The New Guy (2002)
Gesproken taal: Engels en Spaans
Bekijk via Netflix
Plot The New Guy
"A zero will rise."
Na een paar jaar high-school, waarin hij niet bepaald populair was, wordt Dizzy geschorst. Uiteindelijk belandt hij zelfs in de gevangenis, waar zijn celgenoot hem wat tips geeft over hoe hij z'n imago kan verbeteren. Hij start opnieuw op een nieuwe school, waar hij dit keer wél cool is. Alles gaat goed tot één van z'n oude pesters hem herkent en de waarheid aan het licht wil brengen.
Dizzy Harrison / Gil Harris
Mr. Undine
Coach
Clem
film_kaza
de sammevating klopt niet helemaal.
ik heb de film 2x gezien en er komt helemaal geen pestkop van zijn oude school weer op die school. dat is een foutje in de sammevating
kArIzMa_TuRk
vond hem leuk. heb wel gelachen. Eliza Dushku is Zooo lekker

ik geef een 3*
BlueSword
mja niet zo een super leuke tiener komedie, eerste helft heb ik wel gelachen maar later zakt het in, veel grappen woorden ook herhaald.
voor de rest waren die meiden wel geil, vooral eliza.
pinball
de sammevating klopt niet helemaal.
ohja? ik heb m net gezien en er komt toch echt een van de pestkoppen naar zijn nieuwe school
moviemaatje
hele tijd geleden gezien, grappige film; das wel blijven hangen;-) Maar ze hadden wel een knappere hoofdpersoon kunnen casten:-P (Ja, geen serieuze film, geen serieus commentaar)
Leno
Best vermakelijk, maar natuurlijk weer volledig volgens het boekje jongen wordt popu, vervreemd van zijn vrienden, krijgt iets met meisje van andere popu bink, iedereen komt achter de waarheid (zijn verleden) meisje blijft toch bij hem en z'n oude vrienden sluiten hem weer in de armen.
Het gegeven (nerd wordt popu door dom gedrag) wordt teveel uitgebuit, waardoor de grap al snel uitgewerkt is.
Te trieste film, zo'n beetje alles aan de film is slecht. Uit m'n ogen met die rommel.
Marcellos
Euuhmm over die knappere hoofdpersoon :O
Als die knap zou hij er niet zo nerd uitzien he..
Mja mooie film, vermakelijk om te zien.
en Eliza Dushka erin he...
Mooi Verzonnen
*4,0
gmaster
Wel een leuke film, alleen soms waren de grappen niet echt leuk. Voor de rest was de film wel leuk. 3,5 *
mikey
Lijkt op 'Cant buy me love' maar dan anders en een stuk sadistischer, niet zo best en nogal lelijk**
SmuttWars
Leuk om tegentekomen bij het zappen. Is wel degelijk grappig en is een typische tienerkomedie met veel cliché!
***
Moviestar
Best leuk filmpje maar totaal niets bijzonders, 2,5*
D-ark
Aardige film voor op de vrijdagavond alleen net wat te lang
3,0
RoOsJ_LoVe
in het begin dacht ik dat het niks zou worden
maar het werd beter en beter
goede film
wel lollig
ik geef er 5 * voor;):D
JuuB
Waar ken ik die jongen toch van! Film staat niet bij de zoekopties...
R9
Echt een leuke tussendoor film en wat is dat een mooi meisje,
in wrong turn viel ze me al op, maar ze is gewoon top..
verder is de film erg leuk, goed om te lachen leuke tiener film
skompie
Idd een leuk tussendoortje. Ik heb ook al een tijdje niet meer een tiener film gekeken dus misschien dat ik daardoor de meeste grappen wel kon waarderen. Het verloop is natuurlijk vrij voorspelbaar maar dit soort films blijven leuk zolang je er maar niet elke dag eentje kijkt
samoht
Ideaal om tussen de echte films door eens naar zoiets te kijken
De verwijzingen naar andere fims zijn makkelijk herkenbaar en soms echt hilarisch.
2.5
MrAmsterdam
Erg leuk... die gozer uit Road trip! hahaha
ik heb om sommige stukje met eddie griffin helemaal dubbel gelegen.
Leuk gedaan, wel een beetje cliche natuurlijk maar wel een aanrader voor de zondag middag.
jumpstylemovie
Geweldige film , ik heb verschrikkelijk erg van genoten!!
(kan hem alleen niet op dvd vinden.)
het is zo chill hoe die dizzy van nerd tot die blonde lijpo veranderd.!
zet hem in mijn top 10
5***
DaZtorm
Leuke film..... voor een zaterdag avond net nadat je vakantie is afgelopen. Ten eerste een film waar zeer goed gecast is dat is 1 ding wat zeker is. De types zijn precies zoals ze eruit moeten zien.
De nerd: Ziet er niet uit
De stoere gozer: Denkt dat hij stoer is (na de bloopers gezien te hebben denk ik dat hij dat ook irl denkt) is breed en is (Amerika he) helemaal wild van honkbal en football)
De cheerleader: Knap meissie en hoe voorspelbaar is een vriendje van de stoere gozer maar valt voor de nerd
Meelopers: Zijn ''dom'' en volgen ''de leiders''
Ook een paar grapjes die zeer leuk waren en de neger (hoe heettie? Luther of zo?) was echt ge-wel-dig. Die neger haalde echt het niveau zeer ver omhoog en dankzij hem (ook al was het een bijrol) is het 2,5 ster geworden want ohw ohw ohw wat ging er veel fout.
Het verhaal is echt onrealistisch, de verhaallijn is zoals een gemiddelde B-film. Grappen zijn 1 keer leuk maar aub melk ze niet uit. Ga dus niet 2x dezelfde grap erin doen (kwam wel heel vaak voor), een aanloop tot de grap moet niet te lang duren (slepen door de nerd met de stoere gozer). En het is allemaal zo voorspelbaar dat ik eigenlijk na 45 min. de film had kunnen uitzetten en zelf mijn eigen film kon maken.
Maar oke het is een komedie dus dan moet ik niet veel ''serieuze'' dingen verwachten. 2,5* want voor een komedie is hij best te doen
Dirigent
Flauwe niet erg boeiende komediefilm waar je misschien een keer een glimlachje bij kan trekken maar naar mijn mening absoluut geen topper, ook niet geweldig geacteerd vind ik
SanderSander88
Vrij flauw maar ik heb wel een paar keer goed gelachen. Vooral die face die die donkere kerel heel de tijd trekt.
Wezze
Flauw, heel flauw.. maar wel kunnen lachen..
Net geen voldoende.. 2.5*
The Last
Erg flauw ja. Vond enkel de scene's met Eddie Griffin heel grappig. Dat is dus te weinig voor een hoge score: 2,0*

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Sex Drive
Komedie, 2008

Whip It
Komedie / Drama, 2009
gevangenisdual identityidentiteitcheerleaderlosermiddelbare schoolpestenjockpestkoppopularitybandduringcreditsstingerexpulsionsenior high school students