• 9.375.972 stemmen

The Sweetest Thing (2002)

Romantiek / Komedie | 89 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: Roger Kumble

Met onder meer: Cameron Diaz, Christina Applegate en Selma Blair

Releasedatum: 15 augustus 2002

Plot The Sweetest Thing

"A romantic comedy without the sugar."

Christina Walters, een sexy feestbeest, ontmoet tijdens een avondje stappen Peter, die echter na een kort praatje weer snel uit haar leven verdwijnt. Samen met haar beste vriendin Courtney gaat ze op weg naar de bruiloft waar Peter aanwezig zal zijn.

Christina Walters

Wedding Guest #3

Brawling Bridesmaid

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Toenet een heel klein stukje gezien en toen kwam ik erachter dat ik deze allang had gezien.

Magere 2.5*

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Een erg vreemde komedie.

Een stuk gewaagder dan ik vantevoren had verwacht. Meestal zijn films met Cameron Diaz nogal braaf, maar deze was soms best op het randje qua schunnigheid. Dat mondde uit in een aantal zeer vermakelijke scènes (dat 'penis-liedje' bijvoorbeeld).

De film kende daarnaast echter zoveel saaie momenten/gedeeltes, dat ik hier geen voldoende voor kan geven.

2,5*.

avatar van ILDIB

ILDIB

1e half uur is ronduit slecht en vervelend, daarna wordt ie leuk om aan het slot weer stierlijk te vervelen. Helaas is het perfecte einde niet het einde maar toch een goody goody amerikaans einde, gelukkig wordt dat een beetje goed gemaakt door de aftiteling.

Hele goede momenten met hele hele slechte (waarbij blijkt dat vrouwenhumor lang niet zo goed is als mannenhumor). Zonder die goede stukken is het niet meer dan een 1.

avatar van moviemarloes

moviemarloes

Echt heel erg leuk voor een comedie, ik heb erg gelachen om

de allermafste momenten in de film, the penis song was wel het toppunt! 4 ****

avatar van Mark W

Mark W

Ik heb echt geprobeerd deze film het voordeel van de twijfel te geven, maar moet uiteindelijk toch concluderen dat ik m helemaal niets vind hebben. De humor is enorm flauw, wat een paar keer leuk is maar waar je daarna niet meer om kan lachen. De verhaallijn is flinterdun en bovendien is het ook nog eens enorm voorspelbaar... Tuurlijk hebben Cameron Diaz en Christina Applegate een leuk koppie en dito figuurtje, maar dat kan deze film helaas niet redden.

avatar van Niveath

Niveath

Gister met mijn vriendin meegekeken.

Een paar goede, maar vooral veel slechte grappen. Slechte dialogen, matig geacteerd en een flinterdun verhaaltje. Nee, niet mijn ding.

Tip: Kijk gewoon de aftiteling (deze herhaalt alle grappen uit de film in razend tempo).

1.5*, vooral verdiend door het schaars gekleed vrouwelijk schoon.

avatar van Countrynies

Countrynies

Hij is echt geniaal, heb echt genoten!

avatar van rose

rose

Tjonge. Het piemel lied was wel het hoogtepunt(not!)

avatar van eppo349

eppo349

Is het erg als ik 3 sterren geef, alleen en dan ook alleen maar voor de looks van Selma Blair.

avatar van benthe

benthe

Hij was af en toe grappig (piemellied), maar voor de rest was het een onwijs flauw film, met slechte acteerprestaties!

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Weet niet waar deze film op sloeg. Moet het een romantische comedy zijn of moet het een comedy zijn met allemaal seksgrappen. Het hing er de hele tijd maar een beetje tussenin en dus komen bijna alle grappen heel vreemd over. Komt ook nog eens bij dat ze bijna allemaal niet leuk waren en je houd over een vreeemde comedy zonder plot en goede grappen.

Die ene ster is voor de chemie tussen Cameron Diaz en Thomas Jane. Als ze er nou een normale film van hadden gemaakt had het nog iets kunnen worden.

avatar van Nella

Nella

Deze film wil naar mijn idee gewoon niet echt grappig worden. Ook niet wanneer dat wordt gepoogd door steeds op het randje te zitten. Ik vond het voornamelijk smakeloos. Iedereen noemt het steeds een meidenfilm, nou ik ben er één, maar bij mij werkte dat helemaal niet. Ik zie Cameron Diaz toch veel liever met sperma in haar kuif, dan met een penis in haar oog...

