• 9.380.100 stemmen

Gesproken taal: Engels, Frans, Italiaans, Japans en Duits

Releasedatum: 24 juni 2004

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot EuroTrip

"No actual Europeans were harmed in the making of this film."

De Amerikaanse tiener Scott heeft een online-vriendinnetje in Duitsland. Haar naam is Mieke, wat Scott dus uitspreekt als Mike. Aangezien hij Mieke voor een jongen aanziet, schrikt hij wanneer zij vraagt of ze langs mag komen. Als hij dit niet accepteert, wil Mieke niks meer met hem te maken hebben. Maar dan komt Scott erachter dat Mieke eigenlijk een bloedmooi meisje is. Zijn beste vriend Cooper overtuigt hem om op reis te gaan naar Berlijn en Mieke in het echt te gaan ontmoeten.

avatar van timburton

timburton

flipflop schreef:

Best aardig, zaten zeer grappige momenten in, maar helaas ook wat 'jammers'. Verder een prima, vermakelijk filmpje voor tussendoor met wat vrienden. Acteurs deden het best aardig, en sommige karakters waren fantastisch. (de hooligans en de scene met het broertje van Mieke) Als je een gewoonweg een erg leuke tienerfilm wilt zien is-ie ten zeerste aan te raden. Hou je niet van tienerfilms, blijf dan ver weg van deze film.

Enige echte kritiekpuntje was Amsterdam. Dat deel van de film was ronduit slecht en helemaal niet grappig, en de decors waren ronduit dramatisch (zeker als je wel is in A'dam bent geweest) . Terwijl er juist zoveel grappigs te doen is met 'The Capital Of Sex And Drugs' lijkt me zo?

3,5 *

Ach, ja... Amsterdam. Was eigenlijk wel blij dat dit maar kort in beeld kwam.

avatar van ElGringo

ElGringo

Superfilm Alle clichés over Europa worden uit de kast gehaald en het nummer Scotti Doesn't Know heb ik maar op mn iPod gezegd xD. Ik lach ook helemaal dubbel om die engelse hooligans, kleine Heinrich, het uitgaan in het Oostblok etc.

Amsterdam vond ik wel tegenvallen

Als je van dit soort "road trip" komedies houdt is dit zeker een aanrader

avatar van horror3d

horror3d

Vermakelijke komedie , kwamen nogal domme stukken in dat het heel grappig maakten.

avatar van moviecrazy91

moviecrazy91

Leuke film, natuurlijk niet bij nadenken want dan is ie ronduit slecht. Maar af en toe vond ik em echt heel grappig.
bijv. de incest scene, en dat met die paus was ook geweldig

avatar van Jules15

Jules15

Flauwe leuke komedie(wat ik wel leuk vind, als ik geen zin heb om mijn hersens te gebruiken)!

Ook scottie doesn´t know deed het em.

Toch vielen sommige stukjes beetje tegen maar toch leuke film voor leuke avond!

avatar van Zero_Sunshine

Zero_Sunshine

Leuk filmpje om te kijken op een zaterdagmiddag.

avatar van juhnzun

juhnzun

Erg vermakelijk film

avatar van cfreak24

cfreak24

ik heb die film echt al 5x gezien ofzo maar hij blijft echt uber epic. Vooral dat nummer "Scotty doesn't know" is te vet. 1 van de betere humor films die ik heb gezien. Sowieso hou ik echt van dit soort slappe tiener films in de stijl van American Pie etc --> 5*

avatar van neforce

neforce

Magnifieke film!

Heerlijke roadtrip! super gewoon:)

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Heerlijke comedyfilm. Wel echt flauw. In Amsterdam is het allemaal porno en drugs, in Engeland alleen maar Hooligans, in het oosten zijn ze allemaal heel erg arm. Wel een vermakelijke film.

avatar van The Oceanic Six

Van het weekend nog gezien ergens. Blijft vermakelijk, maar ik had hem wel veel te hoog gewaardeerd voorheen. 3,5* is meer dan genoeg. De stukken in Bratislava, de hooligans, Berlijn en Rome blijven grappig.

avatar van simonvinkie

simonvinkie

Best wel een grappig filmpje. Ik heb me erg aardig mee vermaakt. Korte speelduur en redelijk vermakelijk. Vinnie Jones was natuurlijk hilarisch als Manchester United hooligan.

avatar van BjornH

BjornH

Schandalig dat deze neit in de tv-gids stond. Had hem bijna gemist, hoewel ik hem al 3x heb gezien . Blijft geweldige film met simpele humor. Alle sterotypes worden uit de kast getrokken wat in deze film geweldig uitpakt .

