• 9.377.311 stemmen

Geregisseerd door: Len Wiseman

Met onder meer: Kate Beckinsale, Scott Speedman en Tony Curran

Gesproken taal: Engels, Frans en Hongaars

Plot Underworld: Evolution

"My God. Brother, what have you done?"

Selene de vampier en Michael, de hybride Lycan proberen hun bloedlijn te traceren. Het doel hiervan is de geschiedenis en daarmee het geheim van de eeuwige vete tussen de beide kampen te vinden.

avatar van E-sheep

E-sheep

Deel 1 was goed, Deel 2 was ook goed!

Vind het altijd jammer als die is afgelopen.

Maar zo te zien valt er nog een deel 3 te verwachten, ben benieuwd!

avatar van 606

E-sheep schreef:

Deel 1 was goed, Deel 2 was ook goed!

Vind het altijd jammer als die is afgelopen.

Maar zo te zien valt er nog een deel 3 te verwachten, ben benieuwd!

wanneer dan ik hoop van wel wie weet het

avatar van sjob

sjob

holy crap!!! top verhaal (in 1 ook al) top specials en top vrouw!! damn over elke shot is goed nagedacht en er zitten echt hele vette tussen....

echt als je in een videotheek werkt zoals ik word je zo zielsgelukkig van dit soort films

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Het origineel vond ik beter, maar ook Evolution is goed en vermakelijk. Het acteerwerk is in orde, net als de regie.

Kate is net als in deel 1 verrukkelijk en het donkere sfeer maakt de film nog mooier.

Van mij mag er nog een 3e deel komen, als Kate maar meedoet en ze een goed verhaal verzinnen..

avatar van Ritchie30

Ritchie30

Vind deze evengoed als de vorige, een aarader

avatar van Jorick

Jorick

Een goed en waardig vervolg. Zeer vermakelijk, mede door de erg aantrekkelijke Beckinsale.

avatar van Herisson

Herisson

Nog meer aktie dan deel 1! Geweldig gewoon. Je blijft op het puntje van je stoel en er is toch ook veel aandacht besteed aan het verhaal eromheen.

Hoop ook nog op een deel 3, mits deze niet teleurstellend wordt, want evolution is denk ik moeilijk te overtreffen.

En ja, Kate is geweldig

avatar van prospero

prospero

Uber !! Die blauwe "gloom" die een beetje over het beeld lijkt te hangen, dat vind ik zo goed gedaan.. Brengt echt de kilte omhoog zegmaar. Hele vermakelijke film, echt een aanrader !!

Een 3,5*

avatar van jeffreyh

jeffreyh

goede film, aanradertje net zoals deel 1!! vond het zelf ook jammer toen hij afgelopen was! gewoon goede actie en een goed verhaal!!

iGeO

Vorige week eindelijk deel 1 gezien (begrijp achteraf niet waarom ik die niet eerder heb bekeken, want die lag al een aardige poos bij mij in de kast). En afgelopen zaterdag deel 2 gekeken....

In 1 woord: Vet, Vet en nog eens Vet!!!

Sorry, dat waren er 6...

Maar in ieder geval, de actie is goed en veel aanwezig. De FX is nog even wat beter dan deel 1 en het verhaal wordt je nog eventjes goed uitgelegd.

Vooral de eind scene in die ruine is strak!!!

Voor mij 4*

En, o ja, kom maar op met deel 3.

avatar van The Oceanic Six

Ik vond deel 1 al saai, oninteressant en vervelend, deel 2 zit ook in die buurt. Ietsjes beter, dat wel maar verder boeit ook deze me totaal niet. Films als Blade gaan veel beter om met de vampieren verhalen.

1 Ster voor deze film.

The Oceanic Six schreef:

1 Ster voor deze film.

Duidelijk dus niet jouw soort film, aangezien je deel 1 al niet goed vond (waarom dan eigenlijk deel2 kijken???).

De rest van je recente waarderingen kan ik me (deels) in vinden.

Maar hier zit je er toch wel erg naast...

iGeO schreef:

De rest van je recente waarderingen kan ik me (deels) in vinden.

Maar hier zit je er toch wel erg naast...

Tsja, ik kon ze beide gratis zien, en gezien de vele reacties die wel positief waren, had de film mijn interesse. Maar helaas, ook deel 2 boeit me weinig. Ik heb ook weinig met vampieren e.d., dus daar zou het ook aan kunnen liggen. Al hoe wel ik de Blade trilogie wel erg gaaf vond. Misschien omdat die serie een hogere coolheidsfactor had.

