• 9.372.674 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The New Guy

"A zero will rise."

Na een paar jaar high-school, waarin hij niet bepaald populair was, wordt Dizzy geschorst. Uiteindelijk belandt hij zelfs in de gevangenis, waar zijn celgenoot hem wat tips geeft over hoe hij z'n imago kan verbeteren. Hij start opnieuw op een nieuwe school, waar hij dit keer wél cool is. Alles gaat goed tot één van z'n oude pesters hem herkent en de waarheid aan het licht wil brengen.

avatar van don-the-jeweler

don-the-jeweler

Gisteren deze film gekeken en hij was echt wel lachen.

DJ Qualls (die met het atari t-shirt in road trip) is een loser en krijgt les van een gevangene om op een nieuwe school een nieuwe start te maken.

Het is een beetje onderbroekenlol maar een perfecte film om te kijken tijdens het voordrinken . DJ Qualls trekt ook weer alle onmogelijke bekken. Gewoon kijken!

avatar van Mza

Mza

• 1924 stemmen

Begint rampzalig slecht maar wordt iets beter verderop in de film als een paar leuke gastrollen tevoorschijn komen.

avatar van annie2070

annie2070

Zo'n geweldige film vond ik het niet. Maar de soundtrack is wel leuk (tip: let it whip)

avatar van cr_ix

cr_ix

Grappig film, begint een beetje onzinnig en stukken slaan zo hier en daar nergens op bijvoorbeeld de rol van zijn vader en die van zijn school-nurse , maar het verhaal is wel orgineel voor een comedy. Tzou me niets verbazen als deze film goed aansloeg in America vanwege dat Highschool gebeuren. Al met al toch 3*etjes

avatar van MarkFish

MarkFish

Leuke gastrollen inderdaad, dat maakte het nog uit te zitten. Vanilla Ice, Kool Moe Dee en Jermaine Dupri onder andere. Verder natuurlijk wel een typische, slechte, kut highschool film.

avatar van MarkFish

MarkFish

Wel lekkere, geile jongedames natuurlijk. Pluspuntje, 2,5 sterren.

saske

ik heb mij ziek gelachen tijdens deze film vooral dankzij eddie griffin en dj qualls

avatar van Spider

Spider

Eddie Griffin is idd eindelijk eens een keertje leuk

saske

zeker met zijn crazy eyes en die scene's in de gevangenis.

avatar van Spider

Spider

Een van de grappigste films van de laatste tijd.Vandaar 4 sterren.

saske

ja dat vind ik ook. er zaten grappige momenten in.

avatar van Spineglass

Spineglass

idd erg grappige film. dit is weer een film die ik vaker ga kijke dan 1 keer

avatar van Hate Hater

Hate Hater

'k heb erg veel moeten lachen tijdens de film.

1 van de betere in het teen-highschoolgenre

****

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Volgens IMDb heeft Vanilla Ice een cameo'tje. Misschien toch maar eens checken dan.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

De cameo op het allerlaatst is de beste grap in een film van de afgelopen 10 jaar.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Hmm, als stiekeme Vanilla Ice-fan ben ik nu toch wel erg benieuwd. Kan je de mop vertellen zonder te spoileren?

saske

Wat ik er nog van weet was dat Vanilla Ice in die cd winkel was.

avatar van morpheus

morpheus

Leuke comedy. Objectief gezien (voozover dat kan) is deze film natuurlijk niet echt goed en heel erg cliché. Maar over humor valt nauwelijks te discussieren en ik moet zeggen dat ik mij met The new Guy kostelijk vermaakt heb. Vooral het gevangenis typetje van Eddie Griffin was hilarisch. The New Guy heeft tevens ook een leuke soundtrack.

Een krappe ***1/2

avatar van Freak

Freak

Eliza Dushku ==

avatar van Nieke

Nieke

Ik heb nogmaals goed kunnen lachen met een comedy. The Zero becomes a Hero.

Een beetje sprookjes-achtig: supermeid wordt verliefd op snul, maar verder...

De ogen zijn geweldig... En dat magere kereltje kan best wel z'n mannetje staan!

avatar van kneuckeretto

kneuckeretto

Heerlijke onzinnige feelgoodmovie, als ik wat depri ben zet ik altijd even deze film op, dan ben ik zo weer vrolijk.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Nit leuk op een paar grappen na. Ook waren de cameo's van wat bekende mensen wel grappig, vooral Vanilla Ice en David Hasselhoff. Verhaaltje is verder wel erg standaard en het einde is triest. Eliza Dushku is wel lief.

avatar van jurriaan15

jurriaan15

een 3, alleen maar omdat Eliza Dushku mee speelt

avatar van alexis

alexis

grappige film, wel veel clichés maar toch wel grappig, die qualls is toch wel erg grappig als hij stoer is.

de meiden dragen ook positief bij in het aantal sterren

***

avatar van WiLL

WiLL

3* Net iets Leuker dan de gemiddelde high school komedie. Aantal keer wel echt moeten lachen, voornamelijk om de scenes met eddy griffin.

Helaas was het eind wel weer een stuk minder zoals in al dit soort films.

avatar van kevin_vs

kevin_vs

heeey misschien weten jullie dit wel, ik ben op zoek naar een nummer die voorkomt in deze film.

het begint als 2 grote jongens tegen die dwerg zeggen: " sorry dat we in je tuba pisten..". en als qualls en die neger en die phunk master gaan dansen in de gevangenis speeld hij ook, en als danielle en de andere cheerleaders aan het dansen zijn.

het is een soort gitaar: tum tum m m m tum tum.................tun tum..................tum tum

volgens mij was het: let it whip, maar van wie.... wie kan mij misschien helpen

avatar van kevin_vs

mr.gaunt

pijnlijke film

avatar van film_kaza

film_kaza

leuke film,, niet veel meer aan toe te voegen.