Xen0n

Het was weer een heerlijke film!

Misschien wel de beste 'tiener-achtige, droge humor komedie' die er tot nu toe gemaakt is. Naar mijn mening vele malen vermakelijker als American Pie's. Toppertje

avatar van jordidj1

jordidj1

dat jochie is gewoon master

avatar van markie1978

markie1978

5* voor Mieke, wat een mooie vrouw zeg.

Daar wil ik ook wel de halve wereld voor rondreizen.

Halfbroertje van Mieke vond ik ook erg grappig.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Zeer grappige luchtige en vermakelijke komedie.

Het verhaal was best wel goed en wel leuk verzonnen. De acteurs deden het niet heel slecht. Erg leuke "Road Trip" komedie. Krijgt tot nu toe een 3,5.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

Opvallend lage score. Bijna iedereen die ik ken vindt deze film geweldig.

avatar van canciser

canciser

Film met de grootste onzin en clichés ter wereld. De voorganger was best goed, maar deze ging toch wat te ver. Het had zijn leuke momenten. 2*

avatar van leandero

leandero

canciser schreef:

Voorganger?

avatar van yeyo

yeyo

Hij bedoelt waarschijnlijk Road Trip, al heeft deze film daar niks mee te maken.

Xen0n

Hij doelt vast op de film Roadtrip welke enkele jaren eerder uitkwam als deze en van de zelfde makers is.

Trouwens is die Roadtrip bij lang en na niet zo hilarisch als dat Eurotrip is!

SCOTTY DOESNT KNOW!

avatar van Diederik58

Diederik58

Ik weet niet waar ze opnamen van Amsterdam hebben gemaakt, maar leek meer op Italië. Dat vond het slechtste van de film.

Voor Amerikaanse begrippen gingen ze erg ver wat betreft de sex.

Het Paus, Hitler, rasta, hoeren, alles komt voorbij. En zo te zien is er ook heel wat uit weggelaten, zoals Joanna Lumley die er uit geknipt is.

Ook de zelfspot van de Amerikanen is grappig.

Ik heb het niet zo met de Amerikaanse humor, maar dit vond ik wel leuk. In elk geval kon ik er om lachten.

avatar van moviechick-99

moviechick-99

vond het leuk dat je door de film nog een stukje van europa kwam te zien.ga binnenkort naar amsterdam dus het was leuk om een tikkeltje amsterdam te zien.Spijtig dat je het seks en drugs deel van amsterdam kwam te zien.

avatar van Seifer

Seifer

Xen0n schreef:

Trouwens is die Roadtrip bij lang en na niet zo hilarisch als dat Eurotrip is!

SCOTTY DOESNT KNOW!

Nah ik vond die Italiaan grappiger... Mi scusi! of "This isn't where I parked my car."

Xen0n

Nou, ik moet zeggen dat ik niet weet welke grap ik nou echt het allerleukste vond. Dit is een van de weinige films waar heel veel geslaagde grappen gemaakt werden.

avatar van Meekers

Meekers

Ik schrik er enorm van dat er zo veel mensen meer als 4 aan geven

Dit is echt een van de slechtste en meest flauwe films die ik ooit heb gezien. Zelfs slechter dat de hele American Pie circus

avatar van MyOwnStyle

MyOwnStyle

Ik vind de film qua niveau ook American Pie-achtig, maar die humor bevalt me wel. Flauwe humor met soms erg grappige scènes.

avatar van palaver

palaver

leuke film, zeer grappige scènes

avatar van Zola-22

Zola-22

Wat een leuke komedie zeg!

Geweldig: vandersex!