• 9.376.040 stemmen

Met onder meer: Uma Thurman, Michael Madsen en David Carradine

Gesproken taal: Engels, Mandarijn, Spaans en Kantonees

Releasedatum: 22 april 2004

Plot Kill Bill: Vol. 2

"The bride is back for the final cut."

Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachte troef in het spel.

Phoenix

Ik ook! En ook veel zin .

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

De eerste nederlandse persvoorstelling van Killu Billu Ni is inmiddels gehouden (ik was er niet bij, ik wilde de film liever niet kijken in één of ander hol in Hilversum) - en de reacties waren op z'n zachtst gezegd nogal verdeeld (iets wat na afloop van de pers van deel 1 overigens niet anders was). Veel mensen vonden deel 1 'veel actie, weinig gelul' en deel 2 juist weer 'veel gelul, weinig actie'. Nou ja, Tarantino zei altijd al dat volume 1 te vergelijken is met een adrenaline-rush en dat volume 2 wat meer lijkt op zijn vorige werk, in de zin dat de nadruk wat meer ligt op dialogen. We zullen zien.

Zombie McGruder schreef:

in één of ander hol in Hilversum

Haha!! City 1 is een prima zaal hoor

Die persvoorstellingen zijn altijd in prima zalen in Amsterdam (vaak Pathé Arena). Maar ja, Zombie is dan ook geen hoge MM pief, dus die krijgt eerste divisie kaartjes.

avatar van Wouter

Als ik het zo lees denk ik dat gelijk krijg. QT heeft echt grote problemen gehad in de montage. (Hij zat met een film wiens eerste helft volledig brak niet spoorde met de tweede)

Bij Pulp Fiction had hij dat ook (denk ik nog steeds) en daar bracht een geniale oplossing hem roem.

Nu zitten we met twee te lange films.

avatar van mister blonde

mister blonde

ga hem anders eerst kijken voordat je je oordeel klaar hebt...

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

kappeuter schreef:

Hehehe, nee ben idd geen hoge MM pief helaas . Maar goed, op de één of andere manier vond RCV het nodig om de eerste pers van Volume 2 in Hilversum te geven. Weet ook niet waarom. Bijna net zo raar als die tijd dat 'we' bijna alle films moesten bekijken in die klotebioscoop bij de Westergasfabriek ("sorry, uw recensent heeft de film niet uit kunnen zien, wegens een spontaan optredende hernia vanwege de stoelen in de zaal"). Anywee, ik wilde 'em sowieso pas donderdag kijken. Gewoon in de foeilelijke, maar wel erg comfortabele, Pathé ArenA.

Voor een lelijke Pathé vind ik 'm erg mooi.

Wouter schreef:

Nu zitten we met twee te lange films.

Like I said

avatar van Freud

Freud

Ik weet niet of iemand anders dit al heeft gezegd, maar ik stuitte daarjuist op dit berichtje:

Quentin Tarantino says he's already planning a third installment of Kill Bill.

Kill Bill: Vol 2 opens next week, but the director says he's thinking well ahead.

He told Entertainment Weekly: "Oh yeah, initially I was thinking this would be my 'Dollars' trilogy.

"I was going to do a new one every 10 years. But I need at least 15 years before I do this again."

Tarantino says Uma Thurman, who plays an assassin bride in the first two films, will not be the star of the third.

He said: "The star will be Vernita Green's (Vivica Fox's) daughter, Nikki (Ambrosia Kelley).

"I've already got the whole mythology: Sofie Fatale (Julie Dreyfus) will get all of Bill's money. She'll raise Nikki, who'll take on The Bride.

"Nikki deserves her revenge every bit as much as The Bride deserved hers.

"I might even shoot a couple of scenes for it now so I can get the actresses while they are this age

Met hem weet je natuurlijk nooit wat ervan aan is, maar ik vond het toch leuk

Wat een BS.

Haha!

Ik had het ook al gelezen ja. Als je hoort wat voor een ideeën hij nog zegt te hebben dan heeft hij inderdaad nog VEEL tijd nodig .

avatar van Freud

Freud

bs., bushel, inhoudsmaat voor granen.

BS 1 burgerlijke stand 2 Binnenlandse Strijdkrachten.

Bull Shit

avatar van Wouter

Zijn die vijf stemmen serieus te nemen?

Jordy

Of ze dat alle vijf zijn weet ik niet, maar hierboven hebben toch al enkele mensen uitgelegd hoe ze de film gezien hebben

avatar van mister blonde

mister blonde

Wouter schreef:

Zijn die vijf stemmen serieus te nemen?

volgens mij heb jij allang besloten wat je van de film vindt, is het niet?

Jordy

Wouter vindt het jammer dat ie eerst nog helemaal naar de bios mag voor ie z'n 2 sterren mag geven

avatar van Webby

Webby

Over eventueel een derde deel heeft hij het idd gehad in verschillende interviews. Dus zo'n BS is het ook weer niet. Ik vind zou het wel leuk vinden, maar dan wel over een jaar of 15.

Eerst Inglorious Bastards:)

mister blonde schreef:

volgens mij heb jij allang besloten wat je van de film vindt, is het niet?

Ik bedoelde: hebben ze de film echt wel gezien?

Of ik de film al afgeserveerd heb? Nee, maar ik verwacht natuurlijk niet dat ik hem heel erg anders zal beoordelen dan het eerste deel.

Webby schreef:

Waarom niet? Tweederde wat QT zegt is BS. Op zich vind ik dat ook wel grappig, hoor.

avatar van SilverGun

SilverGun

Wouter schreef:

Waarom niet? Dit schijnt een totaal andere film dan de eerste te zijn. En het kan ook niet aan de regisseur liggen want Reservoir Dogs krijgt 4,5 sterren, zie ik.

Wouter schreef:

Ik bedoelde: hebben ze de film echt wel gezien?

Nee, ik typ een heel verhaal over een film die ik niet heb gezien..

SilverGun schreef:

Waarom niet? Dit schijnt een totaal andere film dan de eerste te zijn.

Wat toch uitermate vreemd zou zijn. Het was eigenlijk als 1 film bedoeld.

Maar goed, we zullen zien.

Goodfella schreef:

Nee, ik typ een heel verhaal over een film die ik niet heb gezien..

Sorry, niet gelezen.

Goodfella

Laat het niet weer gebeuren.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

De speelduur van Volume 2 is inmiddels bekend gemaakt: 2 uur en 10 minuten.

Alstublieft zeg!

avatar van titia

titia

Ik had geruchten gehoord dat Tarantino een Anime wilde maken met de achtergrond van Bill. (ala het stukje animatie in Kill Bill 1). Over zijn opleiding en dergelijke. Meer een prequel dus.

bioscoopzaal schreef:

De speelduur van Volume 2 is inmiddels bekend gemaakt: 2 uur en 10 minuten.

Hierboven staat 94 minuten?

Dat staat er ja.