• 9.373.695 stemmen

The Sweetest Thing (2002)

Romantiek / Komedie | 89 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Geregisseerd door: Roger Kumble

Met onder meer: Cameron Diaz, Christina Applegate en Selma Blair

Releasedatum: 15 augustus 2002

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot The Sweetest Thing

"A romantic comedy without the sugar."

Christina Walters, een sexy feestbeest, ontmoet tijdens een avondje stappen Peter, die echter na een kort praatje weer snel uit haar leven verdwijnt. Samen met haar beste vriendin Courtney gaat ze op weg naar de bruiloft waar Peter aanwezig zal zijn.

Christina Walters

Wedding Guest #3

Brawling Bridesmaid

avatar van vic

vic

gisteren in de sneak gehad. heel simpel verhaal maar ik lag helemaal dubbel. Hij is erg grappig maar je moet wel van de "american pie" humor houden. Het is dus niet een normale romantische komedie

avatar van Ivy G

Ivy G

Hij is errug goed. Met een simpel verhaal, konden ze er een originele film van maken. Lekker flauw, maar niet te flauw. Lekker lachen dus...:D

avatar van Blindfold

Blindfold

Ik sluit me helemaal aan bij de bovenstaande heren. Erg melige humor. Vooral Applegate doet lekker over the top.

avatar van cornelis

cornelis

Niet camp genoeg om grappig te zijn, te camp om leuk te zijn. Paar geslaagde scenes, maar niet echt de moeite waard, ondanks Diaz en Applegate.

avatar van Jordy

Jordy

Hou best van een flauwe komedie, maar de humor was hier wel errug laag... beetje goedkoop gejat van American Pie en de Farrely-films ook

avatar van don-the-jeweler

don-the-jeweler

dit was gewoon de slechtste film die ik ook heb gezien - ik had wel wat verwacht maar dit slaat alles. En dan te bedenken dat ik een groot fan ben van 'Am Pie, Road Trip of The New Guy soort' films...

afschuwelijk - oftewel 0,5 ster

avatar van lorelei

lorelei

ik heb echt helemaal dubbel gelegen bij deze film! Hij was echt zoooo melig!

vooral de "penis-song" die was echt geweldig!

En Applegate is echt wel van haar domme-blondje imago af met deze film!

avatar van Jordy

Jordy

het is inderdaad omgezet in een dom-brunetje imago

avatar van Be3F

Be3F

Erg leuke humor, erg leuke vrouwen, verhaal is wat simpel maar het wordt erg leuk gedaan, sommige stukjes zijn te flauw en horen niet thuis in de film, die stukjes maken het allemaal een stuk minder geloofwaardig, maar zeker de moeite waard, humor in de trend van American Pie.

avatar van daan

daan

Het is een avond goed vermaak, maar meer ook niet. Het verhaal is dan niet diepzinnig, de grappen zijn des te beter. Mijn favo scene is wanneer de hele politie en brandweerunit zijn uitgerukt om de penis van de vriend van Selma uit haar mond te krijgen. Het zingen is dan vooral erg leuk.

avatar van daan

daan

Trouwens, waar slaat die clip op die nu op the Box te zien is???

avatar van Macmanus

Macmanus

Trouwens, waar slaat die clip op die nu op the Box te zien is???

Ja dat liedje is te erg.

Bleeeeeeeeeeeehhhhh.

Echt nep, alleen daarvoor wil ik eigenlijk al een 0,5 geven, maar dat zal ik maar niet doen.

avatar van Stoffeltje

Stoffeltje

Ik vond het echt niet heel erg lachen hoor. Maar af en toe wel aardig dus 2 sterren.

avatar van Spacejet

Spacejet

ja das waar Stoffeltje alleen omdat Cameron Diaz meespeelt 3.5 sterren

avatar van Eef

Eef

Ik ben het met vic eens hoor! Het is niet de beste film die ik ooit heb gezien, maar ik vond um wel komisch hoor! Okee, het verhaal was niet zooo origineel, maar ze hbbn er wel een leuke film van gemaakt! Ik geef um 3.5 ster ***1/2

avatar van gsusboy

gsusboy

ik heb erg genoten van deze film ...lekker simpel en er zaten zeker komische stukken in hij verdient een 3 van mij!!!!!!!

avatar van Goodfella

Goodfella

Het schoolvoorbeeld van een ontzettend flauw en cliché filmpje. Zelfs als tussendoortje nauwelijks de moeite waard. 1,5 *

avatar van gotti

Ontzettend cliché verhaaltje, maar op de één of andere manier toch nog wel aardig vermakelijk. En vooral leuk door Cameron Diaz......:drool 2,5*

avatar van morpheus

morpheus

een aaneenschakeling van sexueel geladen eerst leuk maar heel snel flauwer wordende grappen. En dit alles zonder ook maar enige vorm van cohentie. Wat moet je daar van maken.

In iedergeval zijn de leads erg smakelijk

Ach.... **

avatar van movie-freak

movie-freak

Helemaal niet flauw maar echt supergaaf! De leukste comedy van het jaar! Al had ik het gevoel alsof ik de enige was in de bios die dubbel lag. Bij "'THE PENIS SONG" lag ik helemaal te huilen van het lachen! Topfilm!

avatar van Mattie

Mattie

movie-freak schreef:

Misschien moet je je eens afvragen waarom je de enige was...?

avatar van neo

neo

diaz is charmant zoals altijd. voor de rest zitten er een paar wel aardige grappen in. 2.5 sterren

avatar van Rascal

Rascal

2 leuke dames, een paar leuke momenten, maar ook hele flauwe. 2.5*

avatar van cr_ix

cr_ix

You're to big to fit in here!... (8)... geweldig, wat een humor... zouden ze echt al hit uit moeten brengen... het is zo fout dat het in je hoofd blijft zitten....

avatar van Moviestar

Moviestar

1* voor Cameron Diaz, 1* voor Christina Applegate, 0* voor het slappe verhaal, 0* voor de foute humor. Ik kom dus uit op 2* en ik vind het ook wel meer een vrouwen film hoor.

avatar van morpheus

morpheus

neo schreef:

diaz is charmant zoals altijd.

Vind haar steeds vervelender worden. Er sloegen eigenlijk weinig grappen aan bij mij in deze film. Flauwer kan bijna niet. Enkele lekker foute grappen en 3 vrouwen daargelaten.

*1/2

avatar van V

V

Hoe onleuk kan een komedie zijn zeg. 1* Voor de oogverblindende Diaz

avatar van Relschopper

Relschopper

Mwoa... Leuke cast, grappige film... Bij lange na geen topper! Misschien een beetje teveel van dit soort American lifestyle films gezien?

Een 2 is meer dan voldoende!

avatar van Larizz

Larizz

inderdaad dit is een echte chick-movie...Vond het best wel grappig ook wel erg flauw op sommige momenten..."the penis song" is natuurlijk helemaal geweldig...

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Moviestar schreef:

Joah.

Het is een datefilm voor als je een oppervlakkig vriendinnetje hebt die je wilt betasten in de bios, en ondertussen niets wil missen. Bij deze film kan je een kind maken onder de bioscoopstoel en dan nog weet je hoe de film gaat.