• 9.378.126 stemmen

Team America: World Police (2004)

Actie / Komedie | 98 minuten

Genre: Actie / Komedie

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Trey Parker

Met onder meer: Trey Parker, Matt Stone en Kristen Miller

Gesproken taal: Arabisch, Engels, Frans en Koreaans

Releasedatum: 24 februari 2005

Plot Team America: World Police

"Freedom Hangs By A Thread"

De internationale politiemacht Team America ontdekt dat een naar macht hunkerende dictator massavernietigingswapens aan het kopen is van terroristen. De helden beginnen een levensgevaarlijke missie om de wereld van dit kwaad te verlossen.

Lisa (stemrol)

Police Officer / French Mother / French Police (stemrol)

Sarah (stemrol)

Spottswoode (stemrol)

Samuel L. Jackson (stemrol)

I.N.T.E.L.L.I.G.E.N.C.E. / Chechnyan Terrorist (stemrol)

Jean Francois (stemrol)

Chris / George Clooney / Danny Glover / Ethan Hawke (stemrol)

Alec Baldwin (stemrol)

Gary Johnston / Joe / Kim Jong Il / Hans Blix / Carson / Matt Damon / Drunk in Bar / Tim Robbins / Sean Penn / Michael Moore / Helen Hunt / Susan Sarandon (stemrol)

Ericjuh schreef:

de humor vond ik niks. Ik hou gewoon niet van deze humor en het verhaal is gewoon ook een lachertje.

Dit snap ik niet. Je koopt de film en er staat op de doos "From the creators of South Park"! Dit is overal heel duidelijk aangegeven, dus dan kun je zulke humor verwachten.

avatar van Ericjuh

Ericjuh

IcU schreef:

keb hem gekregen voor verjaardag.. overigens vond ik de humor van south park wel leuk!

avatar van Jason28

Jason28

Vond hem erg geestig, een poppenfilm met een boodschap en satire als spitting image op amerikaanse wijze. Erg leuk gedaan en apart gemaakt, sommige grappen waren wel iets te flauw maar dat is nou eenmaal de onnozele amerikaanse humor, het zijn nou eenmaal kleuters daar in Amerika.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Een poppenfilm van de makers van Southpark ala de Thunderbirds. Aangezien ik de lompe, botte en stereotyperende humor van Southpark geweldig vind, had ik al gerekend op een hilarisch film, vol bekende personen en situaties. Dat was ook het geval. Wat een meesterlijk hilarische film. Ik heb werkelijk in mijn broek gezeken van het lachen.

Alle hokjes worden uitgemolken. De kotsscene is geweldig, evenals de manier waarop ze (fundamentalistische) Moslims neerzetten. "Derka derka, Mohammed jihad!" Whehehe.

Deze film is één van mijn favoriete lachfilms geworden en dat zal hij zeker nog een hele tijd blijven!

Ericjuh schreef:

Dat verklaart een hoop

avatar van Bob Cremers

Bob Cremers

Fuck You America een mooi liedje in de film

• 1977 stemmen

En dat liedje van pearl harbor ook vind ik:)

• 1977 stemmen

Nog eens herbeken deze film en hij blijft toch goed moet ik zeggen . Ook de extra stuff op de dvd zijn wel goed, als je ziet hoe alles gedaan is enzo heb ik er maar 1 woord voor en dat is prachtig.

4 sterren na enkele keren gezien te hebben.

avatar van Tha Flow

Tha Flow

Knap gemaakte film die hier en daar een sneer uitdeeld naar machtige types en wil laten zien dat de wereldpolitiek die o.a. Bush hanteerd helemaal nergens over gaat. Dat is mooie kritiek en daar ben ik ook zeker voor, maar toch zie je dat de intelligentie ontbreekt. Dat mag je misschien niet verwachten, maar het is gewoon een film die hangt tussen zeer flauw en een beetje flauw. Je moet deze film imo daarom ook zeker niet te vaak zien.

Ik heb zeker gelachen maar op het einde had ik het wel gehad. De humor, de kritiek met een knipoog en de decors redden de film van de onderbroekenlol-stempel.

America, fuck yeah!

