Mean Girls (2004)
Bekijk via Videoland
Bekijk via SkyShowtime
Plot Mean Girls
"Watch your back."
Cady Heron wordt opgenomen bij de populairste meiden, de Plastics, van haar nieuwe school waar ze, na haar hele leven in Afrika te hebben gewoond, naar toe gaat. Totdat ze verliefd wordt op het ex-vriendje van de leidster van het groepje, Regina George. Regina papt het, terwijl ze zegt een goed woordje te doen voor Cady, weer aan met Aaron en kust hem voor haar ogen. Dan besluit Cady samen met outlaw Janis en homo Damian Regina het leven zuur te maken.
- Trailer (YouTube)
- Queen Bees & Wannabees (BoekMeter)
- Kijk op Videoland
Mr. Duvall
akkkia
net gezien,
best vermakelijk,
maar mag nog wel gemener (minder braaf)
nathan_666
erg leuke film.
Lindsey Lohan(
) was erg goed in deze film.
sommige mensen verwachten soms dat deze film z'on typische tiener-school-domme blondjes-flauwe grappen-film is
wel gentlemans, deze film is een heerlijke komedie over hilarische meisjes wraak :evil niet te missen!!
een dikke 4*
aurora
1 januari 2005, nog niemand wakker en wat ging ik kijken: juist mean girls, en ik heb erg moeten lachen ondanks of juist door een katerig wakker worden. Vond de wending in het verhaal goed.
ShEePiEj
ik vond het een hele leuke film =D ik heb 'm nu al iets van 3 keer gezien en hij is nog leuk =P 4 sterren
Relschopper
Echt een domme film. Verstand op 0 en je vergapen aan barbies...
..........Heb ik niet zo'n problemen mee, dus ik vond hem best aardig!
LindaLicious
Echt ontzettend leuke komedie!
Ik heb hem nu al drie keer gezien en hij blijft leuk.
BoordAppel
Buitengewoon geslaagde highschool komedie. Ik had niet verwacht dat deze film zo leuk zou zijn. Het verhaal hebben we wel vaker gezien maar er zaten leuke grappen in en de stereotype personages hebben nog wel meer te bieden dan enkel stereotyp te zijn.
Bovendien wordt er goed in geacteerd. Iedereen overtuigt. Vond vooral Tina Fey als Ms. Norbury grappig, cynische mensen heersen nu eenmaal. En ook Lohan doet het erg goed.
Wel jammer dat er weer zo overduidelijk een moraalles in zat anders was mijn cijfer misschien nog wel wat hoger uitgevallen. Maar verder heeft deze film me verrast.
femaleappearance
Wel leuke film. Zaten een paar grappige stukjes in, en echt vervelen deed 'ie me niet. Maar om nou te zeggen dat dit een geweldige film is. Leuk voor een melig zaterdag avondje met je vriendinnen. Van mij krijgt ie 3 welverdiende sterretjes
TheRisingSun
Tuurlijk is het verhaal niet al te orgineel,maar ervan genoten heb ik wel! Echt een erg vermakelijke comedy. Met uiteraard veel vrouwelijk schoon wat het alleen maar prettiger maakt om te genieten.
Lohan steekt er wel boven uit!
3,5 ster
Gigolo Joe
Absoluut een van de leukere tienerfilms die er zijn! Maar je moet niet verwachten dat het meer dan dat is.
chipigirl
Ik vind het film wel leuk natuurlijk.
Het is typische voor meisjes.
Ik denk dat de meeste jongens het niet zo
leuk zullen vinden.
Maar het kan beter vind ik een 3.
Regan_Robbie24
'k vond hem wel grappig... in de cinema. een echte lindsay lohan film, dat wel!
sanna03
grappige film zeker het bekijken waard
mooi gedaan en grappige stuks zoals wanneer ze steeds droomd hoe het dierlijk zou zijn en ze dan zomaar over die tafeld vliegt
mijn vriendin kon niet mere bijkomen van het lachen op dat stuk
Pieter Montana
Lijkt me eigenlijk zo'n domme komedie-meidenfilm
Of Vergis ik me....?
JannekeB.
Vind em vet tof!! maar het is idd misschien wel een domme komedie meidenfilm,
dat dansje van jingle bell is ook erg grappig!!
Darth Dennis
Lindsay Lohan !!!!
Daar zou ik wel een week ruzie voor over hebben
archer
het verhaal komt mij zeer bekend voor, al kan ik het niet meteen thuisbrengen bij een andere film...
Respekked
waaom is lindsey lohan blond geworden en aan de annorexia gegaan?? zij zorgt er alleen al voor dat deze film het kijken waard is. Verder viel hij me 100% mee en heb me dus goed vermaakt
TheRisingSun
Ik geloof dat ze blond haar nodig had voor haar nieuwe film,al weet ik niet welke film precies.
kissygirl
echt een leuke film! goed geacteerd door Lindsay Lohan en Rachel McAdams!
sateck
Echt ontzettend leuke komedie!
Ik heb hem nu al drie keer gezien en hij blijft leuk.
3x dezelfde film kijken...mmmmm
Lientjuh
typische meisjes film en dat is juist het leuke eraan
heerlijk verhaal,echt fantatisch!!
een 5

Mean Girls 2
2011

Muzikale remake van geliefde komediefilm 'Mean Girls' nu te streamen op Netflix

Lindsay Lohan kreeg monstersalaris voor cameo in door haar bekritiseerde 'Mean Girls'-remake

Videogame-tie-ins: Vijf films waarvan je misschien niet wist dat ze een eigen game kregen

Trailer komische Netflix-film 'Hubie Halloween' met Adam Sandler en Julie Bowen

Limbo
Drama, 2021

Misery
Thriller, 1990
afrikagebaseerd op boekillinoisvrouwelijke vriendschapmiddelbare schoolpestenprommeerderjarig wordentienermeisjevis op het drogebeste vriendintienermath teacher bitingpopularitygossipcliqueformer best friendteen comedyexploitation of friendship public humiliationhigh school rivalrynew girl at school teenage lifekerstmismanipulative friend math geniusfemale bully adapted into play or musicalteenage friendship teenagerantagonisticcruelderisive mean spiritedmocking sarcastic