• 9.379.612 stemmen

Met onder meer: Uma Thurman, Michael Madsen en David Carradine

Gesproken taal: Engels, Mandarijn, Spaans en Kantonees

Releasedatum: 22 april 2004

Plot Kill Bill: Vol. 2

"The bride is back for the final cut."

Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachte troef in het spel.

avatar van N811

N811

fanaat schreef:

Die confrontatie met Bill was werkelijk zoooooo teleurstellend. Had veel uitgebreider gemoeten.

De confrontatie is totaal wat anders, zeker zoals de hele film verloopt.

avatar van N811

N811

xilyron schreef:
een ongeloofwaardige film, zeker de scene waarin Uma wel even de hele japanse maffia in haar eentje tegen de grond werkt... wel mooi voor het beeld maar het begon me al snel te vervelen en duurde naar mijn mening te lang (voegde verder niets toe aan het verhaal).

Alsof het de bedoeling van de film is om geloofwaardig te zijn.

avatar van sylvia1

sylvia1

ik vind de opbouw van de kill bill films gewoon perfect, in deel 2 leer je het verhaal beter kennen maar er komen ook weer goeie actie scenes in voor het einde is ook goed, wanneer je denkt dat het afgelopen is gaat het nog weer ff door, heerlijk

avatar van Lad

Lad

Ik denk dat ik de volgende keer, gezien de goede commentaren hier, de film eens tegoei ga bekijken.

De vorige keer had ik alleen die ene vechtscene tussen die twee vrouwen gezien. Die was goed, maar zo heb ik er al meer gezien.

avatar van The Oceanic Six

Deze film moet het niet hebben van de gevechten zoals deel 1. Dit is een ode aan de spaghetti western met sterke dialogen. Ook heel goed, maar anders. Ik moest ook wennen, de 1e keer vond ik hem niks. Na hetzien met een andere gedachte in mijn achterhoofd een pareltje.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Tarantino toont zich een meesterlijke regisseur in de wijze waarop hij een vergeten genre zo stijlvol weer onder de aandacht brengt. Dit is cinema zoals het ooit bedoeld was: schitterende dialogen, zinderende actie ( ditmaal gedoseerd ) en een heerlijke sfeer.

desteven007

Ik vind het precies of ze wilt niet dat Bill dood gaat, ik zie geen overtuiging.

Hierbij een delete scène, die ik wel heel slecht vind.

avatar van ninoboy1

ninoboy1

Iets beter als de vorige, maar nu niet echt spectaculair!

avatar van serpico

serpico

desteven007 schreef:

Hierbij een delete scène, die ik wel heel slecht vind.

Een beetje een vreemde scène idd, maar volgens mij is ze hier ook nog niet zo boos op Bill. Ziet er meer uit als een flashback

avatar van Ramon K

Ramon K

Die deleted scene IS ook een flashback.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

deze film is de meest onrealistische film die ik ooit gezien heb. Wie kan er nu van 3 m in de grond in een kist uit de grond kruipen? Een schot van een shotgun en uma thurman is nog niet dood ! Dit is een zeer slechte film naar mijn mening 1.5* en niet meer

JDSsmetje schreef:

Het is niet echt de bedoeling om het realistisch te maken, het is dan ook een actie-film.

avatar van stefott

stefott

Het realisme in dat opzicht maakte me nog niet zo heel veel uit. Het probleem zat meer in de vreselijke anticlimax aan het einde van de film. Ik verwachtte een mooi gevecht tussen Bill en The Bride zijn we in nog geen 3 minuten klaar . Was de 200 minuten wachten niet waard.

De actie op zich was ook veel minder dan in deel 1

stefott schreef:

De actie op zich was ook veel minder dan in deel 1

Dat is het enige minpuntje, het was ook niet de bedoeling wellicht om evenveel actie in te steken zoals bij vol. 1, vanmij mocht het gevecht met Bill ook iets meer zijn, daarom geef ik hem ook niet de volle 5*.

avatar van rokkenjager

rokkenjager

de reden waarom het eind gevecht tussen Bill en Bridge zo kort duurt is
omdat de productie van lange kant was. Vandaar dat de producer Harvey Weinstein Tarantino vroeg om een kortere scène van maken. Oorspronkelijk zou het een zwaardgevecht zijn op het strand. Al Met al is het een prachtige scène natuurlijk.

avatar van QuidQuoPro

in 1080i op vrijdag van 0.45 tot 2.55 (voor de timer is dit

zaterdag ochtend dus)

Jammer dat de redactie dit soort BBC HD uitzendingen

niet opneemt hierboven !

dit verbaasd me niet ... ik vermoed dat redactie van verschillende TV gidsen en online gidsen het liever niet melden anders krijgen ze competitie dat ze liever zonder willen!

