Genre: Actie / Fantasy
Gesproken taal: Engels, Frans en Italiaans
Releasedatum: 5 oktober 1995
Bekijk via Prime Video
Plot Mortal Kombat
"Nothing In This World Has Prepared You For This."
De beste strijders, de Mortals, gaan het gevecht aan met het kwaad in het afschrikwekkende koninkrijk 'Outworld'. De inzet is niets minder dan het lot van de wereld en al haar bewoners. De drie Mortals worden uitgenodigd door Shang Tsung voor de tiende Mortal Kombat en onder de leiding van de machtige dondergod Rayden leren ze hun eigen innerlijke angst te overwinnen. Wanneer de vierarmige prins Goro dit toernooi zou winnen, raakt de aarde voor eeuwig ondergedompeld in een grote duisternis. Maar de Mortals hebben een geheim wapen, de beeldschone prinses Kitana. Maar zullen zij erin slagen de rust en vrede op 'Outworld' te herstellen?
Lord Raiden
Scorpion
Sub-Zero
Reptile
neo
erg boring allemaal.erg slechte special effects en saaie actie
ik vond dat er maar 1 redelijk goed gevecht in zat.dat was sub zero tegen die gast die erg op hem lijkt.2 sterren
Blindfold
Ach; ik vind dit soort films toch een stuk vermakelijker dan al die quasi vecht pulp zoals best of the best 3 enzo. Deze nemen in ieder geval zichzelf niet zo serieus.
BS
leuk voor als je een speler van het spel bent geweest.Wel redelijk neergezet,goede muziek,aardige actie.Ik vind hem wel leuk maar echt spannend issie niet 3 sterren
Zidaan
De video game goed vertaald naar het witte doek. 3 sterren.
dit heb ik overgehaald van mijn broer. want hij heeft er wel gelijk in. De special effects waren niet geweldig maar ik heb het spel vaak gespeeld. 3.5 sterren.
darkcity
Film zelf is niet echt bijzonder. Het verhaal is ook al niks maar ik heb ook het spel heel vaak gespeelt en dan wordt ie automatisch wel goed, het doet denken aan een jeugdsentiment. Er zit wel een goeie sfeer in en veel goeie momenten die je aan het spel doen denken in tegenstelling tot Resident Evil. Paul Anderson heeft het netjes gedaan ****
Ramon K
Ik sluit me aan bij Zidaan en Darkcity.....ik vond het spel vroeger ook heel leuk, dus vind ik de film ook goed. 5 sterren!!!!
dttom
ramon je hebt 1,5 ster gegeven vast een foutje, verander je het nog ff

Boule
Iedereen heeft het hier wel over slechte special effects enzo, maar ik vond de decors en locaties altijd zeer mooi gekozen.
Lekker veel vage achtergrondjes, met kaarsjes en hier een daar een skeletje. Deed echt een lekker sfeertje aan.
Verder is het acteren wel heel houterig...maar wie kijkt daar in godsnaam deze film voor
Mik
come over here!! Ik vond deze film ook super hoor, lekker hakke, alleen jammer dat die Shao Kahn nie super ging raggen met zijn 4 armen!
BoordAppel
Shao Khan heeft geen 4 armen. Das Goro in de film en in deel 1 van de MK serie. In deel 2 van t spel zit ook zon 4-armige pipo, die heet dan weer Kintaro. Shao Khan komt in de hele film nie voor, alleen ff op t einde.
Mik
Hehe, oooh ja, natuurlijk Goro de beul met 4 armen. hehe, Shao kahn is die bikkel met die moker hamer!
pjotr
Onze aller geliefde A-acteur Christopher Lambert gaat de rol op zich nemen van Raiden in Mortal combat 3 -MK Domination.....
pascal83
Tegenvaller eerste klas, het uiterst originele (en toch wel baanbrekende) computerspel word hier geen eer aan gedaan met dit wanproduct.
Zelfs Streetfighter (
) is beter (de lompe film versie bedoel ik dan natuurlijk) ... al begin ik al te twijfelen ...
Had als klein jochie toentertijd wel meer verwacht, en gehoopt van deze film.
1* voor de moeite
Consurgo
Net weer gezien, tja....
Johnny Cage's one liners zijn wel grappig, Scorpion en Cain zijn cool, de vechtscenes zijn best ok, zitten wat toffe moves in...Maar dat was het dan ook.
De special effects zijn echt te slecht, net als het verhaal, die irritante christopher lambert, dat arrogante amerikaanse sletje (sonja) de debiele goro (lees: de simese tweeling met down syndroom) alle kleine foutjes en vooral de overall cheesiness...
Als Cain en Scorpion hadden gewonnen 3 sterren, nu 2*
Jammer eigenlijk, het idee has best wat potentie, zeker voor de MK liefhebber.
WiLL
Ook nog even gezien gisteravond ...
Toen ik 15 was vond ik deze film wel echt cool. Heb hem meerdere malen gezien toen en vond de muziek met de vechtscenes vooral echt goed.
Ok het verhaal is bijzonder zwak, de scenes lopen (super) slecht in elkaar over. De meeste acteurs zijn zwak.
Omdat ik 9 jaar geleden deze film echt super vond ga ik hem toch nog 2,5 ster geven.
BoordAppel
Jammer eigenlijk, het idee has best wat potentie, zeker voor de MK liefhebber.
Dat denk ik ook ja. Als ze een fatsoenlijke scriptschrijver aan het werk hadden gesteld die het warrige en van plotholes vergeven verhaal van het spel goed had kunnen vertalen. Als ze dan ook nog eens een echt harde film er van gemaakt hadden dan was dit een stuk beter uitgevallen.
Banjo
- 2032 berichten
Ja zonde dat de eerst MK film gelijk zo slecht is.
Nou ja slecht het had inderdaad allemaal veel beter gekunt.
De fantasy was er nou de overtuiging nog!
vache
Vanwege het spelletje he. Maar ja, denk dat het grootste deel dat hier een mening op geeft een fan was van het spel. Acteerwerk is waardeloos, vechtscenes redelijk. Tot leven brengen van de gamefiguren niet slecht, vooral Sub-zero en Scorpion blijven cool. Voor de mensen onder ons die het spel niet waardeerden; bespaar je de moeite van het kijken!!!
Door mijn sentiment toch 2 sterren....
Word_Play
Ik vond hem toch wel leuk, alleen was die Goro te triest voor woorden. De gevechten waren leuk, en Sub Zero en Scorpion zagen er dope uit.
Vermakelijk verstand-op-nul filmpje, niets meer, niets minder.
Flipman
Ik heb deze film in de bioscoop gezien toen ik mocht kiezen tussen deze film en Batman Forever. Ik koos voor Mortal Kombat, omdat ik toen op de een of andere manier dacht dat ie niet op video uit zou komen vanwege gebrek aan populariteit (ach, ik was toen nog maar negen...). Uiteindelijk geen spijt van gehad omdat ik het een erg gave film vond (nog steeds wel lollig), maar ik zou toch graag al eerder een Batmanfilm in de bioscoop hebben willen zien. Maar daar krijg ik nu met Batman Begins nog de kans voor.
predator
- 1948 stemmen
topfilm vergeleken met deel 2.
Aardig vermaak, niet meer dan dat

Mortal Kombat
2021

Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge
2020

Mortal Kombat: Annihilation
1997

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Fainaru Fantajî Sebun: Adobento Chirudoren