• 9.377.350 stemmen

Releasedatum: 29 maart 2001

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Amores Perros

"Love. Betrayal. Death."

Amores Perros vertelt het verhaal van drie mensen in Mexico-Stad. In het eerste verhaal wordt Octavio verliefd op zijn schoonzus Suzanna en wil een nieuw leven met haar beginnen. Om aan geld te komen geeft hij zijn hond Cofi aan een man die hondengevechten organiseert. Daniel heeft zijn gezin verlaten om in te trekken bij de beeldschone Valeria. Kort daarna raakt ze verminkt door een auto-ongeluk. Dan is er nog El Chivo, een huurmoordenaar, die zijn dochter zoekt die hij jaren niet meer gezien heeft. El Chivo volgt een prooi en is dan getuige van een auto-ongeluk waarbij Octavio en Valeria betrokken zijn.

avatar van dttom

dttom

De drie verhalen blijven boeien en het is een goede film, maar er zijn wat trage stukken. De film vind ik persoonlijk net iets te lang. Dus daarom geen vier sterren ookal vind ik 3,5 te weinig maar goed ergens daar tussen in .

avatar van jackie

jackie

Zijn de scenes met de honden niet erg naar/zielig ?

Ik las een kritiek dat als je van honden houdt dat die scenes nogal naar waren of valt dat mee ?

nou heb ik een hekel aan honden.. huren dus hehe

avatar van dttom

dttom

ach ik had er geen last van deze film staat ook in de top 250 bij imdb btw.

avatar van Jinxy

Jinxy

De film zit gewoon goed in elkaar en blijft boeien. De film is dus goed en zeker als je beseft dat dit slechts een debuut is van de regiseur. Blijf hem in de gaten houden! Het deel van Daniel en Valaria vind ik ietsjes minder. KIJKEN dus(betrouwbaar, of niet)

Goede tot erg goede film. Wel wat aan de lange kant. Bijna 4 sterren, maar ik vond het tweede verhaal ook minder boeiend. Die hadden ze misschien beter uit de film kunnen laten. Inderdaad niet voor hondenliefhebbers en ook niet voor tere zieltjes!

Toen een van de personages de krant las, zag ik een advertentie van Abre Los Ojos. Altijd leuk om zulke details te zien.

Jordy

ik zal d'r op letten morgen

Jordy

ben het helemaal eens met bovenstaande meningen...

Zo'n film kan in Nederland niet gemaakt worden. Dan zou de Dierenbescherming de film (terecht) saboteren.

Jordy

er zijn geen dieren gekwetst hoor bij het maken van deze film..

Nee, dat geloof ik ook wel, maar daarom kan de inhoud wel als aanstootgevend beschouwd worden, wat kan resulteren in acties.

Goodfella

Wat een geweldige film! Erg goed geacteerd, briljante casting, fantastisch verhaal... SUPER!! Geen 5 sterren omdat het 2e verhaal idd de vaart wat uit de film haalt. (geen slecht verhaal hoor, maar het paste gewoon niet bij de rest van de film) Dat verhaal deed me trouwens op de een of andere manier denken aan Michael Haneke's Funny Games.

avatar van Eva

Eva

Wat wordt die film hier hoog gewaardeerd zeg...

Toch maar eens zien.

Niet alleen hier hoor.

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

dit is een fantastisch goede film.

En zielig voor de honden ... ja jongens, zeg, in de gemiddelde Amerikaanse Hollywood-pulp worden ook wel wat mensen omver geknald, daar zeurt dan niemand over.

Wie vindt dat in deze hondenmishandeling wordt getoond, snapt er gewoon geen r**t van en moet maar naar "De 101 Dalmatiërs" gaan kijken of 102 of naar Beethoven of zo.

Dit is gewoon een topfilm !!

