• 9.376.097 stemmen

Gesproken taal: Engels, Portugees en Spaans

• Netflix Bekijk via Netflix
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Taxi

"Take a Ride on the Wild Side."

Belle, een bezorgster ter fiets besluit haar snelheidstalent aan te wenden om taxi-chauffeuse te worden. Ze wordt al snel bekend doordat ze met 135 mph de stad door scheurt. Een zekere politieman, die niet over deze rijstijl beschikt, weet Belle over te halen om voor hem te komen werken. Samen gaan ze op zoek naar een bende bloedmooie, vrouwelijke bankovervallers.

Isabelle 'Belle' Williams

Andrew 'Andy' Washburn

Lt. Marta Robbins

Mrs. Washburn

Agent Mullins

Clerk at Inpound Office

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Gare remake van het leuke Franse origineel. Alle grappen zijn eruit gehaald en vervangen door... tsja door wat eigenlijk?

Jimmy Fallon weet echt totaal niet waar hij mee bezig is en Queen Latifah doet het niet veel beter. Er komen echt alleen maar standaard grappen voorbij waar het origineel nog wel eens verrassend uit de hoek kon komen.

Fuj! 0,5*

avatar van Film Pegasus

Austin Powers meets Fast and Furious

Verre van een topfilm, maar wel goed als humoristische familiefilm. De agent die niet kan rijden doet af en toe een lach veroorzaken. Genoeg in elk geval om 2,5 sterren te geven. Gezellig met wat chips, meer moet je er niet van verwachten.

avatar van otherfool

otherfool

Onnodige en bloedirritante remake van de Franse klassieker. Fallon is een nietszeggend acteur en kan zich beter bij Saturday Night Live typetjes houden, en Latifah is hier ronduit irritant.

1*.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Slap aftreksel van het franse origineel.

Ondanks dat is de enige zelfbedachte scéne wanneer ze opgesloten zitten en ze lachgas binnen krijgen juist best grappig. Meer van dat, en het was een leuk filmpje geweest.

Helaas

avatar van Theunissen

Vond dit destijds best een leuke komedie met een goede rol van Queen Latifah. Buiten dat het best een grappige film was speelden er ook best een aantal mooie dames (de bankovervallers) mee Jennifer Esposito als politie commissaris mocht er ook best wezen.

avatar van Kondoro

Kondoro

Taxi

Nee..

Jimmy Fallon kan zich beter bezig gaan houden met zijn talk show in Amerika.. Want ik vindt hem helemaal niet lekker acteren! Queen Latifah komt mij ook niet erg bekend voor.. Maar ik kon ook aan haar de greep niet vast krijgen kwa " Ik kijk lekker een film! " ... Het ging me een beetje te langzaam omhoog.. Ook de anabole gespierde Henry Simmons vond ik niet boeiend over komen..

Taxi is een Actie / Komedie film.. Logisch natuurlijk.. Maar toch vond ik de humor in deze film niet echt heel leuk.. Kon maar enkele keren tot weinig lachen.. Moment dat hij de deur open trapt en dat dan die deur weer dicht slaat voor zijn neus vindt ik wel leuk.. Maar dat is ook dan ook maar het stukje waar een "Haha" van af kwam.. De rest is gewoon te flauw.. Zelfs voor mij! De actie zijn ook niet van super kwaliteit.. Maar ach wat wil je met Jimmy Fallon en een wapen in zijn hand... De vier tutjes die Russisch spreken en de banken zouden overvallen kon ik me toch erg aan irriteren! Ondanks dat ze de kleding voor geschreven kregen van de vrouw die daar over gaat, nouja voorgeschreven.. Gewoon in hun handen krijgen geduwd.. Vindt ik het gewoon erg lelijk en saai om naar te kijken... Want ze drongen maar niet door en acteerden ook niet goed naar mijn mening!

De film Taxi heb ik een kans gegeven toen ik hem zag op Netflix Nederland.. Ik had niet gekeken naar eventuele recensies van de leden hier.. Maar ik vond hem vies tegen vallen! Ik geef hem een 1.0*.. Toch omdat de Taxi er vet uit zag als hij transformeerde , Jennifer Esposito is de enigste knappe vrouw in de film! Ja.. ik vond haar wel prima... LOL!

avatar van SimonV

SimonV

Komedie die al met al toch wel geslaagd is. Verwacht geen waarheidsgetrouwe beelden, maar het verhaal is leuk genoeg om de aandacht vast te houden. Mooi camerawerk op sommige momenten.