Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Allison Anders, Alexandre Rockwell, Robert Rodriguez en Quentin Tarantino
Met onder meer: Tim Roth, Madonna en Antonio Banderas
Releasedatum: 7 augustus 1997
Plot Four Rooms
"Twelve outrageous guests. Four scandalous requests. And one lone bellhop, in his first day on the job, who's in for the wildest New year's Eve of his life."
Op oudjaarsavond in hotel Mon Signor in Los Angeles staat bediende Ted (Tim Roth) er helemaal alleen voor. Plotseling raakt hij dan verwikkeld in vier vreemde situaties. Als eerste komt hij in een kamer waar een groep heksen een ritueel willen uitvoeren, maar ze missen sperma. Vervolgens komt Ted in een kamer terecht waarin een gewapende man zijn vrouw op het bed heeft vastgebonden. Daarna wil een gangster dat Ted voor zijn vervelende kinderen zorgt terwijl hij en zijn vrouw naar een feest zijn en als laatste wil Hollywoodster Chester Rush de hotelbediende gebruiken voor een nogal vreemd spelletje.
- Trailer (YouTube)
- Four Rooms (MusicMeter)
Ted the Bellhop
Elspeth
Eva
Raven
De GeuS
Vond eigenlijk alleen het vierde verhaal nog enigszins grappig en de moeite waard; 2,5 ster....
pietje punk
tim roth speelde echt ge-wel-dig in deze film! dat loopje, dat accent echt goed! wat de andere al zeggen de eerste 2 verhalen hebben niet zoveel, de derde (Robert Rodriguez) was zeer geslaagd, banderas speelde weer goed! salma hayek op tv was ook niet slecht
de vierde (QT) was heel tarantino (zegt al genoeg
) strakke dialoog, veel onzin etc. alleen waarom hebben ze bruce willis niet op de aftiteling staan!! kunnen ze wel gebruiken toch zo'n naam! naast banderas, roth en tarantino was het niet zo heel veel (nee ik vind madonna niet zo heel veel, ookal zit ze in een strak pak
maarja, dankzij roth een 4*
pikedre
het laatste filmpje maakt alles goed !!
super geacteerd door Tom Roth en uiteraard Quentin Tarantino
een 3,5... maar puur voor het laatste filmpje
Smoghler
Vind deze film niet echt super, maar zeker wel de moeite waard.
Heb m onlangs op DVD gevonden bij de Mediamarkt.
mikoz
een mindere tarantino ..
hij heeft em dan natuurlijk ook niet helemaal zelf gemaakt
Vive La Fête
Weet er iemand toevallig hoe dat begin- en eindmuziekje heet??
alvast dank!
Vive La Fête
Na enig zoekwerk ben ik er dan toch achter gekomen hoe het nummer heet.
Dus voor de liefhebber: het nummer heet 'Vertigogo' en het is van 'Combustible Edison'.
feanaro surion
Ook maar het gemiddelde nemen van de vier stukjes want ze zijn zo verschillend van elkaar dat het erg moeilijk te beoordelen is.
Het eerste filmpje slaat helemaal nergens op, het meest domme wat ik ooit gezien heb. (0.5*) Het tweede filmpje was erg leuk totdat Siegfried oppeens erg vreemd begon te dansen, het was leuk maar daardoor toch stukken minder(3.0*). In het derde stukje is vooral Antonio Banderas geweldig, en ook het meisje valt op in positieve zin.(3.5*) en het laatste filmpje begint nogal vreemd met QT in een hele vreemde rol maar naar het einde toe word ook dit filmpje erg cool(3.5*). Als gemiddeld cijfer dus: 2.5, maar ik geef een 3 omdat het lullig is de laatste 3 filmpjes af te rekenen op het eerste flutfilmpje.
Flipman
Ik vond de laatste twee Filmpjes geweldig, de tweede een beetje langdradig en de eerste maar zozo.
Het eerste Filmpje deed me erg denken aan de Film "Little Witches," zonder twijfel één van de allerslechtste Films die ik ooit heb gezien! Het tweede stukje vond ik wel aardig, de derde scène was geniaal
! Werkelijk geniaal, nog beter dan de laatste, terwijl ik had verwacht dat dat dankzij de regie van Tarantino de beste zou zijn!
