Cake (2005)
Genre: Komedie
Canada / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Nisha Ganatra
Met onder meer: Heather Graham, David Sutcliffe en Taye Diggs
IMDb beoordeling: 4,9 (4.123)
- Niet beschikbaar op Netflix
- Niet beschikbaar op Pathé Thuis
- Niet beschikbaar op Videoland
- Niet beschikbaar op Amazon Prime
- Niet beschikbaar op Disney+
- Niet beschikbaar op Google Play
- Niet beschikbaar op meJane
Plot Cake
"Have your life and eat it too."
De 29-jarige Pippa McGee (Heather Graham) is een schrijfster met een vrije geest, die besluit het bedrijf van haar vader, een conservatief bruidstijdschrift, over te nemen. Ze heeft altijd relaties gemeden, en zodoende heeft ze ondanks haar knappe uiterlijk nog geen enkele serieuze relatie gehad. Nu blijkt echter dat er op vaders kantoor meerdere knappe mannen werken.
Pippa McGee
Malcolm McGee
Rachel
Luke
Margreet
Echt een ontzettend stomme film. Niet origineel en zeer slaapverwekkend. Een halve *, en dat alleen maar omdat ik geen 0* mag geven.
amethyst
matige film hoor naar mijn mening erg traag en vol met cliche's en vooral het einde erg snel afgeraffelt, enige pluspuntje vond ik de bijrol van de " mannelijke" assistent/telefonist
Rudie
Gewoon aardige romantische komedy. lekker luchtig.
Heather Graham is gewoon een jonge uitvoering van Goldie H. en daar was ik altijd een beetje gek op vroeger
Ik geef het een voldoende... dus 3 **
Norma
Verrassend leuke romcom! Dat verrassende zit 'em dan niet in het script, want dat hebben we al zo vaak voorbij zien komen. Verrassend eerder omdat de film ondanks bovenstaande toch wel erg vermakelijk was en Heather eens een ander gezicht is dan de gebruikelijke Kate Hudson of Drew Barrymore.
Voorspelbaar en zeker niet origineel, maar met een hoog gezelligheidsgehalte. In zijn genre toch wel 3,5 sterren waard.
soom
Lekkere wegdroomfilm. Hartstikke luchtig, met een verbazingwekkend goede David, van wie ik nooit had verwacht dat hij in een lange film overeind zou blijven. Kende hem tot nu toe alleen van Gilmore Girls namelijk, maar hij doet het goed, en een leuke rol van Heather.
Ook grappige eindshots. Wel even wat ik nodig had. Geen ingewikkeld verhaal, geen gedoe, alleen maar fijn wegdromen. Heerlijk maffe film.
breedbeeld
OK bekend verhaal maar kan toch leuk zijn. Echter dat werd het bijna nooit.
Zeer rommelige film .Ontwikkelingen in het verhaal , karakters en emoties sluiten niet op elkaar aant . Wellicht dat een goede editor er wel wat van had kunnen maken.
sylvia1
Opzich wel leuk, maar voorspelbaar
2,0
xenne
begin kwam ik moeilijk door, maar vond het beter worden na een tijdje. misschien omdat Heather Graham heel mooie ogen heeft. verder niets nieuws onder de zon.... 2
Ellen1982
Leuke film met mooie humor en een vleugje verdriet. leuke hoofdrolspeelster. Ben dus positief.
tommykonijn
Saaie film is dit, Heather Graham is in een bijrol in bijvoorbeeld Anger Management nog wel aardig maar 91 minuten haar vond ik een beetje teveel van het goede, het verhaal heeft niet genoeg vaart en is bovendien veel te zoetsappig, ook de verdere acteerprestaties waren niet echt geweldig. Er zijn zoveel films die over dit onderwerp gaan, eigenlijk teveel vind ik maar dit is wel een van de mindere eruit, één grappige scene en één glimlach redden het bij mij tot niet een goede komedie.
Aapje81
Graham heeft een talent voor de verkeerde rollen. Haar verschijning maakt deze film de moeite waard. Het probleem van Cake is vooral dat alles op zoveel gedachte hinkt dat het gaat irriteren. En dan krijg je de paradoxale situatie dat je een film leuk en sympatiek vindt maar tegelijkertijd ook heel vervelend. Ik hoop dat iemand dit nog kan volgen.
m1701
Leuke film
Maar niets bijzonders.
Weinig lach momenten.
Meer iets van een 13 in een dozijn.
Heb me goed kunnen vermaken met deze film
jumpstylemovie
Veel te doorsnee film die nogal Low Budget oogt. Sowieso niet mijn Genre. Acteerwerk was niet heel slecht maar ik begin me best te irriteren aan steeds dezelfde verhaalloop in al die cliché-romantiek films.
LotusBlossom
cliché en zoetsappige film
daar heb ik het nu wel een keer mee gehad hoor
brabusRUS
Volgens de berichten op Moviemeter en de standaardafwijking (1,06) is het dus love it or hate it.
Moviemeter:
120 stemmen | gemiddelde 2,51
Imdb:
User Rating: 4.7/10 2,116 votes »
Zijn niet bepaald super cijfers, maar je weet het maar nooit.
Dreiecke
Nu eens als onderwerp een vrouw van 29 met het Peter Pan syndroom (niet alleen voor mannen weggelegd)
Ik vind het bijbehorende gedrag niet komisch (eerder een drama), heel vervelend zelfs en om die reden vond ik de film pas het laatste half uur enigszins te genieten.
Wel prima acteurs (ook heel mooi om te zien ) en mooi gefilmde beelden.
Dk2008
Vervelende film dit, of je moet Heather Graham een leuke meid vinden. Die speelt een losbandige meid, maar het kon me allemaal niet zo boeien. En er viel helemaal niets te lachen dus laat komedie maar weg. 1.0.
Werkloze acteurs voeren Shakespeare op in gewelddadige game, 'Mr. K' is aangekocht door Amerikaanse distributeur | MovieMeter Recap
'No Country for Old Men' is morgenavond (20 januari) op televisie te zien: 'Prachtige film vol sfeer en dwaze figuren en dialogen'
'Escape from Alcatraz' staat binnenkort weer op Netflix: 'Dit is voor mij de ultieme gevangenisfilm'
Welke films worden vanavond uitgezonden op televisie?
Angel-A
Take the Lead
Drama / Muziek, 2006
Bordertown
Thriller / Drama, 2006
bruiloftvrouwelijke regisseurmagazine editor vader dochter relatie
Social media
- Registreer |