• 9.378.659 stemmen

Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)

Komedie | 83 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Mike Bigelow

Met onder meer: Rob Schneider, Eddie Griffin en Hanna Verboom

Gesproken taal: Nederlands, Engels, Pools en Portugees

Releasedatum: 18 augustus 2005

Plot Deuce Bigalow: European Gigolo

"For the women of Europe... The price of love just got a lot cheaper."

Deuce Bigalow, het "geschenk voor de vrouw" komt in de verleiding om zijn oude beroep weer op te pakken als zijn voormalige pooier T.J. Hicks (Griffin) hem uitnodigt voor een vakantie in het bruisende Amsterdam. Door samenloop van omstandigheden raakt Hicks betrokken bij een aantal mysterieuze moorden op de upperclass gigolo's van Europa. Deuce zal zijn charmes weer in de strijd moeten gooien om de naam van zijn beste vriend te zuiveren. Intussen bindt onze hunk ook de strijd aan met de machtige Europese Unie van Prosti-dudes en ligt er een gezelschap van abnormale, ongeduldige vrouwelijke cliënten aan zijn voeten...

Deuce Bigalow

avatar van jobbybx

jobbybx

deel 1 viel best mee,maar deze is er teveel aan

deel 2 is een flop

de humor is plat om het zo maar te zeggen

laag bij de grond humor

avatar van tjalling

tjalling

wel grappig maar geen top komedie.

avatar van AGE-411

AGE-411

tjalling schreef:

wel grappig maar geen top komedie.

deze bovenstaande zin is een belediging voor de komedie.

avatar van Ethicus

Ethicus

Heeft iemand het telefoonnummer van Hanna Verboom? Ze is zo mooi en verdomd nog aan toe, ze heeft filosofie gestudeerd (me 2). Geweldig toch.

Hanna als je dit leest, wil ik je laten weten dat ik op je zal wachten... Ja, tot ik verliefd word op een ander natuurlijk.

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

Vind deze persoonlijk nog net iets beter als deel 1

avatar van erwku

erwku

wat een prul

(patat uit de wc eten scene waar gaat dit heen??)

Slechter dan dit wordt het inderdaad niet.

avatar van erwku

erwku

okay die scene waarin die vrouw met de penis neus moet niezen maakt

het voor mij nu al definitief tot een van de slechtste komedies ooit,

avatar van v.i.c.t.o.r.

v.i.c.t.o.r.

Een van de slechtste films ooi. Hoe kunnen die 2,2 sterren gemiddeld ooit bij elkaar gescharreld zijn?

avatar van P8rb

P8rb

Haha, de humor hier beviel me wel. Op de 1 of andere manier kan ik altijd lachen om superflauwe/platte/slechte humor Wanneer die dwerg in het water wordt gegooid en je hoort zo plop. De fransman in het aquarium. Voor de rest nog veel meer lompe humor waar ik wel om kon lachen. Ook grappig natuurlijk dat het in nederland afspeelt, vooral de nedelandse acteurs/actrices die langskomen is wel leuk. 3*

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Soms is een film zo slecht dat het daardoor juist weer grappig word. Zelfs dat lukte bij dit gedrocht niet altijd, maar moet eerlijk toegeven dat ik toch wel een paar keer heb kunnen lachen. De mooie Hanna Verboom is een pluspunt, maar dan ook alleen maar door haar mooie verschijning. Belabberde acteerprestaties van iedereen en vooral de Nederlanders die Engels spreken waren bijzonder ergerlijk. Zonder moeite uitgekeken, maar heb me vaak moeten ergeren. De scene in het aquarium was wel erg leuk...

avatar van Purmerend

Purmerend

Komt Amsterdam/Nederland zo uitgebreid aan bod in een toch best grote amerikaanse speelfilm is het zo'n gedrocht, echt jammer.

avatar van hertogje

hertogje

Best wel een dramatische film. Jammer dat Nederland zo lomp wordt neergezet. Verder wel paar leuke grapjes, maar overall gezien slechte film.