Underworld is me allemaal net te donker, te traag, te langdradig en niet spannend genoeg. Niet dat de film slecht is, zeker niet, maar de film kan mijn interesse gewoon niet te pakken krijgen.

avatar van FillumGek

FillumGek

Vond het teveel van hetzelfde en langdradig. Toch drie sterren voor de soms toffe actiescenes en Beckinsale.

avatar van Angel25

Angel25

ik vond dit echt een goeie film! jammer dat Micheal al vrij snel dood ging... maar verders echt een goeie film 4

avatar van sel

sel

ik vond dit echt een waardige opvolger. ik heb alle twee de delen achter elkaar gekeken, je zit dan echt in het verhaal.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Oh lijkt me een schitterende film!!!

avatar van cafe1900

cafe1900

Is maar een woord voor: GEWELDIG. En ook nog 'n knappe hoofdrolspeelster, wat wil je nog meer.

avatar van centurion81

centurion81

• 2068 berichten
  • 1993 stemmen

Ik vond het een heerlijk vervolg en heb ook zeker een onwijze zin in een eventueel derde deel maar de mystiek en de epische strijd tussen Lycans en Vampires bestond mis ik iets meer hierin.....Het is nog steeds een vet verhaal maar het gegeven van de twee rassen is minder belangrijk.

SFX waren vet, sound FX ook...KAte was Great...Leuk om Derek Jacobi weer eens gezien te hebben...

Wil trouwens nog even melden dat ik de plot outline die hierboven staat links van de poster echt waardeloos vind.

avatar van mos18

mos18

was wel lachen

centurion81 schreef:

Ben ik helemaal mee eens!!!

avatar van JodyWeistra

JodyWeistra

Slecht vervolg op de eerste.

JodyWeistra schreef:

Slecht vervolg op de eerste.

Jammer, dit...

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Vond dit een zeer goed vervolg, waarbij het verhaal wel iets minder was als het eerste deel.

Daarentegen vond ik de aktie zeer goed.

De special effects vond ik ook beter als in deel 1, bijvoorbeeld de transformaties van de lycons.

En Marcus was echt cool.

Het geluid vind ik echt SUPER in deze film.

avatar van Vader81

Vader81

En dat zeker verdiend !

Op naar het 3de deel !!!

avatar van Charles Manson

Charles Manson

Een 0,5 voor dit verschrikkelijke stuk BAGGER.

Mijn god, ik wist dat er vermoeiende, onsamenhangende KUT films bestonden maar dit werkje is echt te verschrikkelijk.

Het "verhaal" is zo'n berg onsamenhangend geneuzel dat ik niet eens moeite WIL doen om het te begrijpen.

En dan rest er dus verder niets dan van die vermoeiende, veels te snel bewegende mtv-clipjes-achtige kut actie scenes.

Van die effecten die welliswaar uit de modernste computer komen maar zooooooo onecht zijn.

En waarom was de hele film nonstop in een blauw filter gefilmd??

De zgn. "duistere sfeer" kon ik nergens ontwaren.

Ik wil de film vooral als sfeerloos typeren.

Gewoon dom schieten, nonstop.

En dan die eeuwige Matrix-achtige bewegingen......

Ik ben na zo'n 3 kwart van de film maar in een boekje gaan bladeren (kon hem helaas niet af zetten want ik was met meerdere mensen).

Nee sorry, een 0,5 geef ik alleen maar omdat nog lager niet mogelijk is. Niet mijn soort film.

avatar van Charles Manson

Charles Manson

Zo, ik heb een nachtje geslapen en nu ga ik mijn mening nuanceren:

Nee, ik vind hem nog steeds BAGGER!

Ik stoot liever heel erg hard mijn grote teen dan dat ik hem nog eens moet zien.

avatar van Sinner

Sinner

Neen kon mij ook absoluut niet bekoren. Persoonlijk vind ik de eerste Underworld best vermakelijk maar hoe men er in is geslaagd om deze tweede zo te verpesten is mij absoluut een raadsel. Had de eerste nog enigzins een plot en opbouw, dat is hier volledig verdwenen om toch maar zo veel mogelijk explosies en shots van Beckinsale's achterwerk in beeld te krijgen. Ik hoop dat de extended edition nog wat verbetering aanbrengt maar ben er niet echt hoopvol voor.

Een matige film dus. Enkel de middeleeuwse scenes in het begin waren nog redelijk te pruimen. (en natuurlijk Kate's strakke leren pakje - maar voor dergelijk vermaak bestaat er natuurlijk een ander soort film. 2.

Charles Manson schreef:

Een 0,5 voor dit verschrikkelijke stuk BAGGER.

En waarom was de hele film nonstop in een blauw filter gefilmd??

De zgn. "duistere sfeer" kon ik nergens ontwaren.

Ik wil de film vooral als sfeerloos typeren.

Gewoon dom schieten, nonstop.

En dan die eeuwige Matrix-achtige bewegingen......

Goede reactie!

Niks aan toe te voegen, dit is gewoon een ouderwetse K U T film.

avatar van happie

happie

Deze film was zeker het kijken waard. Vond het een leuke film.