Al met al 'n vier: één en 'n kwart voor de derde en één en 'n kwart voor de vierde en... nou ja, de rest was niet slecht, maar die mogen bekvechten om het overgebleven deel.
b_cru
De film boeide me wel. Eerste verhaal was inderdaad niet veel. Ook beetje simpel. 2de verhaal was al wat beter, maar ook hier was het niet meer. Maar 3de verhaal is schitterend!!! Die maakte voor mij de hele film. Laatste was weer voorspelbaar. Toch 3 sterren omdat ik juist verhaal 3 birljand vond
hitmannetjuh
Deze film heb ik ervaren als mijn ontmaagding. Het begint wat houterig en hakkelig, dit wordt gelukkig opgebouwd tot het betere werk en eindigd in een spetterend orgasme!
3 * voor het geheel
die Lange
dat deel van tarantino vind ik wel ontzettend geniaal, dus aan hem ligt het niet
FillumGek
Vermakelijke film met een leuke rol van Roth. Vooral het 3e filmpje vond ik geniaal
zoutzak
Het dramatisch slechte eerste helft wordt deels gecompenseerd met een erg sterk laatste kwart.
Roth was gewoonweg slecht.
sn@ke
- 2077 berichten
Banale flutfilm. Roth is barslecht en ongrappig , de eerste 2 verhalen zijn irritant, saai en flauw. Het derde kon één glimlach op m'n gezicht toveren naar het einde toe. Tarantino's viedere verhaal is een oervervelend , banale dialoogscene waarin echt niets anders dan gezeverd wordt en de hele point te banaal is voor woorden. Dat gevoel heb ik wel meer bij deze regisseur , al kan hij zeker wel fantastische cinema maken zoals Kill Bill.
animalkrullie
Moet zeggen dat de eerste 2 verhaaltjes uit dit vierluik niet echt goed zijn (vooral de eerste met de heksen is zelfs slecht te noemen), maar de derde is geweldig en de vierde maakt hem toch een goede film.
Laat ik voorop stellen dat het geen klassieker is maar wel een leuk vermaak.
youri_bonito
3* omdat de laatste 2 filmpjes de bom zijn
"DON'T misbehave!"
Pellie
Heksenfilm is slecht....voor de rest een briljante film !
Tim Roth acteert geweldig!
Sollomon T.
Ik vond dit maar een matig filmpje, bij de begin scéne toen Ted met zijn opa op bed zat en begon te praten dacht ik, ja dit wordt een goeie film, maar halverwege dat heksen hoofdstuk vond ik het belachelijk en dat tweede filmpje was niet veel beter.
de overige hoofdstukken vielen best mee, doch ik had veel beters verwacht
D-ark
Toch maar eens gekeken en ik vond hem erg leuk. Het heksen en kinderen filmpjes vond ik wat minder. Maar Tartatino als filmster maakt veel goed.
3,0
XZtephan
Erg slechte film, had er meer van verwacht. Ik heb er geen moment om kunnen lachen, alhoewel sommige scenes misschien mooi zijn, maar ze zijn niet grappig.
illogical
Volgens mij had ik deze heel lang geleden een keer op tv gezien.. ? Vond em toen wel grappig..
=Untouchable=
De film zelf is niet heel boeiend en alleen het derde filmpje vond ik wel grappig. Tim Roth acteerde goed en daarom krijgt de film van mij toch 2 sterren.
Capo Regime
ik vind het idee van 4 kamers 4 verschillende regisseurs heel origineel. ik vond de eerste kamer gewoon echt slecht de tweede was ok de derde iets grappiger maar de laatste kamer van tarantino laat zien wie de koning is. 3.5
timbo_
Eerste twee kamers was niet veel. Derde was wel erg leuk en de vierde ging ook nog wel maar was niets bijzonders. 2 sterren en dan eigenlijk alleen omdat het derde verhaal nog wel leuk was.
psychonaatje
Ik vond Tim Roth (een) erg vervelend (personage) spelen. Zoals al heel veel eerder gezegd: de eerste twee films zijn niet leuk (kan je eigenlijk met een gerust hart overslaan, hoewel er wel een klein beetje potentie in beide verhalen zit, maar dit is niet goed uitgewerkt, zouden beiden iets van 1 of 1,5 sterren krijgen), maar gelukkig ook niet lang. Het derde verhaal (van Robert Rodriguez) vond ik ongelooflijk leuk en verdient imo op zichzelf staand iets van 4,5 sterren. Het laatste verhaal (van Quentin Tarantino) vond ik voor een Tarantinoverhaal wat tegenvallen, maar wat overduidelijk vele malen beter dan de eerste twee verhalen (3,5 sterren waard). Maar vooral het derde verhaal springt eruit. Omdat de laatste twee verhalen het grootste gedeelte van de tijd innemen, rondik af naar boven en geef ik 3 sterren.

Misdaadserie 'Memory of a Killer' wordt massaal gezocht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Travis Scott duikt op in 'The Odyssey' van Christopher Nolan: 'Waarom?'