• 9.373.068 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The New Guy

"A zero will rise."

Na een paar jaar high-school, waarin hij niet bepaald populair was, wordt Dizzy geschorst. Uiteindelijk belandt hij zelfs in de gevangenis, waar zijn celgenoot hem wat tips geeft over hoe hij z'n imago kan verbeteren. Hij start opnieuw op een nieuwe school, waar hij dit keer wél cool is. Alles gaat goed tot één van z'n oude pesters hem herkent en de waarheid aan het licht wil brengen.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Geweldige film , ik heb verschrikkelijk erg van genoten!!

(kan hem alleen niet op dvd vinden.)

het is zo chill hoe die dizzy van nerd tot die blonde lijpo veranderd.!

zet hem in mijn top 10

5***

avatar van Theunissen

Inderdaad erg flauw en ook erg cliché, maar ondanks dat vond ik hem best nog wel aardig om te zien en heb ik ook regelmatig moeten lachen. Het was ook leuk trouwens om een nog jonge Zooey Deschanel te zien maar het echte vrouwelijke schoon (althans in deze film) was natuurlijk aanwezig met Eliza Dushku. Vooral de scene waar ze strandoutfits showed ziet ze er zeer mooi uit. Wat ook leuk in deze film is dat er veel muzikanten in meespelen waarvan Vanilla Ice en Henry Rollins de meest grappige zijn.

avatar van 606

Leuk voor 1 keer verders niks bijzonders.

Soms lachen maar rest erg cliche.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Beetje standaard film. Eigelijk heb ik niet moeten lachen om de film, dat is al meteen een flink minpunt. Maar gelukkig was het wel vermakelijk en heb ik me niet verveeld (dat is toch wel bijzonder, want meestal als ik een komedie niet grappig vindt, verveelt hij best wel snel). Het idee is ook volgens mij nogal snel bedacht. Maar ach.. Zo diep ga ik deze film niet beoordelen. Leuk acteerwerk, vermakelijk verhaaltje en vrij leuke scenes.. Vooruit:

avatar van JulesTMNT

JulesTMNT

Typische tienercomedy, vrij flauw en uitgekauwd verhaaltje. Maar goed, er zijn wel enkele aardige momenten en als je je verstand op nul zet is het nog wel kijkbaar. Mager vijfje.

avatar van Shinobi

Shinobi

Redelijk vermakelijke comedy vol met cliché, maar dat deert niet echt.

Leuk om de vele cameo's te zien en uiteraard Dushku.

2,5 Sterren.

avatar van rep_robert

In het begin is het er even inkomen, want er wordt soms wel heel erg over geacteerd, maar daarna spat de lol eigenlijk wel van het scherm af en zitten er veel leuke verwijzingen in deze film. In de laatste plaats is Dushku altijd fijn om naar te kijken.

avatar van Mescaline

Mescaline

Best kunnen lachen met dit vlotte comedy filmpje! Het verhaal in het algemeen is natuurlijk niet origineel meer maar de uitwerking is hier erg leuk gedaan.

Van mij mag deze comedy wel op de stonerlijst komen, het is er perfect voor

De rol van Eddie Griffin had best nog wel iets groter mogen zijn, zijn crazy eyes zorgde iedere keer weer voor een lach op mijn gezicht.

avatar van scorsese

Aardige film over een jongen die op een nieuwe school begint om een andere reputatie op te bouwen. Een voorspelbare high-school comedie met een leuke opzet en voornamelijk flauwe humor. Zeker vermakelijk binnen het genre en het verhaal wordt langzaam wat beter. Verder helpt de aanwezigheid van de appetijtelijk Eliza Dushku deze film naar een kleine 3.0 sterren.

avatar van thunderball

thunderball

Na jaren niet meer gezien te hebben, voor niet al te veel aangeschaft en pas bekeken.

Geinig, maf, absurd werkje met Qualls goed opdreef als eeuwige lozer, die door celgenoot gepimpt wordt in coole gast. Vaak melig en flauw, maar ook hilarisch, regelmatig gênant en volledig van de pot gerukt.

Acteurs hebben er duidelijk zin in, Dushku ziet er zoals gewoonlijk weer uit als een plaatje en maffe bijrol van zanger Lovett.

Leuk!

Een dikke zeven, ofwel 3,5 ster.