• 9.374.652 stemmen

Geregisseerd door: Steve Oedekerk

Met onder meer: Tim Robbins, Martin Lawrence en John C. McGinley

Releasedatum: 5 september 1997

Plot Nothing to Lose

"When the odds are against you, sometimes the only bet is yourself."

Nadat Nick Beam (Tim Robbins) zijn vrouw met zijn baas heeft betrapt, gaat hij er met de blik op oneindig vandoor. Onderweg wordt hij overvallen door T. Paul (Martin Lawrence). Dit gaat echter niet van een leien dakje aangezien Nick toch niets meer te verliezen heeft. De overval verandert in een ontvoering van de overvaller.

Terrence Paul "T-Paul" Davidson

Davis "Rig" Lanlow

Phillip "P.B." Barrow

Bertha "Mama" Davidson

Security Guard Baxter

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Eindelijk sinds lange tijd weer een leuke komedie gezien met nog een verhaal ook.Grappig duo (hoewel ik Robbins te serieus en Lawrence te vrolijk vond).Ik heb me niet 1 keer verveeld en hoop dat er meer van deze films worden gemaakt.Voor mij was het Topvermaak!

3.5 *

avatar van Gehenna

Gehenna

Robbins een keer in een komedie zien is weereens wat anders, met een leuke Martin Lawrence.

Aardige en vermakelijke film. 3*

avatar van Diesel

Diesel

Oederkerk brengt verassend goed het onderscheid tussen zwart en wit in Amerika in beeld. De poster alleen al is veelzeggend als je het mij vraagt, de well dressed blanke die leunt op de poor black man.

avatar van D-ark

D-ark

Leuk filmpje niks meer een 3

avatar van Action

Action

Martin lawrence Is Hilarious in deze film.

• 1953 berichten

Leuke, droge humor. De tegenstellingen tussen de hoofdpersonen en het goede acteerwerk maken dit een hele leuke film om naar te kijken !

avatar van FillumGek

FillumGek

Hier en daar een glimlach en een aantal grappige situaties. Drie sterren.

avatar van MrEd

MrEd

Flauwe film, ben zowieso al niet gecharmeerd van Lawrence en ook in deze film doet ie mij niet veel. Blijf hangen op 1.5*.

• 1953 berichten

Ik vind hem om een of andere reden minder leuk dan de eerste keer. Nu zie ik dat hij best flauw is. Maar toch nog wel vermakelijk. Het begin vind ik heel leuk als Lawrence in de auto stapt om deze te carjacken. Daarna wordt de film steeds minder en wordt hij niet meer zo leuk als eerst.

avatar van king16

king16

• 1904 stemmen

Heb me net weer prima vermaakt

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Terrance vs Nick Beam vs Henry..

Terrance : freeze Motherfucker, Do you Hear me Motherfucker..

Nick Beam : Heyy don't be so mean... listen Henry we are gonna take some stuff out this store do you got any problem with that?

Henry : (schud zijn hoofd, Nee)

Nick Beam : good... well honestly who was scaryer..

Henry : Honestly..

Nick Beam : yes..

Henry : He was scaryer..

Terrance : HAH

Hahahahahaha
en toen ze de bank gingen overvallen ging die bewaker 2 uurtjes dansen.. Zag die gezicht van Martin hoor hahaha .. en toen die bewaker klaar was zei Martin... Whiteboys.. hahaha
Blijft leuk..

avatar van film_kaza

film_kaza

Goeie film. Tim Robbins deed het erg leuk maar Martin Lawrence was soms een beetje gestoord. Ik vroeg me echt vaak af hoe het eindigde en toen kwam net het einde dat ik liever niet had. Niks mis mee hoor. Ik hoopte gewoon op een zielig einde waarbij die vrouw gewoon echt aan het neuken was en hij niet had gebeld. Dat is dan weer eens een ander einde dan de meeste films. Uniek en loopt anders af dan je verwacht, maar dat is deze niet.