Is het nog niet iedereen opgevallen hoe vaak het vorkomt dat als dezelfde film op een NL kanaal en op de BBC wordt uitgezonden rond dezelfde tijd dat: 1 - vaak wordt de BBC film niet eens beschreven, of dat het meer sterren krijgt in de gids voor de NL kanaal uitzending?!?

avatar van Devoo

Devoo

Iets minder dan deeltje één, maar nog steeds een geweldige film. Alleen de manier waarop ze Bill vermoord kon iets spectaculairders, want zo was het best een afknapper. Verder hetzelfde commentaar zoals bij deel één. Geweldige dialogen, toffe scenes en goede actie. 4.5*

avatar van Parisa

Parisa

De volle 5* voor deze prachtfilm, pure kunst. Zoals Tarantino zelf uitlegde een film zoals een film moet zijn. Voor mij heeft ie ook nog een beetje symbolische waarde omdat het graf waar de Bride in wordt begraven mijn naam draagt. Daarom staat dit stukje voor mij voor doorzettingsvermogen.
Over het einde was ik de eerste keer dat ik hem zag ook niet te spreken. Te kort, niet heftig genoeg, het komt me allemaal bekend voor. Met meer keren kijken krijgt het zo meer waarde dan een groot gevecht met Bill. Ten eerste wordt er een hele lange aanloop genomen met goede teksten en BB die wordt geintroduceerd en haar moeder 'neerschiet'. Die speech van Bill over superman hakt er ook leuk in. Het einde is veel emotioneler gevoerd dan een mega gevecht zou kunnen. Dat Bill door de Five-Point Palm Exploding Heart Technique nog 5 stappen kan zetten voor hij neervalt en uit het leven van de Bride loopt heeft iets symbolisch.
Zo zou ik de hele film kunnen noemen, maar de aftiteling moet er toch nog even bij. Geweldige muziek, mooi in stijl afgesloten.

avatar van Alldoss

Alldoss

Toffe film!

avatar van Devoo

Devoo

Een geniaal dialoog, vind ik trouwens dat over die goudvis. Mensen die de film gezien hebben, weten het waarschijnlijk wel.

avatar van joeythebest

joeythebest

Beter dan het eerste deel. Mooie vechtscenes en prachtige dialogen. Zeker kijken, maar niet vergeten eerst deel 1 te zien.

avatar van skipy05

skipy05

ik vind hem even goed als de eerste. ik vond de eesrte een speciale kant hebben en dat was hier niet meer. de muziek was nu ook anders. het einde van bill was maar rap gedaan. ze konden hem specialer laten dood gaan.

avatar van guylopez93

guylopez93

joeythebest schreef:

wat maakt deel 2 nou beter

als het om de vechtscenes gaat dan is deel 1 veel beter en vermakelijker om naar te kijken want in deel 2 komen maar een aantal vechtscenes in voor die nog kort zijn ook

avatar van Zinema

Prima vervolg van de altijd briljante Tarantino. Hier volgt de grote en voorspelbare ontknoping. Iets sfeervoller dan deel een overigens. Wederom goed.

avatar van maxo922

maxo922

net zo leuk als de eeste, goede film met humor en gave actie scenes vooral dat gevecht me Elle Driver. goede film * 4,0

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

Persoonlijk vind ik dit deel beter dan het eerste deel. De gevechten zijn niet gewoon bloedbaden maar vette gevechten tussen de verschillende personages. Een veel beter verhaal dat goed naar voren word gebracht met zeer goede muziek en fantastische acteurs.

avatar van blackthorn

blackthorn

Ik vind de kill bill films nog steeds gewoon WAARDELOOS. De kill bill films zijn gewoon een smet op de reputatie Quentin Tarantino. En hij heeft echt top films gemaakt! Zoals Pulp Fiction en Reservoir Dogs.

Ik hou de film op 2 sterren. Bah

avatar van STEN_91

STEN_91

guylopez93 schreef:

wat maakt deel 2 nou beter

tweede heeft naar mijn idee meer diepgang. volume 1 is leuk maar iets te simpel. tweede fantastische muziek en de vechtscenes zijn gewoon een stuk realistischer. en als je films alleen kijkt voor lange bloederige vechtpartijen kun je beter stevensegal films gaan kijken

avatar van guylopez93

guylopez93

STEN_91 schreef:

alleen ben ik iemand die juist niet van Seagal films houd