Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Jimmy Fallon, Queen Latifah en Jennifer Esposito
Gesproken taal: Engels, Portugees en Spaans
Bekijk via Netflix
Plot Taxi
"Take a Ride on the Wild Side."
Belle, een bezorgster ter fiets besluit haar snelheidstalent aan te wenden om taxi-chauffeuse te worden. Ze wordt al snel bekend doordat ze met 135 mph de stad door scheurt. Een zekere politieman, die niet over deze rijstijl beschikt, weet Belle over te halen om voor hem te komen werken. Samen gaan ze op zoek naar een bende bloedmooie, vrouwelijke bankovervallers.
Isabelle 'Belle' Williams
Redhead
Clerk at Inpound Office
Third Robber
FisherKing
Ik vond het verhaal erg verfrissend. En het naturele spel van de hoofdrolspelers, vooral van Samy Naceri, wiens carrierre startte met deze film. Compleet ander verhaal, Nieuw Frans in Louis-de-Funes zakken.
Ik heb genoten van Taxi 1. Ook het script beviel me wel, de relatie met zijn vriendin, en al die afspraakjes die niet komen, super. En ook erg cool die beginscene als pizzakoerier om met opperste stuurmanskunst de snelste te zijn.
Kan ook niet begrijpen dat iemand Taxi-1 erg slecht vind want ik kan er weinig argumenten voor aanhalen.
Ik geef toe, dat de acteurs het best leuk deden (en of dat in deze versie ook zo is.....). Ben omhoog gegaan bij Taxi die ik idd vreemd laag had beoordeeld. Maar vond het toch wel erg standaard allemaal.
Willem-Jan
Is dit een fucking joke??
Wat heeft dit uit te staan met Luc Besson's Taxi??
Wat is dit voor grap... "Taxi 2004" met een identiek verhaal..
vaag... :S :S:S
blabla
- 2070 berichten
Luc Besson's Taxi??
Luc Besson heeft het verhaal geschreven en de film geproduceerd, Gérard Pirès heeft 'm geregisseerd.
Droopy
Nee, een Amerikaanse remake ...
Wanneer stoppen die amerikanen nu eens met remakes ?
PS dat de hoofdpersonen zijn vervangen door vrouwen vind ik niet zo erg
streeter
Jimmy Fallon was heel goed in Almost Famous. Ik heb hem een aantal keer ontmoet en live op SNL gezien. Hij heeft wel talent. En Giselle Bundchen en Jennifer Esposito zijn zeer knap.
Droopy, ik zie trouwens liever een Amerikaanse remake van een Franse film dan... de Floris remake.
Ik zie hier niets mis mee. Ik heb de originele Taxi niet gezien, maar hier op MM heeft het maar een 3,13. Als ze een film van 4,0 of hoger een remake van doen, dan heb ik er problemen mee.
"Wanneer stoppen die amerikanen nu eens met remakes ?"
Droopy, misschien wanneer jij ophoud met remakes kijken:
The Thomas Crown Affair (99) ***1/2
Mission Impossible ***1/2
Rat Race ***1/2
The Nutty Professor (96) ***
Dionysos
Ja, het blijft makkelijk scoren met die overvloed aan mannelijk testosteron in de wereld
Weer zo'n Hormonen-Henkie flick, ugh.
de poster ziet er uit als een té goedkope ero-thriller.
Esteban
De originele films zijn niet aan mij besteed. Ik vind ze totaal ongrappig en alles behalve interessant. Neemt niet weg dat ik over de remake wel wat heb te zeggen. Als ze idd ietwat dicht bij 'Taxi' wouden blijven hadden ze naar mijn mening Adam Sandler als hoofdrolspeler moeten kasten! No doubt.
