Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Jimmy Fallon, Queen Latifah en Jennifer Esposito
Gesproken taal: Engels, Portugees en Spaans
Bekijk via Netflix
Plot Taxi
"Take a Ride on the Wild Side."
Belle, een bezorgster ter fiets besluit haar snelheidstalent aan te wenden om taxi-chauffeuse te worden. Ze wordt al snel bekend doordat ze met 135 mph de stad door scheurt. Een zekere politieman, die niet over deze rijstijl beschikt, weet Belle over te halen om voor hem te komen werken. Samen gaan ze op zoek naar een bende bloedmooie, vrouwelijke bankovervallers.
Isabelle 'Belle' Williams
Redhead
Clerk at Inpound Office
Third Robber
Anakin01
Waah..Vond het wel een goede film hoor
Lekker grappig, en er zaten leuke stukjes tussen: (lachgas,..)
Dan de vrouwelijke kidnappers, maken natuurlijk ook een groot stuk goed.
meyerke
was da nu nen andere film, of juist dezelfde zoals de originele maar dan zonder humor?
zelfs het einde was hetzelfde!!!!
enkel de schoon vrouwkes konden 1 ster bemachtigen
soom
Ondanks goede rollen van Jimmy Fallon en Queen Latifah, heeft deze film het gewoon net niet. Jammer, want het gegeven is op zich wel aardig bedacht. De uitwerking is wel jammerlijk mislukt.
De film komt pas op gang naarmate de film vordert, het begin is niet helemaal spetterend, terwijl het einde wel hartstikke mooi word afgerond.
Verder viel mij op dat zowel Gisele als Sandra in Miss Congeniality Poconos aanhaalt, wat dat ook mag zijn.
D-ark
Best redelijk met leuke goede rollen allleen wat te standaard.
2,0
ilsedommerholt
Hmmm.. opzich wel leuke film, maar nou niet echt een film om vaker te zien! Maar wel de moeite waard om te zien!
fasca
Ach toch wel een aardige film. Hoewel de drie orginele Franse versies wel iets beter zijn.
Ik heb net de originele 3 Franse Taxi's gezien. En dan moet ik inderdaad toegeven dat dit een heel pak minder is. Op zich wel een leuke film, maar meer niet. De humor en de actie komt trouwens beter tot z'n recht in de originele versies.
cb16003
de film viel wel nog mee is zeker geen topfilm de humor kon inderdaad wat beter en dat gedeelte dat ze haar auto ombouwt met 1 druk op de knop is ook echt realistich, een kopie is het niet vind ik van de franse versie
kArIzMa_TuRk
die 4 dames/bankovervallers waren echt lekker joh
wel leuke film met een leuk verhaal krijgt een 3*
Sutherland
Ik had de eerdere Franse versies niet gezien, dus kan ik niet vergelijken.
Maar deze film vond ik leuk! Leuk verhaaltje en af en toe leuke grappen! Ik begin een fan te worden van Queen Latifah!
3 *
Extra Nieuws
Hahaha !!!
Echt een coole film hoor, de dames waren zeker lekker !
Het verhaal is ook cool, vooral met Washburn dat ie de z'n auto's in de prak rijdt !
En hoe Belle der Taxi der uit ziet echt zo cool ! een hele mooier supercharger van titanium erg goed model is dat ! ik heb erg gelachen bij de film. En vooral toen Washburn ging zingen !
t_v_b
M'n broertje was gisteren deze film op FILM 1. aan het kijken. Wat een verschrikkelijk slechte film. Echt waar nog nooit zo iets onzinnigs gezien. Vooral het eind was zo erg die scene waarin de bmw's spontaan gaan vliegen. En de special effects waren nog minder realistisch dan in een animatiefilm. 0.5* al vind ik dit nog te hoog.
thenr9
Dat iedereen zulke lage cijfers geeft?!
Misschien ben ik niet zo veeleisend
Ik vond het wel een relaxed filmpje...de vergelijking met de originele 'Taxi' kan ik niet maken, aangezien ik die nog nooit heb gezien.
Queen Latifah vind ik altijd wel leuk, heb af en toe wel moeten lachen...3*
Lezparanza