3 *

avatar van Black Math

Black Math

Fantastische film!

Wat moeten die twee (Stone en Parker) een lol gehad hebben bij het maken van deze film!

Erg knap: dit schijnt de eerste poppenfilm te zijn met een 16+ rating.

avatar van Melkor

Melkor

Bob Cremers schreef:

Fuck You America een mooi liedje in de film

Ik geloof dat je "America, Fuck Yeah!" bedoelt

avatar van MJ_DA_MAN

MJ_DA_MAN

Niks vergeleken moet het briljante South Park. Erg tegenvallend, ik heb niet zo heel veel gelachen wat ik niet had verwacht. Maar voor al de moeite toch nog een 2,5*. Muziek maakt nog veel goed en het personage van de Koreaanse dictator (ben even zijn naam kwijt ) is ook wel leuk.

avatar van Remi

Remi

Ik had hele hoge verwachtingen van deze film.

De makers van South Park, dat leek me geweldig...

Ik kon er niet om lachen...

Dat stemmetje van die chinees, of wat is het... heeft dezelfde stem als Eric Cartman, dat vind ik jammer.

De poppetjes vond ik wel leuk en dat overdreven gedoe ook wel, maar op een gegeven moment houdt het op voor mij...

I need you like Ben Affleck need actings school

Hartstikke lachen! 5,0 *! Rock!

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Grappige film, de amerikanen zien zich zelf als grote wereldredders terwijl ze eigenlijk een grote verwoesting achterlaten. Super humor, beetje flauw maar mijn stijl.

avatar van jacob de first

jacob de first

Heel zeker

America fuck yeah

avatar van frederique89

frederique89

Bakalakadakastreet! Nog steeds goed stukje!

Of Garry dat moet kotsen!

Voor te te lage humor *5

vincentclaesen

South park was super, deze film suckt

0.5

avatar van JoeCabot

JoeCabot

En wat suckt er dan zodanig aan dat je hem 0.5 moet geven? Want voor een SP-fan is dat wel wat overdreven...

IcU

Het is gewoon de zelfde humor, maar dan met een zooitje thunderbirds. AlsSouth Park fan kan je lijkt mij inderdaad geen 0,5 geven.

avatar van Lola3

Lola3

Het toppunt van originaleit volgens mij!!

Wil hem zeker eens zien

vincentclaesen

De poppen zijn gewoon lelijk, misschien komt dit omdat de poppen té echt lijken, het zou meer blokkerig moeten zijn. De humor lijkt mij ook helemaal anders dan South Park. Sorry beste mensen, maar ik ga mijn cijfer niet verhogen

TimD

Humor lijkt helemaal niet anders dan South Park man.

• 1977 stemmen

Iedereen heeft zijn eigen idee en mening.

Ik vind south park ook beter en deze zeker niet slecht maar heb nog al gehoord van mensen dat south park goed vinden en deze niet.

Dus denk als je deze film niet graag ziet en SP wel dat het te begrijpen is.

vincentclaesen

Eindelijk iemand met een beetje begrip se

PS: Het enigste dat gieren is in deze film is Matt Damon

avatar van Thomas83

Thomas83

Best geinige film. De South Park humor is duidelijk aanwezig (al vind ik South Park toch nog wel een stuk leuker over zijn geheel gezien). Dus veel platte en droge grappen. Ik kon er vaak wel om lachen. Vooral de satire was mooi, en de film zag er ook erg mooi uit met al die poppen en decors, en het camerawerk was een paar keer ook fraai.

Het mooiste aan de film vond ik nog wel hoe veel van die pro-Amerika Hollywood-blockbusters op de hak werden genomen, net als bepaalde politiek actieve acteurs en andere bekende mensen. Vaak was de humor dan vrij plat of droog, maar er zaten ook wat subtielere grappen tussen, en ik vind dit toch best een leuke film. Niet bepaald hoogstaand allemaal, maar de spot is af en toe prachtig, en alleen al omdat deze film vrij controversieel is is het al de moeite om hem eens te kijken. Bij die ene keer kijken zal ik het trouwens wel laten, want ik vind Team America: World Police echt zo'n film die je een keer moet kijken, maar meer ook niet.