MWX
Nee!!! dit mag niet gebeuren. hier zit toch niemand op te wachten een amerikanse remake van het geniale taxi(luc besson). en dan ook nog eens met vrouwen(niet antifeministische bedoeld hoor) heel jammer
Hate Hater
ik kan moeilijk geloven dat de remake beter zou zijn
alleen de vrouwtjes kunnen een pluspunt zijn
De trailer is zelfs verschrikkelijk, ben sowieso al niet kapot van Jimmy Fallon.
Hagele
Ik heb de originele taxi film(s) nooit gezien, opdat ik deze dus niet kan vergelijken ermee. Niettemin vond ik deze best vermakelijk. 3*
Overigens is Latifah geen moeder in deze film zoals berschreven, of ik moet iets gemist hebben?
moviefreak#1
Nee dat zou ik dan ook gemist moeten hebben en dat geloof ik niet.
Ik heb alle Taxi 1,2 en 3 allen op DVD en ik moet zeggen dat Hollywood het nog niet eens zo slecht gedaan heeft met deze remake. Het is natuurlijk niet echt een remake al blijven wel een heleboel dingen hetzelfde waaronder jammergenoeg het einde met het plateau . Queen Latifah doet het verrassend goed en Jimmy Fallon heeft mij voor het eerst niet weten te irriteren. Ik mis alleen de chef uit de Franse serie een beetje in deze film maar voor de rest, tja het is een leuk tussendoortje
3 ***
MWX
leuke film mist wel een beetje de snelheid van de originele taxi films maar deze is verder best wel aardig. afentoe ietsje over the top geacteerd maar agh dat kan de pret niet derven. al met al leuke film om 1 keertje te zien.
[email protected].=-
Opper, opper, OPPERslechte film! Ongelovelijk hoe die amerikanen ideeën kunnen rippen en ze vervolgens volledig verkrachten. Dat 't vrouwtje een BMW M3 en een BMW 760i eruit rijdt met een Ford Crown Victoria is natuurlijk al zo ongeloofwaardig als het maar kan, maar ik begon toch wel even echt hard te grinniken toen ik die automaat zag.
Behalve dat, gewoon slecht gespeeld. Queen Latifah gaat nog, maar Jimmy Fallon is echt over the top slecht. Heel jammer dit. En dan vervolgens ook nog komen met hetzelfde einde... Zucht, ik geef het op.
1*, en dan zit ik nog ruim.
Jorick
Deze film durf ik niet eens te kijken.
Zal inderdaad een "verkrachting" zijn van Taxi uit 1998.
Rubinjo
Ik heb dus nix met Frankrijk, maar de originele Franse versie van taxi ruled dus echt meesterlijk hard....idd een verkrachting dit!
KingNatCato
Ik heb de film al gekeken en ik denk NIET "One To Watch" maar To Watch Once.
En misschien niet eens dat. Crappy movie!
frojo
dit is zo slecht die twee en een halfe ster hier boven is echt veel te veel gewoon tijd verspilling
ik heb in tijden niet z'n slechte film gezien
[RelaXXinG]
Heb alledrie de franse taxi films gezien.. Taxi 3 vond ik een stuk minder en meer van hetzelfde. Deze film haalt het natuurlijk ook niet bij Taxi 1 & 2, maar na al die negatieve reacties te hebben gelezen vond ik het reuze meevallen. Zolang je er niet te veel van verwacht is het een leuke film om te kijken als je niks te doen hebt.
the dude81
Remake ok, maar echt typisch amerikaans. t leuke van de originele Taxi is dat t een europese sfeer uitademt. Amerikaanse hotrods hebben we al genoeg gezien. Geef mij maar een goed opgevoerde Franse bak
Maar voor de rest sluit ik me aan bij de mening van Relaxxing.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Last Chance Harvey
Drama / Romantiek, 2008

Taxi
Actie / Komedie, 1998
new york citydetectivetaxi chauffeuridiotbank overvallerdangerousdamage beautiful womangeheim agentauto ongelukmodelbank overvalangerportuguese armed robberybad driverbmwfast carrace drivingrobbery gangcomedy of errorsmodifiedsspeed racing