Ik vond deze film een regelrechte verkrachting van het origineel. Waar die nog uitblonk in humor, en leuk geschoten actie, is dit jammerlijk genoeg gewoon weer een slap amerikaans aftreksel geworden. Zeer spijtig, je zou toch denken dat ze met amerikaanse budgetten wel meer kunnen. Dit is voor mij maar weer eens het bewijs dat creativiteit meer waard is dan een groot budget
seth gecko
verschrikkelijk oppervlakkige 13 in een dozijn amerikaanse buddymovietroep remake.
de cool van het origineel is volledig gebanaliseerd tot stereotiepe makkelijke bagger vol filmfouten en flitsende hysterie.
Taxi 1 had een leuk verhaaltje, goeie en relatief geloofwaardige actie en met Samy Narceri en Frédéric Diefenthal acteurs die personages neerzetten waarmee je kon sympathiseren.
het enige wat Latifah en fallon doen is irriteren
Niqk
ik heb echt het idee dat dit zo'n rete slap aftreksel is van de franse versie... i'm a wrong?
Leland Palmer
Ze hebben het wel geprobeerd, maar het is gigantish mislukt!
* 1 ster voor de moeite
Beegy
Poging tot imiteren van de bekende taxireeks maar dat is een flop geworden, een 2 voor de moeite en de -meestal- magere humor
nikita_6
Deze heb ik nooit gezien, wel de trailer en het lijkt me een buitengewoon belachelijke film. ( De franse zijn, uiteraard wel geweldig! Waar denken die Amerikaanse remake-fanaten grappig mee te zijn)
erre456
Het lijkt op twee druppels water op de franse versie. Wat nu ook taxi 2,3,4 kopiëren ?
skipy05
ik vond dit een leuke film. gewoon zien zonder verder bij na te denken. ik heb de franse taxi niet gezien dus ik kan ze ook niet vergelijken.
cinefil18
Natuurlijk slaat deze film nergens op, en tuurlijk kreeg ik het soms op mn heupen van Queen Latifah, maar ik moet toegeven dat ik toch een paar keer heb kunnen lachen, en de film was eigenlijk perfect om m'n verstand eens even op nul te zetten.
En de finale is best wel spectaculair, maar als ik hier de commentaren lees, zal ik ook maar eens de franse versie bekijken.
Dit is geen Coppola, Kurosawa of Scorcese, en dat moet je ook gewoon niet verwachten van dit soort film, gewoon even verstand op nul en kijken, dan valt hij best mee.
2,5
desteven007
Gisteren gezien, tja wat moet ik ervan zeggen ? Gepikt van de franse taxi hé, en zeker op die brug, juist hetzelfde als bij de franse versie. En heb niet moeten lachen.
kaydegreef
Leuke vermaakfilm om 's avonds eens rustig te bekijken
Een goed verhaal,enkele leuke grappen,...
Aanrader om eens te bekijken!

gijs (-.-)
Leuke vermaakfilm om 's avonds eens rustig te bekijken
Een goed verhaal,enkele leuke grappen,...
Aanrader om eens te bekijken!

kaydegreef
Deze film is inderdaad gestolen van de Franse "Taxi",maar het is wel een goede film.
En wat bedoel je met slecht uitgewerkt? :S
Idd!
En wat bedoel je met slecht uitgewerkt? :S
Het is gewoon pal hetzelfde, op het einde met die brug net hezelfde als bij de franse versie, iemand die met de taxi rijd, en heel snel gaat, en iemand die bij de politie werkt, en niet met een auto kan rijden, en die stuntelt
Waarom zou ik hier een 4 voor geven? Elke regisseur kan films namaken en hetzelfde doen wat er in een andere film gebeurt.
gijs (-.-)
M'n broertje was gisteren deze film op FILM 1. aan het kijken.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Last Chance Harvey
Drama / Romantiek, 2008

Taxi
Actie / Komedie, 1998
new york citydetectivetaxi chauffeuridiotbank overvallerdangerousdamage beautiful womangeheim agentauto ongelukmodelbank overvalangerportuguese armed robberybad driverbmwfast carrace drivingrobbery gangcomedy of errorsmodifiedsspeed racing