• 9.378.017 stemmen

Geregisseerd door: Keenen Ivory Wayans

Met onder meer: Marlon Wayans, Shawn Wayans en Jaime King

Releasedatum: 16 september 2004

Plot White Chicks

"They're going deep undercover."

Twee F.B.I agenten verknallen een grote drugsvangst, maar hebben een idee om hun baas alsnog te imponeren. Hiervoor besluiten ze de bescherming van de Wilson-zusjes op zich te nemen (erfgenames van een groot hotel-imperium) aangezien ze een tip hebben dat zij ontvoerd zullen worden. Hun strategie is nogal onorthodox: ze vermommen zich als de zusjes Wilson en verstoppen de echte zussen op een veilige plek...

Kevin Copeland

Latrell Spencer

Megan Vandergeld

Agent Vincent Gomez

TimD

Dat zegt niets. Dit is een baggerfilm. Een film die zo voorspelbaar is dat er niks aan is, waarvan de humor zo bedroevend is dat je eerder moet huilen dan lachen, en de acteurs voor de verandering eens minder acteren. En de ''meiden'' zag er fokking nep uit.

TimD schreef:

En de ''meiden'' zag er fokking nep uit.

Het is een film laten we duidelijk zijn voor de duidelijkheid..

TimD

Dat weet ik maar ik kon er gewoon niet naar kijken. Dat gooit de geloofwaardigheid enorm naar beneden.

avatar van louigi

louigi

Waar zijn die Americanen toch mee bezig....

Ik heb de film gezien met mijn nichtje van 10 jaar ...

Zij vond hem super, maar mijn mening is duidelijk anders

Wie kijkt nu naar z'n film

Waar zit de humor?

Waar zitten de acteer prestaties

Deze film is onze Belgisch cinema zalen niet waardig !!!

avatar van ~Burner~

~Burner~

je moet ook wel (droge) humor hebben om zo'n film te kijken.

het maakt ook nog eens uit met wie en wanneer je die film kijkt.

avatar van illogical

illogical

Ik vind em echt wel grappig! Vooral die scene op de wc _O-

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Pure bagger! Niets grappigs. Allemaal jatwerk uit andere (flauwe) films. De grappen zie je al van kilometers ver aankomen en zijn dan ook nog eens niet grappig. Ik heb me doodgeergerd aan deze film. Hoe kunnen ze zo iets slechts maken??? 0,5*

avatar van Kisje

Kisje

Deze film is lachen!! Echt een heel goede film ! En ja.. Meningen verschillen, laat ons dat zeggen he !

4.5 *

~Burner~ schreef:

je moet ook wel (droge) humor hebben om zo'n film te kijken.

het maakt ook nog eens uit met wie en wanneer je die film kijkt.

Ik heb droge humor maar vondt er niks aan. Ik lach eerder om films als The Naked Gun, Airplane, Scary Movie, Jim Carrey films, austin Powers films, Top Secret.

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

TimD schreef:

Dat is nou ook niet bepaald echte droge humor, al zijn ze wel beter dan deze prul. Ik denk dat je voor droge humor meer in de richting van Bill Murray moet zoeken (The Man who Knew too Little) (of John Cleese (Fawlty Towers))

kArIzMa_TuRk

Deze film is gewoon Hustler klaar!

En dat means?

kArIzMa_TuRk

een Gangster film zeg maar..

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Dus als een film Hustler is, is het een Gangster film. Ik kan me de gangsters niet zo herinneren of het moet zijn dat het gemaakt is door de slechte-film-maffia. Dat zou wel kunnen.

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Ervan uitgaande dat jij 12 ofzo bent, kan ik maar moeilijk geloven dat jij alle films gezien hebt waar je op hebt gestemd..

TimD

Haha, 1-0 voor Goodfella.

kArIzMa_TuRk

ik ben ouder dan jou kleintje

toen jij nog niet geboren was keek ik al mijn eerste films vriend!

TimD

Is aan je taalgebruik niet af te lezen.

kArIzMa_TuRk

heb je er problemen mee?

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Nou ik vrees dat van de 34.700 gebruikers misschien net 5 mensen snappen wat je bedoeld als je zegt dat een film Hustler is maar dat is gewoon een tip.

kArIzMa_TuRk

correctie het is een mening

avatar van Mug

Mug

Goed, en nu weer over de film.

avatar van Diams

Diams

Ik vind het een hele grappige film (heb ook droge humor ) ik geef het een 4.5

TimD

De film White Chicks is op geen enkel moment grappig. Het is een voorspelbaar, nep verhaal met acteurs die in deze film hun draai niet helemaal weten te vinden. Ook de 'meiden' zien er nep uit, wat er voor zorgt dat je stomverbaasd zit te kijken dat alle mensen die voorbij ze lopen er wel in trappen. Van begin tot eind nep wat er bij mij voor zorgde dat ik hem niet kon uitkijken. Kan je er niet tegen dat er neppe dingen gebeuren in een film, dan is het mijn tip (niet mening) om deze film niet te gaan kijken. 0,5*.

avatar van Mug

Mug

Off topic geleuter verwijderd. Houd het bij de film!

avatar van Carolientjuh14

Carolientjuh14

Ik vond t wel een grappige film 3,5 *

kArIzMa_TuRk schreef:

Deze film is gewoon Hustler klaar!

ik zal het duidelijker maken... als ik zeg dat deze film Hustler is, bedoel ik dat deze film een ''Harde film'' is...

en je moet me niet te letterlijk nemen als ik ''Gangster'' zeg (moviefreak#1) met Gangster bedoelde ik ook dat het een Goeie Harde film is.. en niet letterlijk een ''Gangster'' film.

Ik hoop dat sommige mensen nu begrijpen wat ik bedoelde met dat dit film een ''Hustler/Gangster'' film is..

p.s: deze film is echt Hustler er zaten erg leuke momenten in.. een leuke moment: dat 'Move Bitch' gedeelte als hij naar het toilet moest..

avatar van goldensabbath

goldensabbath

ik vond het een echt grappige film (vooral die neger die in die auto gaat zingen), het verhaal was echt niks maar grappig was hij wel

avatar van tukkerstein

tukkerstein

TimD schreef:

Kijk deze film niet met je filmoog maar zonder verstand. Dan is het wel grappig. Ga niet letten op acteerprestaties of dat het realistisch is. Het gaat om de humor in dit soort films. Als ik in een een of andere dramafilm niet kan lachen zeg ik toch ook niet "slechte film want hij was niet grappig"?

3,5 *. Ik heb lekker kunnen lachen, niet erg origineel maar gewoon GRAPPIG!

avatar van sjar02

sjar02

Ik vind de opmerkingen van de 2 agenten heel de film door wel grappig. Ja , ik vind ook dat ze er niet echt als 2 meiden uitzien, steeds wanneer jongens hun proberen te versieren. Ik kon toch erg lachen