• 9.375.880 stemmen

Met onder meer: Daryl Sabara en Antonio Banderas

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 21 juni 2001

Plot Spy Kids

"Real spies... only smaller"

Carmen en Juni denken dat hun ouders een saai leventje leiden. Ze weten echter niet dat Gregorio en Ingrid Cortez geheim agent waren, maar deze banen opgegeven hebben voor de kinderen. De verdwijning van enkele oud-collega's zorgt er echter voor dat de Cortezjes weer terug moeten naar hun oude baan. Waar ze geen rekening mee gehouden hebben is dat hun kinderen zich dit keer ook met de zaken gaan bemoeien.

avatar van SJOE®DO

SJOE®DO

IK geef toe dat Spy Kids inderdaad een hele leuke film was.. erg leuke grappen erin waar we keer op keer om moesten lachen... toch 3 sterren.. NU slapen!!

avatar van metropolis

metropolis

moelijke film!!!

avatar van dttom

dttom

Ik heb me iig vermaakt,

avatar van Blindfold

Blindfold

Ik vond dat jongetje wel een beetje irritant, maar de film was inderdaad best leuk gedaan.

avatar van jackie

jackie

Hele leuke film !

avatar van ^jigga^

^jigga^

leuke voor de kids.

avatar van Jordy

Jordy

negatieve stemmers: wat was hier nou weer mis mee??

avatar van andolini

andolini

Nou, het was me nog niet eerder overkomen dat ik in slaap viel tijdens een film. Als dat het doel is van deze film moet ik 'm toch hoger waarderen.

avatar van Jordy

Jordy

Wat een leuke film. Voor kinderen is het gewoon een spannende film, maar voor ouderen is de film erg grappig. Voor mij tenminste, wij lachten aanzienlijk vaker dan de kinderen voor ons. Maar goed, erg leuke verwijzingen naar films als Mission Impossible en James Bond, erg leuke actiescenes met de kids (die erg leuk acteerden) en prachtige decors: 3 en een halve ster.

Luchtig pretentieloos vermaak! Inderdaad erg grappig. Ik vond het jongetje heel grappig.

avatar van BS

BS

ik vond dit een erg goede film,veel bekende gezichten,best grappig,net iets te futoristieze speeltjes en de kids die het erg goed doen.

De film heeft een aardig verhaal maar wordt gedragen door de special effects en de vreemde,snelle afwisseling van beelden.Ik vond het erg vermakelijk;laat deel 2 maar komen. 3.5 ster

avatar van MFEO

MFEO

Zeer leuke actie film. Eindelijk één waarin niet geschoten word en geen doden vallen. Ben zeer benieuwd naar deel 2.

avatar van Ericinho

Ericinho

sympathieke gezinsfilm

avatar van Herald

Herald

Sommige gadgets zijn mij iets te fantasievol. Dat iemand een perfecte robotreplica voor je maakt gaat er nog wel in, maar kasten die ineens vol komen met eten is mij net iets te magisch en die magnetrons leken meer op die foodprocessors die ze in de Enterprise ook hebben.

Het verhaal stelt ook maar bar weinig voor. De slechterikken zijn amper in beeld waardoor de film nooit echt spannend wordt, en in plaats daarvan worden wat familienormen en waarden er door heen gejaagd (niet liegen, alles samen doen, voor elkaar zorgen, voor jezelf opkomen etc) maar zoiets deed de laatste Batman eigenlijk ook.

Wat wel erg geslaagd was de klunzigheid van Yuni. Normaliter zijn koters altijd overdreven goed en slim, maar Yuni stootte net vaak genoeg zijn hoofd enzo.

"you're strong Yuni, you're strong!"

*MEP*

"you're not that strong Yuni"

Als kind zul je er vast meer plezier aan beleven, maar tegen Spy Kids 5 aan zal Alexa Vega vast ook de iets oudere kijkertjes weten te bekoren

avatar van jacom

jacom

goed gemaakte kinderfilm, ook genietbaar voor volwassenen

avatar van neo

neo

Wel vermakelijke vlotte film, maar ja de kinderacteurtjes waren af en toe een beetje ergelijk. Opmerkelijk is de muziek die door een groep van componisten samen is gemaakt waaronder Danny Elfman, John Debney en Heitor Pareira. op het einde een erg leuke zwart balkje cameo van George Clooney. 2.5 sterren

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Erg vermakelijke film waar de kids 'ns een keer niet irritant zijn.

avatar van Justice4All

Justice4All

Deel 2 vind ik beter.

avatar van Alexa

Alexa

Hele leuke film. Grappig. Gewoon gezellig. 2e deel is inderdeed beter.

avatar van Hermelien

Hermelien

Een hele leuke film, ook een mooie film; eindelijk een coole film

waar niet in geschoten wordt.

Heel heel heel erg leuk

avatar van morpheus

morpheus

Fantasierijke Kiddie actiefilm, voor volwassenen vermakelijk voor kinderen erg leuk.

**1/2

avatar van jassonn

jassonn

Vond er dus weinig aan.Vooral dat zusje was irritant,en het verhaal was slap.Voor kinderen zal hij waarschijnlijk wel leuk zijn met al die futuristische speeltjes en stunts etc.Ook de -wees eerlijk tegen je ouders en heb je broer/zus lief- ondertoon was te veel aanwezig.

Snap niet waarom er altijd iets belerends in die kinderfilms moet zitten.

Jordy schreef:

Dat hoopte ik ook, bleek niet zo te zijn helaas.

avatar van x

x

Gewoon een zielige film!

avatar van Rujar

Rujar

x schreef:

Gewoon een zielige film!

Hmm vreemd is wel voor jouw doelgroep........

avatar van Ikkeuh

Ikkeuh

dit verdient veel meer sterren, pracht van een film vooral voor de kids.

James Bond voor kinderen, wie dit graag ziet (als ie jong is) gaat James Bond graag zien (als ie ouder is.

Dus zie je graag James Bond, geef er dan maar sterren bij.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Heb hem niet kunnen uitkijken door de nerveuse , kinderlijke , hyperkinetische kinder-james bond - toestanden die NIet grappig zijn. De gedachte dat dit voor de erg jongere kijker leuk is , troost me.

avatar van Bioscoopfilm

Bioscoopfilm

Leuke film voor kleintjes. Niet echt boeiend voor oudere echter. Maar de gadgets en de boodschap zijn goed, dus toch een 3,5.

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Een van de betere films voor kinderen. 3*.

avatar van E V

E V

Leuke film, leuk idee ook om kleine kinderen als spionnen neer te zetten, orgineel. De jonge acteur en actrice doen het heel goed.