• 9.378.100 stemmen

The Sweetest Thing (2002)

Romantiek / Komedie | 89 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: Roger Kumble

Met onder meer: Cameron Diaz, Christina Applegate en Selma Blair

Releasedatum: 15 augustus 2002

Plot The Sweetest Thing

"A romantic comedy without the sugar."

Christina Walters, een sexy feestbeest, ontmoet tijdens een avondje stappen Peter, die echter na een kort praatje weer snel uit haar leven verdwijnt. Samen met haar beste vriendin Courtney gaat ze op weg naar de bruiloft waar Peter aanwezig zal zijn.

Christina Walters

Wedding Guest #3

Brawling Bridesmaid

avatar van DaZtorm

DaZtorm

Ben ik de eerste gozert die hoger geef dan een 0,5*? Ik heb ook een deel gezeten waarvan ik dacht: Zucht..... not again.... dat moment had ik na dat liedje over het geslachtsdeel tot de bruiloft.

Echt alles wat daar tussen zat was totaal niet leuk, eerder heel vervelend. Alles wat daar niet tussen viel was wel grappig. De makers van de film hebben schijnbaar goed opgelet tijdens hun studie want zolang de begin en einde goed is blijf de film wel hangen.

Dat is hetzelfde als je lachend iets verteld, dan kan je veel meer zeggen als je het niet lachend vertel.

Daarnaast de drie vrouwtjes waren echt hm hm hm ik bedoel laten we het netjes houden maar als ik maar 1% kans had bij 1 van hun 3 zou ik die voor 100% grijpen. Jammer dat het allemaal amerika is hahaha.

Nee hoe dan ook ik geef het hoger dan een gemiddelde humor film omdat sommige humor films niet voor lange tijd kunnen boeien en geen leuk begin en eind hebben.

Oja nog 2 dingen: Geen braaksel in een film! En wanneer komt er een film waarvan het einde niet voorspelbaar is? *zucht*

Hoe dan ook 3*

avatar van missl

missl

gewoon een leuke meidenfilm.

avatar van niethie

niethie

Ooit eens een keer gezien en kan me herrineren dat het wel een aardig filmpje was, de flauwe humor (the penis song) was in ieder geval wel lollig op sommige momenten, maar als film is dit eigenlijk weer de zoveelste standaard romantische komedie vol cliches, ik houd het op-

2,5 sterren

avatar van acrazylady

acrazylady

ik vond hem erg grappig. leuk om met vriendinnen tijdens een meidenavond te kijken

avatar van Lijkjuh

Lijkjuh

Echt een film voor meisjes Niet een film die ik meerdere keren zou willen zien.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

leuke film, echt lachen, vooral the penis song!

avatar van cassini1

cassini1

slettefilm

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Niet veel soeps dit, maar ik heb wel een paar grappige momenten kunnen ontdekken en de film keer opzich lekker weg. Voor de rest is het één voorspelbaar, ongeloofwaardig en bij vlagen irritant zootje.

avatar van Dutch Ownage

Dutch Ownage

Inderdaad niet echt een hoogstandje, maar toch wel anderhalf uur redelijk goed vermaak. Echt een film voor vrouwen, maar dat maakt het niet minder leuk om hem een keertje te zien.

> You must be missing grandma a lot

< Fuck grandma

avatar van guylopez93

guylopez93

maffe film

avatar van anne J

anne J

Een hele, hele flauwe film. Dat is eigenlijk alles wat ik heb te zeggen.

avatar van Cashmyra

Cashmyra

Ik heb een zeer verdeelde mening over deze film.

Ten eerste; het is een standaard romantische komedie.

Ten tweede; de grappig bedoelde stukjes vond ik nou niet meteen echt hilarisch (die penis song en dat selma blair vast zit vond ik echt niet de grappigste scenes van de film)

Ten derde; ondanks het feit dat ik het best wel een kut film vond heb ik ook echt keihard dubbel gelegen; en dan vooral bij de stukjes in de aftiteling

Dat was voor mij bijna het beste van de film

avatar van Minotaures

Minotaures

De scene met die Harley Davidson rijder blijf ik voor altijd onthouden! Wat een scene.

avatar van Pantoffel

Pantoffel

Grappige film.

Echt goed

avatar van bitterzoet__

bitterzoet__

Er zit echt slechte humor in, maar ik vind het toch best vermakelijk.

avatar van maxo922

maxo922

Erg leuke humor vond ik lekker droog. * 3,5

Vermakelijk plat.

Leuk dat het geen halfbakken zooi blijft maar gewoon lekker ongegeneerd platte humor brengt. En dat nog op een redelijk frisse en ongedwongen manier. Even een liedje door de film waarbij ineens een heel Chinees restaurant meedoet kan best.

Verder duurt het gelukkig niet al te lang en is het dramatische gedeelte verfrissend kort en luchtig. Iets waar de meeste van dit soort films erg zwaar de fout ingaan.

Vermakelijk, maar je moet wel tegen de platte humor kunnen. Kan me zo inbeelden dat mensen hier met stalen gezicht naar zitten te kijken, al is dat beeld alleen al een halve ster waard.

2.5*, niet groots, niet geweldig, maar kleurrijk, vermakelijk en vlot.

avatar van Katharina

Katharina

Toch nog 2* omdat het einde zo onverwachts was. Echt een heel foute film, met heel erg foute humor.

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Deze film heb ik al zeker 4 keer bekeken en ook 4 keer vond ik hem geweldig.

Echt een grappige film, snap ook niet echt het lage gemiddelde.

5* =>omdat de film (na zoveel keren te herbekijken) me blijft vermaken)

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Taj niet echt een hoogstandje deze film. Erg voorspelbaar.

Heeft wel leuke momenten maar die zijn er te weinig.

2.5*.

avatar van m1701

m1701

Erg leuke film!!!

En dan vooral het liedje, echt super

Elke keer lig ik weer dubbel van t lachen.

Diaz blijft echt geweldig

Een film die je een x gezien moet hebben.

Verhaal is natuurlijk niet heel bijzonder

maar wel grappig

avatar van m1701

m1701

Minotaures schreef:

hahahah ja die is echt G E W E L D I G

avatar van Miezz

Miezz

3*.

Toch wel vermakelijk, ondanks dattie een beetje suffig is.

avatar van Miezz

Miezz

Toch maar 3,5*

Ik zie net de pijpscene voorbij komen

avatar van movo2

movo2

domme wijven film echt super domme humor.

avatar van Joyy

Joyy

jat gewoon een hoop bekende scenes en verhalen uit andere films en bak er een nieuwe film van

right

0,5, en nog niet eens klaar

ontzettend slecht

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Erg leuk eigenlijk.

Onverwachts, totaal niet mijn soort film, echt een vrouwenfilm zoals al vaker is gezegd hier.

Toch zaten er genoeg erg grappige scenes tussen en vind ik Cameron Diaz heerlijk om te zien, alleen al een rede om een film te kijken.

3* en mijn 500ste stem

avatar van olafski72

olafski72

Mijn vriendin en ik noemen dit een mutsenfilm. Dit vind ik nou de leukste mutsenfilm die er is. Dus gewoon een 3,5. Als het je humor of soort film niet is, geef dan geen cijfer zou ik zeggen.

avatar van patrick21079

patrick21079

Leuke film om tussendoor te kijken, niets meer. Af en toe een beetje dom maar ik heb me in iedergeval goed vermaakt.

avatar van JosieT

JosieT

Echt een film die je in het weekend gezellig met je vriendinnen gaat kijken. Hij is erg flauw, maar ik heb enorm gelachen!

*2,5