• 9.474.419 stemmen

Geregisseerd door: Seijun Suzuki

Met onder meer: Jô Shishido en Misako Watanabe

Gesproken taal: Japans

Plot Yajû no Seishun

Joe Mizuno (Jô Shishido) is een zware jongen met een geheime agenda. Zijn gewelddadige gedrag komt onder de aandacht van een yakuza baas, die hem direct rekruteert. Al snel probeert Joe een deal te sluiten met een rivaliserende bende en start hiermee een bende oorlog. De motivatie voor zijn handelen wordt langzamerhand steeds duidelijker wanneer we er achter komen hoe dit allemaal verband houdt met de moord op een politieagent in het begin van de film...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Jôji 'Jo' Mizuno

Yôsuke Ishiyama

Sôichi Ozawa

avatar van bennie jolink

bennie jolink

Vermakelijke film dankzij de coole stijl. Erg mooie settings, coole japanse kleine mini autos vol gangsters, en begerenswaardige telefoons. (jaja)

Zoals bij meer suzuki's duurt het even voor je in het verhaal zit omdat het plot nogal rommelig wordt opgezet en het vrij lang onduidelijk blijft waar het verhaal naartoe probeert te werken.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Heb de film nog niet gezien maar volgens mij hoort deze beschrijving niet bij deze film.

avatar van bennie jolink

bennie jolink

Heb inderdaad geen Cubaanse Guerillas voorbij zien komen...

avatar van kinjutsu

kinjutsu

Aangepast, 3 JAAR na de oorspronkelijke constatering... Had iemand niet even wat eerder de moeite kunnen nemen?