film is geen vervolg maar een prequel, dus hij komt voor Carlito's Way.
Dead01
- 1977 stemmen
Hoe kunnen ze nu voor zo een film aan een andere acteur geven.In Carlito's way waren het goede acteurs en nu andere,dat word niks:(
Dead01
- 1977 stemmen
Dat is gewoon afgekorte versie van wat bedoel je daarmee.
Ik ben precies hier den enige belg
Benninf
Deze film is geen vervolg maar een prequel, dus hij komt voor Carlito's Way.
Alsof ik dat niet snap, meneer Henk Stinissen. Natuurlijk is het een prequel, maar het blijft ook een vervolg op Carlito's Way.
nathan_666
P.Diddy in een gangsterfilm
kan niet kloppen.
het is te hopen dat hij acteer-ervaring heeft geleerd na het 63 keer bekijken van scarface.
gondwana
ik vond Scarface al een prima "Carlito's Way: The Beginning"
jup
Hate Hater
dit komt echt niet goed
bij deze richt ik een belangenvereniging op tegen het uitmelken van schitterende films
HiLL
omg!! dit meen je niet!! P Diddy de kansloze loser en Mario van P. de slechtste G acteur ooit...
kan wel huilen...wie troost mij?
Phil Leotardo
Ik vrees het ergste maar wie weet gaat het meevallen. Afwachten maar...
savi_7
Jay Hernandez is toch een zeer goede acteur hoor. ben ook geen fan van Puffy maar zo erg kan het toch ook weer niet zijn. Michael Scott Bregman heeft toch anders wel een paar aardige films op zijn lijst staan,The Real McCoy als producer,Carlito's Way ook de producer,Nothing to Lose ook als producer,The Bone Collector ook als producer heeft ook aan Scarface meegewerkt, Kan toch best een goede film worden wie weet
Pieter Montana
Ze moeten met hun fikken van "Carlito's Way" afblijven!!!!!!!
moviefreak#1
Waar gaat het heen als zelfs Carlito's Way niet meer heilig is
edit: oh ik weet het al : Scarface Begins met in de hoofdrollen Nelly, Jay-Z, 50 Cent en een kort rolletje voor Eminem.
Phil Leotardo
Mario Van Peebles NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Dan heb ik echt nog liever P. Diddy
Leno
Volgens IMDB is de titel nu: Carlito's Way: Rise to Power.
Ik weet niet of ze het nog gaan veranderen..

Carlito's Way
1993