avatar van Statiegeld

Statiegeld

Wat een misbaksel zeg. Ik heb echt niet een keer gelachen, wat een kutfilm. Het grootste kutmoment was wel de hele korte tussenscene waarin ze een boot lieten zien op de grachten die gewoon haperde. Kom op zeg, als je een brugklasser vroeg een film te maken dan hadden ze die scene er nog uitgeknipt. Ik weet niet of dat jullie ook was opgevallen maar als je zoiets ziet dan kun je als regisseur net zo goed stoppen.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Dit moet echt een van de grootste kutfilms zijn die ik ooit heb gezien. Waar het eerste deel nog bij vlagen grappig en ontroerend was, is in dit vervolg vreselijk uitgekauwd en onder de maat. Ook vermoed ik dat Rob Schneider de hele film zo stoned was als een garnaal. Zijn performance was echt abominabel slecht, en die suffe kop van 'm deed ook al geen goed. Het grootste mankement aan deze film is eigenlijk nog wel dat er geen enkele geslaagde grap in zit. Ja, of je moet houden van een hoop onderbroekenlol over grote piemels en homo's. Na een uur kon ik het niet meer aanzien. Ik zet bijna nooit een film af, maar dit was gewoon poep. Deze film is zelfs Alan Smithee-onwaardig. 0,5*

avatar van Chuck Taylor

Chuck Taylor

• 1953 stemmen

Het enige leuke van deze film is dat je er de Amsterdamse grachten in herkent .. walgelijk.

avatar van JohnMcLane

JohnMcLane

onbekend! schreef:

Ik heb echt spijt dat ik hem heb gekocht voor 12 euro ; !

avatar van Toomzor

Toomzor

Kwam laatst op TV, toen heb ik hem maar gekeken, best goede / grappige film.

3.5

avatar van MissyNador

MissyNador

slechte film met een paar grappige dingen ertussen

avatar van Christa22

Christa22

soms wel leuke momenten maar echt veel te overdreven!!!!!!

avatar van Lad

Lad

Haha, de film viel best goed mee. Ik heb enkele keren goed moeten lachen.

avatar van Michou

Michou

Ik vind dit zo'n grappige film! Ik snap niet hoe de mensen hier zo negatief er over kunnen zijn.. De humor is dan wel flauw, maar ik vond het wel heel grappig. En leuk dat het in A'dam is gefilmd. 3,5*

avatar van douwens

douwens

Een van de slechtste humorfilms allertijden. Vrijwel iedere grap in deze film is ultiem flauw en dan ook nog eens niet grappig. Dat ze zo een film net in NL op moeten nemen. Als Nederlands acteur moet je toch ook geen bijrol willen in een draak van een film als deze.

0,5

avatar van seth gecko

seth gecko

het enige positieve aan deze draak is de les die er uit te leren valt...

Als een lelijke Schlemiel als Rob Schneider het kan aanleggen met Hanna Verboom, dan is er voor alle normale kerels zeker hoop.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Belachelijk flauwe bedoening, die Nederland natuurlijk afschildert als een soort hedonistisch flikkervolk vol junks, met naakte weervrouwen en overal homofiele pooiers.

avatar van AGE-411

AGE-411

Donkerwoud schreef:

Eerlijk gezegd, dat denkt men overal ter wereld hoor. Steeds als Amsterdam op duikt, in welke film dan ook (zever of bloedserieuze film), dan is het steeds om criminele feiten (sexs and drugs)

Net zoals wanneer je Parijs zegt: denkt iedereen meteen de eifeltoren. Het hoort er gewoon bij. Als men in een film in Parijs gaat filmen is dan is dat toch voor een romantisch aspect in een film te verwerken?

En eerlijk gezegd, als ik aan a'dam (en Nederland in het algemeen) denk denk ik meteen ook aan coffeeshops en hoeren

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Nou ja, nog een paar jaar Hirsh Ballin en Ab Klink en Nederland voldoet weer aan het imago dat het in de jaren '50 had.

avatar van Zinema

Zes jaar na dato komt er een vervolg op het niet al te beste deel een. Dit allegaartje is rommelig, voorspelbaar en ondanks de hoeveelheid grappen, totaal niet grappig. Erg plat en flauw en bijna schaamteloos denigrerend tegenover ons kikkerlandje en elke rechtgeaarde cinefiel. Schneider zette zichzelf behoorlijk voor lul door het uitbrengen van deze film. De grote vraag blijft natuurlijk wie deze drol regisseerde, Sandler of Schneider? Of een derde grote onbekende.. We zullen het vast nooit echt te weten komen. Gelukkig maar, anders zouden we ook nog op pad moeten met de pek en veren.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

De film had leuke momenten, maar het merendeel was gewoon verschrikkelijk flauw..

avatar van korp

korp

De eerste vond ik best vermakelijk, maar dit is echt een gruwel.

Enige grappige eraan is het feit dat de Nederlandse acteurs op deze film afkwamen als vliegen op hondenpoep en dat het uiteindelijk hoort in het rijtje slechtste films ooit. Leuk voor op je CV. Heerlijk.