4,5 op 5

Tony

avatar van Ramon K

Ramon K

Leuke film, maar niet zo goed als de gemiddelde waardering me deed vermoeden. De energieke filmstijl is zeer genietbaar en ook de acteurs zijn goed in vorm. Het nadeel van de film is dat ie drie verhalen vertelt, waarvan ik er twee niet interessant genoeg vind. Alleen het laatse verhaal vind ik echt goed. In de andere verhalen kan ik me niet inleven, ook al is het eerste verhaal ook niet slecht te noemen. Maar een film moet nu eenmaal in zijn geheel boeien. Toch verdient de film zeker een voldoende.......3 sterren

FisherKing

Ja net gezien op een slechte kwaliteit huurDVD( dat terzijde )
1) goeie film
2) heel slecht middenstuk met een hondje onder het parket ( zucht )
3)poging om PulpFiction te plagieren
4) ronduit slechte muziek
Maar liefde voor de karakters ..en houdt je heel erg in spanning
als je van honden houdt en je hebt er vijf of zes of zo en je neemt een vechthond in je midden ; moet je toch niet verbaasd zijn dat ze allemaal afgemaakt zijn
; ik hou niet van honden en heb wel genoten maar logisch gezien knelde dat

Al met al 4*

avatar van pjotr

pjotr

Wat een gezeur over het 2e verhaal uit de film. De film is juist mooi in balans. Dit is een absolute must-see!!! Eén van de toppers van het jaar. En die soundtrack.....wow.

FisherKing

Wat een gezeur over het 2e verhaal uit de film.
leg uit dan ?

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Ik vond dat deel met die vrouw (ex-model toch?) en dat hondje onder het pakket ook niet hinderlijk. De film is prima zoals ie is.

avatar van Macmanus

Macmanus

Prachtige film meesterlijk geacteerd en geregisseerd, en dat liedje wat je hoort in de trailer is super, volgens mij hoor je het niet in de film.
Maar toch zo nu en dan wat sloom, dat is het grootste nadeel van deze film.

Maar toch een dikke 4 sterren.

Even op Fisher reageren als dat mag, hij wist toch ook niet dat het een vechthond was en waarmee proberen ze pulp fiction de plagiëren? (word dit een nieuwe Boondock Saints topic.... )

Goodfella

Verschillende verhaallijnen, 'hippe' manier van verhaal vertellen... Ach, dat weet je zelf ook wel Mac.

Jammer dat zo weinig mensen deze geweldige film gezien hebben trouwens. Dus...

GAAT DAT ZIEN MENSEN... GAAT DAT ZIEN!!

avatar van Macmanus

Macmanus

O zo ik dacht dat hij bedoelde echt dingen waren overgenomen maar hij bedoelt de stijl, aha ok.

Een blinde hondenliefhebber
Gave Film vooral het eerste deel.

avatar van tovenaar

tovenaar

nou heb ik een hekel aan honden.. huren dus hehe

Jij ook al Schaar mij maar bij dat rijtje!

Goodfella

Maar wat vond je nou uiteindelijk van de film, Tovenaar? Of heb je alleen naar de hoes zitten staren...?

avatar van tovenaar

tovenaar

Bijzonder sfeervolle film Goodfella! Het doet allemaal heel "vies" aan, maar dat is juist ook wat het zo goed maakt.

ik was een beetje bang dat het echt een "hondenliefhebber-film" zou zijn en aangezien ik dat totaal niet ben had ik bij voorbaat even mijn twijfels. Dat viel gelukkig reuze mee.

De 3 verhalen waren zeker interessant, alhoewel ik verhaaltje 2 een beetje slaapverwekkend vond. Verhaal 1 vond ik zelf het meest interessant. De zwerver zit er tussen in .

PS, Kappeuter, ik zag dat postertje van Abre los Ojos ook ja

avatar van Travis Bickle

Travis Bickle

Deze komt zeker in mijn top 10, (moet deze nog steeds maken, maar goed). Het stukje met Daniel en Valeria (en Richi niet te vergeten)mag dan wel misschien iets minder boeiend zijn , maar ik vind dat het de film alleen maar goed doet en zo het ´ranzige´ karakter van de 2 andere verhalen een beetje breekt en zo de film compleet maakt. De beste scene is natuurlijk de crash op het kruispunt wat de 3 verhalen bij elkaar brengt. SUPERFILM, ik kan er niets anders aan toe voegen.

***** +

avatar van gimli f

gimli f

Dit lijkt me nou eens een echt interessante film! Ik ken deze film niet, alleen van verwijzingen via Nine Queens: het zou er een beetje op moeten lijken, qua plotwendingen en verrassing.

Ik denk dan ook aan het geweldige L'appartement.

Deze film ga ik zeker eens opzoeken.