3,5

avatar van Mescaline

Mescaline

goede film leuk verhaal en paar keer goed kunnen lachen

3,5

avatar van AfterShocks

AfterShocks

Wat een leuke comische film; Lawrence en Robbins maken het echt kant en klaar! Bij verre de een na beste film van Lawrence. 4.0

avatar van moviegirl2

moviegirl2

wel lachen met de inbraak in het kantoor

verder niet echt flitsend, maar wel vermakelijk.

3 *

• 1953 berichten

De film beloofde in het begin wel veel. Ik vond de scene in de auto hilarisch toen Lawrence bijna in zijn broek poepte van angst. Daarna werd de film toch gemiddeld. Maar toch, best grappig om naar te kijken.

avatar van moviegirl2

moviegirl2

die scène met dat beeld

avatar van Feeder

Feeder

Dit vind ik nu eens een héél grappige film

hilarisch gewoon

avatar van Peojuzi

Peojuzi

Dit is nouw mijn filmliteratuur! Ik vind Marin Lawrence ook altijd erg leuk acteren en het duo dat hij vormt met Tim Robbins is al helemaal om in een scheur om te liggen.

Ik ga hem 'as soon as possible' nog maar een keertje kijken

avatar van Mr. M

Mr. M

Misschien niet een comedy met een briljant of origineel verhaal, of veel diepgang. Maar wel een comedy met best een flink aantal scenes waarom ik helemaal in een scheur heb gelegen. En daar gaat het in de eerste plaats om bij een comedy.

De chemie tussen Lawrence en Robbins is erg goed, en hoewel ik Lawrence in lang niet al z'n films grappig vind, vind ik hem hier, in combinatie met de droge Robbins, erg geestig.

Geslaagde comedy dus, met een standaard einde, maar ik heb in de tijd daarvoor genoeg kunnen lachen om de film dat te vergeven.

3,5 ster.

avatar van nightbreed

nightbreed

Tim Robbins weet te redden wat Martin Lawrence zoals gewoonlijk verneukt.

Dankzij Tim Robbins nog een 2,5

Ondanks Martin Lawrence nog een 2,5

Cijfer: 2,5

avatar van .adham

.adham

Nick Beam :FReeze Sucker bitch!

Henry : That was much better

avatar van Sugakiss

Sugakiss

Geweldige film!

Het eerste uurtje lag ik helemaal dubbel van het lachen, maar geleidelijk aan werd de film steeds sirieuzer. Ik vond de chemie tussen Robbins en Lawrence fantastisch, en het verhaal was misschien niet de origineelste, maar het kon er zeker mee door!

avatar van Brave

Brave

wat gebeurt als je vrouw vreemdgaat en je komt niet in shawshank hmm dan kom je martin lawrence tegen:-) leuke vermakelijke comedie niet meer niet minder zitten leuke stukjes waar ik om kon lachen al met al 3*

avatar van Ladyiem

Ladyiem

Geweldige film, ik heb een aantal keren echt dubbel gelegen.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Hele aardige film, met een aantal leuke stukken. Acteerpestaties zijn slecht, zowel van Lawrence (gebruikelijk) als van Robbins. De grappendichtheid ligt ook iets te laag, maar sommige stukken zijn echt hilarisch. Daarom 3,5*

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ik vind Martin Lawrence sowieso vet grappig! In deze leuke film doet hij wat mij betreft goed zijn best samen met Tim Robbins en dat creert erg leuke momenten...! Leuke film die je erg weet te vermaken....!

* * *

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

.adham schreef:

Nick Beam :FReeze Sucker bitch!

Henry : That was much better

Prachtige scene is dat, geweldig....!!

avatar van markie1978

markie1978

Goede film van Tim Robbins, niet zo goed als de Shawshanks Redemtion, maar komt er aardig in de buurt.

Het verhaal is vanaf het begin erg doorzichtig, maar maakt het misschien daarom wel erg grappig.

avatar van Barcel

Barcel

Echt een grappige film.

Die scene waar de bewaker wel meer dan een uur danst terwijl Robbins en Lawrence op hem wachten, was echt heel erg lachen.

En ik kon me altijd vermaken voor Martin. Hij kan echt goed grapjes maken. Vet cool.

Een dikke 4 voor de film.