avatar van flipflop

flipflop

Sommige scenes waren vermakelijk ( in de auto met de motorrijder) maar het merendeel was een beetje flauw. Het verhaal was verder ook wat slapjes, en het acteertalent liet ook wat te wensen over. Op cameron diaz en die vriendin met de nepborsten na, die vond ik nog wel aardig.

avatar van marximaal

marximaal

Tijdens het kijken kwam ik erachter dat ik deze al eens eerder geprobeerd heb te kijken. Zelden maar dan ook zelden zap ik een film weg maar ook dit keer kon ik hem niet uitkijken. Hij was niet grappig vrouwen die mannengrappen maken past gewoon niet. Heb wel even gewacht op de scene met de motorrijder maar hierna vond ik het wel best

avatar van DragQueen

DragQueen

Een vrij verteerbare komedie, met leuke rollen voor diaz en applegate. voor de rest is het verhaaltje flinterdun, en weinig verheffend. deze film moet het vooral hebben van de capriolen van bovengenoemde actrices. 2,5 sterren.

avatar van MrsDoodekins

MrsDoodekins

Had in dat jaar al lang niet meer zo om een film gelachen.

Mede dankzij door Applegate.

Hele leuke film...Vind Diaz niet te pruimen maar daar was ze wel leuk.

avatar van scorsese

rose schreef:

Tjonge. Het piemel lied was wel het hoogtepunt(not!)

My thoughts exactly.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Heerlijk grappig, zelfs na al die jaren. Kan d'r niets aan doen.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Zeer zwakke komedie waar de 3 actrices niet goed acteren. De humor is enigsinds zeer licht erotisch maar het komt toch erg kinderachtig over. En om dan nog niet te spreken het plot en voorspelbaarheid.

Cliché, cliché, cliché !

avatar van Mr. Olaf

Mr. Olaf

Vreselijke film. Zou de titel comedy niet mogen dragen. Erg flauw, kinderachtig en slecht geacteerd. Bah!

avatar van Tjurk

Tjurk

haha hilarisch, the penis song!

avatar van rep_robert

Jammer dat het verhaal nergens op slaat, want deze komedie is eigenlijk best fris en de grappen zijn erg gewaagd.

Het plot van de film slaat echt nergens op en komt ook totaal niet goed uit de verf, dat liefde op het gezicht achtige gedoe werkt gewoon niet in the Sweetest thing en dat gezoen tussen Diaz en die man op het einde komt ook te geforceerd over op het einde, weinig chemie.

Wel heeft de film enkele gewaagde en geslaagde grappen, die ik eigenlijk niet had verwacht in een komedie als dit, het is vaak wel schunnig en het gaat over seks, maar toch toverde de grappen vaak wel een lach op mijn gezicht.

Jammer van het nietszeggende en zwaar voorspelbare plotje, want de (platte)grappen in de film zijn wat mij betreft van een hoger niveau dan dat.

avatar van Sideshow Bob

Sideshow Bob

Bij een comedy gaat het toch in plaats één om het grappig vinden?

De grappen in een comedy geslaagd vinden en dan 2* geven?

avatar van rep_robert

Ja, want ik vind het wel ergerlijk hoe makkelijk ze zo´n liefde op het 1e gezicht verhaaltje verwerken in deze film.

Dat raakt natuurlijk kant noch wal in deze film, het enige leuke aan deze film zijn een aantal grappen ja, het script is echter zeer matig.

Denk dat het gemiddelde van deze film ook wel genoeg zegt.

avatar van Fatti

Fatti

Een leuke komedie en dat lied over de penis was funny.

avatar van Woutrr

Woutrr

Deze film sloeg totaal nergens op.

Die "penis song"; kan het nog lager? niveau aub ...

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Vreselijke hysterische chick flick die slechts een enkele keer een glimlach op mijn gezicht wist te toveren. De moeite waard wegens wat vrouwelijk schoon misschien, maar verder lijkt mij dit alleen leuk voor pubers.

avatar van mikey

mikey

De penis song is nu op tv RTL 5!!!!

Kijk en huiverrr

avatar van mikey

mikey

Toch een bijzonder filmpje: de timing is rampzalig maar daarom ook weer heel interessant. Het is een bonte verzameling van scenes die elkaar onlogisch opvolgen., weird.

avatar van Elineloves

Elineloves

You're too big to fit in here.... Oh god. Maarja, het scoort wel inderdaad. Gevalletje van we gooien er een paar zogenaamd grappige scènes in, dan hebben we een nieuwe romantische komedie. Krijg wel altijd kippevel bij die scène waar dat liedje van Usher te horen is, U got it bad...