Not Another Teen Movie (2001)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: Sex Academy
Geregisseerd door: Joel Gallen
Met onder meer: Chyler Leigh, Chris Evans en Jaime Pressly
Releasedatum: 6 juni 2002
Bekijk via Netflix
Plot Not Another Teen Movie
"They served you Breakfast. They gave you Pie. Now we’re gonna stuff your face."
In deze parodie op tienerfilms volgen we een groep vrienden tijdens hun highschool-periode. Janey Briggs is een jonge kunstenares die er niet bij hoort vanwege haar bril, haar haar en haar overall. De populaire Jake Wyler neemt een weddenschap aan om haar in een prom-queen te veranderen.
Janey Briggs
The Wise Janitor
Flight Attendant
is dit een parodie van ''she's all that?''
is dit een parodie van ''she's all that?''
En The Breakfeast Club, en Sixteen Candles, en Cruel Intentions, en Bring it On, en Ferris Bueller's Day Off, en Varsity Blues, en..., en...en...
Turkeyloverz
Het verhaal is meer een parodie van She's all That, maar voor de rest zit er idd van alles wat.
Werwolf
Echt heel flauw. Geef mij maar die goede High School comedies als American Pie en Road Trip..
starshine
Ik vond het een goede film waar ik best wel om kon lachen .
Een aanrader om te kunnen lachen vind ik .
Ik geef hem 3,5*
olivier
1,5 *
Dat is net waar deze film om draait: dat die stoute highschool-filmpjes van jou zo conservatief als de pest zijn.
Lee-john
ach, ik vond hem best wat grappige momenten hebben.
Vooral die man die altijd op het verkeerde moment klapt.
haha
BlueSword
ik ga deze zeker kijken vanavond, veel goeie dingen over gehoord en zelf nog nooit gezien!
ben benieuwd.
huizepius
leuke film, maar soms over de top flauw maar wel leuk om te zien als je gewoon zin in een lachwekkende comedy hebt.
BlueSword
haha echt een leuke komedy, heb er echt om gelache.
soms is het wel een beetje te flauw of grappen die we al zo vaak gezien hebben.
het is leuk dat ik zoveel herkende uit verschillende films, erg komisch.
Jorick
Voorspelbaar en soms best flauw, maar aan de andere kant weer erg vermakelijk.
pimp-juice
net alsof er in road trip geen "flauwe grappen" zaten
mikey
Aan de andere kant lijkt deze film me een slap excuus om eeuwige grappen voor de zoveelste keer te herhalen.
D-ark
Had er echt slechte verwachtingen.
Maar het is een erg geslaagde erg leuke tiernerkomedie/parodie geworden.
Aanrader
3,5
IcU
Gisteren weer bekeken, en ik vond hem op een of andere manier leuker dan de eerste keer. Humor is erg melig, en er zaten aardige vondsten in. 2½* nu.
net alsof er in road trip geen "flauwe grappen" zaten
ja bedoel maar.
WB
Ehm, wat is in deze film e verwijzing naar The Breakfast Club? (Heb het eerste half uurtje gemist)
Wanneer de 3 nerds moeten nablijven, zie je een aantal verwijzingen naar TBC
dr walgvogel
Niet echt heel erg grappig. zelf een beetje te flauw en te dom voor woorden. Er zaten twee grappen in waar ik echt wel om moest lachen dat Janie's got a gun stukje vond ik wel hilarisch. maar de acteurs trokken mij teveel gekke bekken en probeerde veel te grappig te doen. Geef mij maar films als Airport, Naked gun, Top secret, Monty Python want de beste grappig breng je met een strak gezicht.
markie1978
Ik had meer verwacht van deze film, begin van de film vond ik nog het leukst toen ze in bed lag met je haar ....... die op hol sloeg.
Verder was deze film niet echt leuk dus het was eigenlijk een anti climax. De bedoelingen waren wel goed van deze film, met af en toe een parodie op andere films.
Daarom toch nog een waardering van 3*
markie1978
Oja als je in deze film goed oplet zie je een gast rol van Mr T van The A Team of te wel Miste B.A Barases.
Maar je moet dan wel opletten
- 11913 berichten
Goed opletten?? Hij is overduidelijk in beeld!
Turkeyloverz
Jazeker, ik zou het pas raar vinden als je hem NIET had gezien..
Wezze
Een belediging voor alle tiener comedies.. Om veel van de grappen kan ik niet lachen, zeker aan het begin had ik de neiging om de tv uit te zetten.. Een krappe 1.5*
Werwolf
Tuurlijk, er zitten in die film ook enkele flauwe grappen. Maar als je de film in zijn geheel bekijkt vind ik Road Trip toch veel beter dan deze film.. En dan wordt als commentaar gegeven dat dit een parodie is om een loopje te nemen met high school comedies als Road Trip, maar dat lijkt me niet. Dat is een slap excuus om dezelfde weg in te gaan.
- 11913 berichten
Nee hoor. Om maar weer even te herhalen, als enige lid van de Not Another Teen Movie -fanclub
: dit is zowel een parodie als een eerbetoon aan de tienerkomedie. Ze slaan misschien wel dezelfde weg in, maar dan ietsje extremer en een stuk beter.
Spartaan1986
Waar de meeste van dit soort films aan onder door gaan is de hoeveel flauwe grappen en grollen.
Not Another Teen Movie bevat een paar zeer flauwe grappen maar combineert dat met een aantal zeer hilarische momenten waaronder de geniale trapscene en de wc scene. 3*

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

The Red Sea Diving Resort
Drama / Historisch, 2019

Celeste and Jesse Forever
Komedie / Drama, 2012
underdogballcheerleaderkusmiddelbare schoolschool partysatireparodiecrude humorcrushpromjocktiener crushtiener filmspoofpopularitysex toy prom queenpost-credits sceneduringcreditsstingerhigh school football teenager