Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Ernest R. Dickerson
Met onder meer: Damon Wayans, Adam Sandler en James Caan
Bekijk via SkyShowtime
Plot Bulletproof
"Tough cop. Hostile witness."
Rock Keats en Archie Moses zijn beste vrienden, en hebben zich het afgelopen jaar bezig gehouden met het plegen van verscheidene kleine delicten. Alles verandert wanneer ze betrokken raken bij een grote drugssmokkel-operatie. Rock Keats blijkt Jack Carter te heten, en een undercover agent te zijn. Moses stemt toe als getuige op te treden in de zaak op één voorwaarde: Carter moet als escort optreden. Wat de twee voormalige vrienden echter niet weten is dat criminelen Moses uit willen schakelen.
Rock Keats / Jack Carter
Detective Jones
Finch
Biker's Girlfriend
Jordy
Cliché buddy-filmpje, dat door een paar komische momenten tussen Wayans en Sandler nog wel redelijk te kijken is. 2 en een halve ster.
vic
De eerste keer dat ik deze zag vond ik hem helemaal niets maar de tweede keer vond ik hem veel beter en zels goed
SOLDIERS89
top komedie.
alleen jammer dat het zo een lage score heeft hier.
Word_Play
Zeer vermakelijke comedy. Vooral de scènes dat ze samen in de woestijn lopen en daarna de love suite nemen zorgen voor aardig wat lachmomenten.
3,5 ster.
The UndeRtAkEr
Adam sandler speelt echt anders dan in zijn meeste films.
Vond het tog wel aardig,maar gewoon een film op tv te zien !
sn@ke
- 2077 berichten
Bullerproof ***
Erg geinige actiekomedie met twee charismatische hoofdacteurs. De combi Sandler - Wayans is niet zo goed als Willis-Wayens zoals in "the last boyscout" maar toch is dit een erg leuke buddyfilm met heel wat humor.
Aanrader voor de fans van het buddy-cop-genre.
SuperSideSwipe
Adam Sandler (beste komedie acteur in de afgelopen 15 jaar) en Damon Waynes (veruit de leukste van de Waynes broers) in een film. Dan moet knalle worden zou je denken.
Viel wel een beetje tegen, maar dat gebeurt wel vaker als er hoge verwachtingen worden geschepen.
Evengoed een aardige film, met wat grappige momenten, maar zeker niet een van Sanlers beste films.
3,5
Snufkin
Een comedie met naar mijn idee veel te slappe humor. Het plot is niet echt denderend en de acteerprestaties laten te wensen over. Ik heb me meer geërgerd dan vermaakt.
enzyme
Vermakelijke film om eens op een saaie avond op te zetten, maar echt tijd ervoor uittrekken doe je beter niet.
Af en toe eens goed gelachen.
Ook dikwijls mooie verwijzingen naar het begin van de film (maar toch vat ik het op als grappig proberen te blijven met telkens dezelfde feiten zodat er niet veel nieuwe grappen inzitten)
velghe
Gisteren bekeken en best vermakelijk.
Sandler is goede komiek, paar fun-momenten
Aanrader na vermoeide dag als je hersenen ontspanning nodig hebben
Pestilence
Erg grappige film, deze film heb ik net nog gekeken.
I can taste my nuts. lmao
Ikzelf niet, maar die gast...
Fangs (crew films)
Slappe, onevenwichtige film in een uitgemelkt genre. Een aantal geslaagde grappen, wat redelijk uitgevoerde actiescènes en de aanwezigheid van James Caan (in een veel te kleine rol) zorgen ervoor dat de film niet helemaal mislukt is. > 2.5*
Diesel
Mwah, dertijn in een dozijn buddy-film. Ongeïnspireerde actie, flauwe humor en 0% chemie tussen de hoofdrolspelers, iets dat toch essentieel is voor dit soort films. Opvallend is ook dat Adam Sandler na al die jaren totaal geen vooruitgang heeft geboekt op acteergebied. Nog steeds even idioot als 10 jaar geleden. 1,5*
Betamax
Leuke film, geen topper maar gewoon leuk.
Adam Sandler blijft leuk.
Funky Junky
De eerste 30 minuter waren goed te pruimen,maar het naarmate de film vorderde zakte alles een beetje in.....jammer. Blijft toch een leuke film voor tussendoor.
tommykonijn
Aardig wegkijkfilmpje alleen vind ik dat Adam Sandler beter kan, Ik had dan ook soms meer van de Film verwacht, Soms wat saai en niet boeiend maar er zitten ook Goede grappen tussen en vette actiescenes.
Eigenlijk een 3* maar omdat ik weet dat Adam Sandler veel beter kan ...
maxcomthrilla
Snel, leuk vermaak zorgt ervoor, dat de cliches waar het script werkelijk overheen kukelt, dat de film goed te doen is. Je haat hem of je kan goed met hem overweg, veel kruisingen zullen er niet zijn afgaande op Adam Sandler.
Het oogt allemaal vlot, zelfs een beetje sprookjesachtig met die scenes in het bos met het zuurstokroze huisje in de duisternis van het bos, kon het wel accepteren dat de nerd ineens veranderde in een 4WD chauffeur. Op de vele achtervolgingen en schietpartijen viel technisch gezien genoeg aan te merken, maar het zorgde er tevens voor dat de film zijn titel gewoon eer aan deed en niet verzandde in te cliche buddy movie geprevel. 3*
Timothyvdmeer
Leuke film met snelle actie. Sandler en Wayans passen goed bij elkaar en de heren vullen elkaar ook aan.
5 sterren is super dan is deze voldoende...2.5*.
De GeuS
Wat een slechte film. Ik verwachte nog wel wat van beide hoofdrolspelers, maar helaas; slap, slap slap; kleine 2*
ewalk
Het enige wat echt grappig was, was de scene toen de hond eerst aan zijn eigen scrotum likte en daarna in zijn gezicht.
FrisoBoei
Sandler maakt de film nog leuk, verder behoorlijk simpel en standaard.
Maar wel gelachen hoor
Sportingerke
Met hoofdrollen voor Wayans en Sandler kan je niet echt een topfilm verwachten en wonder oh wonder, Bulletproof is inderdaad geen hoogvlieger.
Op een aantal grappige momenten na is de film vooral flauw, ongeloofwaardig en flauw (of had ik dat al gezegd).
Eigenlijk best een leuke actie / komedie met goede rollen van Damon Wayans en Adam Sandler. De laatste was ook de meest komische. Het verhaal stelt niet zoveel voor en is vrij cliché maar de cast weet er nog iets leuks van te maken. De film duurt ook niet echt lang dus echt vervelen deed hij ook niet.

Bulletproof 2
2020